Бързи въпроси и отговори

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Re: Бързи въпроси и отговори

Мнение от bai_ILIA » 30 Ное 2016, 15:57

dextuar написа:Аз бих го посъветвал да прочете @Taruno за неговите премеждия с Армеец и тогава да видим дали каското е такова спасения. Отделно ако не ти я откраднат, а разграбят каското ще ти плати точно 0, а щети ще имаш поне за 1.5к

разграбването няма общо с комфортния достъп :mhihi: ако не спи в гараж има риск от грабене...
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 30 Ное 2016, 16:00

bai_ILIA написа:
dextuar написа:Аз бих го посъветвал да прочете @Taruno за неговите премеждия с Армеец и тогава да видим дали каското е такова спасения. Отделно ако не ти я откраднат, а разграбят каското ще ти плати точно 0, а щети ще имаш поне за 1.5к

разграбването няма общо с комфортния достъп :mhihi: ако не спи в гараж има риск от грабене...

Знам, че си му фен на комфортния достъп :mhihi: Я паркирай пред магазина да пазаруваш едно 30-тина минути, да имам техниката да ти прихвана сигнала, ще си ходиш с репатрак, че ще останеш минимум без геврека за нула време. Точно никой няма да се усъмни, ако няма видимо разбиване, че не съм аз собственика.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 30 Ное 2016, 16:17

Знам го и аз това с риска, но екстрата ще се ползва със сигурност.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 30 Ное 2016, 16:54

dextuar написа:
bai_ILIA написа:

Знам, че си му фен на комфортния достъп :mhihi: Я паркирай пред магазина да пазаруваш едно 30-тина минути, да имам техниката да ти прихвана сигнала, ще си ходиш с репатрак, че ще останеш минимум без геврека за нула време. Точно никой няма да се усъмни, ако няма видимо разбиване, че не съм аз собственика.

Да, за волана съм съгласен сваля се за 60 секунди, но посред бял ден не се крадат такива неща...Вандалира се през ноща :D Стига сега с тия форумни мохабеди, че хората ще спрат да карат стари БМВ-та :D Да крадат се яко, но вероятноста е нищожна на фона на всички коли и крадци в БГ. Чета редовно крими хрониката, отделно имам приятели, които работят в застрахователни компании и в полицията - в 99% от случаите изчезват БМВ-та спрени на улицата по тъмно...Разбира се в София е много по-вероятно :evil: Познавам няколко човека, които отидоха НА мол в столицата и се върнаха с рейса :mhihi: нито един от нях не беше взел никакви мерки против кражба, говорим за поне 1, не за 3-4 както се прави принципно. Става въпрос за коли от марките БМВ, Мерцедес и Ауди. Не си мислете, че само БМВ-та се крадат...Напоследък има бум на Аудита...

Да не казвам, че знам за случай на платен М-волан по каско, понеже агента гарантира за клиента, че не е злоупотребил и примерно е дал 5 бона каско за последните 2-3 години, а търси 1000лв за волан, който са му взели...Случая е единичен, но има таква практика за коректни клиенти, не такива които имат по 3-4 паркинг щети на година...
"Чемодан, вокзал, Москва"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Ное 2016, 17:21

то по тая логика трябва да се кара и с железни 16ки примерно ,щото някой може да ти хареса 18ките с нови гуми за по 350 лв броя ( да речем ) ..а в София се пипа повечко то е ясно едно от предните си БМВ-та преди години го продадох на приятел в София след като го бях карал 3-4г и стоеше на улицата една лайсничка не е изчезнала (а тях много ги крадяха навремето ) ,та след като го продадох за 2-3 месеца буквално го разграбиха - бъбреци ,огледала лайсни емблеми и се принуди да го държи на платен паркинг на 600-700 метра от тях :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 17:16

Колеи един бърз въпрос- аткачах акумулатора и свалях airbag-a на волана и после сложих бега, закачих минуса, но нещо се шашна - като запалих таблото светна като коледна елха - свети еърбега, някаква лампа за 4х4 и един удивителен ?! Какво майка си иска ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 01 Дек 2016, 17:28

(h)aman написа:Колеи един бърз въпрос- аткачах акумулатора и свалях airbag-a на волана и после сложих бега, закачих минуса, но нещо се шашна - като запалих таблото светна като коледна елха - свети еърбега, някаква лампа за 4х4 и един удивителен ?! Какво майка си иска ..

Диагностика и да изтриеш грешките, на мен ми е светвал бега точно при подобна процедура

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Дек 2016, 17:29

(h)aman написа:Колеи един бърз въпрос- аткачах акумулатора и свалях airbag-a на волана и после сложих бега, закачих минуса, но нещо се шашна - като запалих таблото светна като коледна елха - свети еърбега, някаква лампа за 4х4 и един удивителен ?! Какво майка си иска ..

Или си забравил да свържеш нещо по лентовия кабел или акумулатора ти е паднал.

ентусиаст
Аватар

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 17:33

Всичко съм свързал, другите лампи изгаснаха сами остана само за бега. Ще изтрия грешките да видим.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 01 Дек 2016, 17:34

(h)aman написа:Всичко съм свързал, другите лампи изгаснаха сами остана само за бега. Ще изтрия грешките да видим.
Ще се оправи, след като ги изтриеш, не го мисли :yes:

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ентусиаст
Аватар

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 18:12

Няма как да ми свети лампа и да не я мисля :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 01 Дек 2016, 21:36

(h)aman написа:Няма как да ми свети лампа и да не я мисля :lol:

Кой та кара да даваш контакт без бег бе :) ако ще го сваляш махането на акумуалтора не е нужно,спести си малко коледната елха ,а 4х4 вианги светва като махнеш акумулатора и после изгасват сами
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар

Мнение от (h)aman » 01 Дек 2016, 21:39

Gqbriel написа:
(h)aman написа:Няма как да ми свети лампа и да не я мисля :lol:

Кой та кара да даваш контакт без бег бе :) ако ще го сваляш махането на акумуалтора не е нужно,спести си малко коледната елха ,а 4х4 вианги светва като махнеш акумулатора и после изгасват сами

Къде прочете такова нещо ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e92, f30
Мечтае да кара: M4

Мнение от expl0de » 01 Дек 2016, 22:16

Аз наскоро сваляг еърбега, за да диагностицирам едно скърцане във волана и забравих да го вържа преди да запаля. После като го монтирах изтрих грешките с инпа/карли и готово.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 01 Дек 2016, 22:22

expl0de написа:Аз наскоро сваляг еърбега, за да диагностицирам едно скърцане във волана и забравих да го вържа преди да запаля. После като го монтирах изтрих грешките с инпа/карли и готово.

Я кажи за скърцането, че и при мен от време на време се получава, особено като е по-студено

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93