Акция "Зима"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Re: Акция "Зима"

Мнение от drago9205 » 01 Дек 2016, 12:57

Това не е показателен случай (или е по-правилно да се каже, че Е показателен случай) - защото въпросните най-вероятно са били тотални глупаци и са раздавали газ на воля (а може и наред с това и с летни гуми да са били.... не бих се учудил).
Общоизвестен факт е, че жълтите павета малко да се намокрят и се "лизгат" като лед.
Електроника или не... всичко се свежда до разум и това да преценяваш своите възможности и тези на колата (ето в това е майсторското каране, а не да се гони показност - а-у газ на бавареца, врътни задницата и накрая прас в баничарницата).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 01 Дек 2016, 13:20

Я разяснете малко за тая "елетрконика" че ми стана интересно. :mhihi:

Аз от тия системи впечатления от първа ръка нямам, т.е. не съм търкалял толкова нови "бараки" на мокро или заледено.Нека да изключим ситуацията на потегляне от място, защото там митове и легенди много.

Аз имам два индиректни допира с ESP и двата пъти системата си свърши перфектно работата.

Първия път в А класа вероятно с едно от първите поколения на системата(доколкото си спомням беше първата кола излизаща сериино с ESP).Ниска скорост, планински път и много лед - каката зад волана влзезе много бързо в един обратен завой, колата тръгна настрани и тя пусна всичко :mhihi: .... елетрониката се намеси и я изправи без много драми.

Вторият път един келеш с S-класа реши да се прави на големия състезател и при скорост 120-140 на морко/студено колата му тръгна на врати, на него му свърши таланта и никакъв опит да я хване не направи, но ESP-то я върна обратно и то без да загубим много скорост.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Дек 2016, 13:46

СтанАхме смешни с тази тема пред 'ората.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 01 Дек 2016, 13:55

понеже в Плд днес е малко по-топло ... и идва сух студ като гледам - няма да вали скоро в Плд - добра идея към колегите ... минете си уплътненията с препарат/парафин и т.н. ... щото топла кола ... оставена да нощува на -4/-5 ... знаете от къде излиза топлината/влага и замръзва ... ако не сте ги минали до сега де ... аз профилактично си ги минах

в Плв ... КАТ по улиците не видях последните 2 седмици ... нз акцията може да не е из района където живея ... но гледам масово си взеха гуми хората (до офиса има гумаджия) ... гледам и по-сайтовете дигнаха цената с 5лв на определени марки ... акция "ЗИМА" има ефект ... и че подсети хората да отделят някой лев за колата и за джоба на бизнесите

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 14:04

Ами недейте и хляб да ядете, щото пълните джобовете на бизнесите... ебаси логиката, аз съм потресен...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 01 Дек 2016, 15:30

колега, да си видял нещо негативно да съм написал? :shock:

даже тва е добре за всички ... харчи ли се ... има за заплати ... по-безопасни коли се движат

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 16:09

Извинявам се в такъв случай.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Дек 2016, 17:03

host написа:..

В понеделник беше пълно като си тръгвах в ранния следобед около бул. Христо Ботев. На 2-3 места видях патрули да спират.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата