Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Продължавам да се чудя дали пък не трябваше да отбия?
П.С: Довечера електрошокова палка и един газов ще бутна под седалката за такива случаи
http://sendvid.com/97qxdhx6

П.С: Довечера електрошокова палка и един газов ще бутна под седалката за такива случаи

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ами докато отбиваш тракни едно 112 и кажи, ще ти е отправял заплахи и е блокирал пътя... Доста работа може да си отвори типажа.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
dextuar написа:Продължавам да се чудя дали пък не трябваше да отбия?![]()

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз не виждам драмата тук, честно..
Да, завива от където не му е мястото, но и пътя в който се включвате е с две платна. Едно за теб, едно за него. Не виждам да влиза в твоето платно. Завиваш си и си караш. Какво толкова?
Да, завива от където не му е мястото, но и пътя в който се включвате е с две платна. Едно за теб, едно за него. Не виждам да влиза в твоето платно. Завиваш си и си караш. Какво толкова?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
B.Stoimenov написа:dextuar написа:Продължавам да се чудя дали пък не трябваше да отбия?![]()
същия този преди месец някъде ме засече по идентичен начин на надлеза Подуяне. За късмет (негов) не ме отби
Аз имам проблем с това, че съм прекалено неконфликтна личност, но всичко е до един момент...

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Аз не виждам драмата тук, честно..
Въпроса е принципен. Всеки ден има някой такъв като тоя. И ВЛЯЗОХ В ДУПКАТА, за това най-много ме хвана яд...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ако е до принципа ти влизаш от дясната лента и нямаш право да навлизаш в лявата тъй че така или иначе принципно си задължен да минеш през дупката.
Глупаво е да ти спира така по средата на булеварда, но това е една от ситуациите които сами си създаваме така от нищото.

Глупаво е да ти спира така по средата на булеварда, но това е една от ситуациите които сами си създаваме така от нищото.
Нали знаете приказката за 2те козлета и тясното мостче. Тая тема, както и цялата пътна обстановка кореспондира идеално с въпросната приказка...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Прати го до господарите, бтв и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Тоз с бухалката трябва...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dextuar написа:А ако без да искам съм натиснал клаксона?
На една от предните ми коли нещо и се беше откачил клаксона и при всяко натискане на спирачката свиреше

И така 1 седмица, на всеки светофар, при всяко спиране... Как не ядох бой не знам

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Alpha
- Потребител
-
- Кара: Citroën C4 Coupe
- Мечтае да кара: X6 ///M
- Детайли за колата: 1.6 HDi 110hp + Remap
pampo написа:Нали знаете приказката за 2те козлета и тясното мостче. Тая тема, както и цялата пътна обстановка кореспондира идеално с въпросната приказка...
pampo написа:Нали знаете приказката за 2те козлета и тясното мостче. Тая тема, както и цялата пътна обстановка кореспондира идеално с въпросната приказка...
Това вероятно е най-адекватното сравнение, което съм срещал - не иронизирам.
Простотията е прекалено голяма, всяка втора кола е затъмнено ауди или Жип мерцедес, а повечето нормални хора използват градския транспорт, най-вече метрото.
Шанса да бъдете набити при такива случки със слизане е не малък, тъй като по правило никой разумен и културен човек не би одбил за да се бие с колега, който му е подсвирнал да речем.
Както Спенс пееше в "Писна Ми" - "ако оставаш в тази шибана сържава, по-добре бъди пасивен"
Много е важно, всичко да е важно!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Ако е до принципа ти влизаш от дясната лента и нямаш право да навлизаш в лявата тъй че така или иначе принципно си задължен да минеш през дупката.![]()
бум, толкова ли си толерантен лятото с колетото или със скутера? А за карането по осевата...
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Първо караш неправилно!
Второ подканваш на бой като ти направят забележка, за това, че не си прав и после спираш, не само един, ами всичките коли, е** си играча. Ама малко е объркал годината и кенефа дето кара, за да всява страх..
Е** ти простия субект! Прост, та прост!
В такава ситуация - или газ, да видим кой върви и кой може да кара или звъниш на 112, еле пък ти имаш видео-материал. Ако не друго, поне акт ще има със сигурност!! Даже според мен си поиграй и го направи, ей така да докажеш, че с правови мерки може да стане нещо.
Имаш лента за направо и надясно, и такава за наляво.
100% нарушение! Всеки втори-трети го прави това нещо на това кръстовище. Какво искате да кажете - `големия тарикат` да си кара както си иска, а този с правото да си мишкува и да си троши колата в дупките???
Страхотна логика..
Да, съгласен съм, а пък и аз не съм за пример, но когато направя такова нещо и ЗНАМ, че не съм прав, винаги се извинявам с мигачи или с друго. Случва се да бързаме, но НЕ трябва това да е редовния начин на придвижване.
Отдавна съм спрял да карам по пътища с толкова много дразнещи изпълнения..
Всяка сутрин на жълтите павета пред царския дворец - винаги има `много хитри`, дето минават през паркинга, за да спестят няколко коли.. После цялата колона трябва да спре, за да ги пусне. Какво да ви кажа, това за мен са много дребни душици. Прости хора без грам мисъл за нищо.
Там например винаги си седя вляво и не се занимавам.. Който каквото иска да прави
Второ подканваш на бой като ти направят забележка, за това, че не си прав и после спираш, не само един, ами всичките коли, е** си играча. Ама малко е объркал годината и кенефа дето кара, за да всява страх..
Е** ти простия субект! Прост, та прост!

В такава ситуация - или газ, да видим кой върви и кой може да кара или звъниш на 112, еле пък ти имаш видео-материал. Ако не друго, поне акт ще има със сигурност!! Даже според мен си поиграй и го направи, ей така да докажеш, че с правови мерки може да стане нещо.
Имаш лента за направо и надясно, и такава за наляво.
100% нарушение! Всеки втори-трети го прави това нещо на това кръстовище. Какво искате да кажете - `големия тарикат` да си кара както си иска, а този с правото да си мишкува и да си троши колата в дупките???
Страхотна логика..

Да, съгласен съм, а пък и аз не съм за пример, но когато направя такова нещо и ЗНАМ, че не съм прав, винаги се извинявам с мигачи или с друго. Случва се да бързаме, но НЕ трябва това да е редовния начин на придвижване.
Отдавна съм спрял да карам по пътища с толкова много дразнещи изпълнения..
Всяка сутрин на жълтите павета пред царския дворец - винаги има `много хитри`, дето минават през паркинга, за да спестят няколко коли.. После цялата колона трябва да спре, за да ги пусне. Какво да ви кажа, това за мен са много дребни душици. Прости хора без грам мисъл за нищо.
Там например винаги си седя вляво и не се занимавам.. Който каквото иска да прави

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Еми колега, така и направих. Ускорих до 140, ама си викам, са няма да се пребивам заради тоя
И гледам го, че там прави някакви опити да ме стигне и затова се преместих в другата лента, да пусна "бързака"
И другото го виждате на клипа... Най-смешното е, че ако бях с някоя лъскачка със затъмнени стъкла, едва ли щеше чак толкова да се жегне от клаксона, като не знае, дали някоя батка няма наистина да слезе и да му разфасова гъза...