Акция "Зима"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Акция "Зима"

Мнение от Dextuar » 29 Ное 2016, 7:25

Айде да си признава кой беше :D Изображение

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Ное 2016, 7:37

Некви бургаски бадки, с тия адидаси няма какви други да са :mhihi: За тва следващата ми кола определено няма да е БМВ (но пак ще е със задно разбира се).

п.с. на тия павета пък какви готини дрифтове стават :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Ное 2016, 8:24

Гледам в София си вали и даже по пътя има сняг. Къде е тоя колега efren, дето ми обясняваше как само в Смолян вали сняг и да не ми се връзвали колегите? :kuku:
По темата: пак да си кажа че и днес ще има много изненадани колеги още с летните гуми.
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 29 Ное 2016, 8:47

Ivo_Borisov написа:Гледам в София си вали и даже по пътя има сняг. Къде е тоя колега efren, дето ми обясняваше как само в Смолян вали сняг и да не ми се връзвали колегите? :kuku:
По темата: пак да си кажа че и днес ще има много изненадани колеги още с летните гуми.

Обещавам вече да не пиша по твои постове, че много се засягаш, оттам стрес, оттам болести. Ти не беше ли тоя дето караше 9 месеца в годината със зимни галоши и искаш всички да следват твоя пример. Аз пък карах снощи в 2 часа и тази сутрин в 8 и не видях някой изненадан. И се отървете от лошия си навик да използвате израза "тоя" и после да се чудите защо хората си ви слагат на "оня" :winky:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 29 Ное 2016, 9:00

Най добре спри да спамиш във всяка тема и си намери занимание ако ти е скучно!
П.п. не карам със зимни 9 месеца в годината, само зимния период. Ти от толкова спам, пак ме обърка с някой.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Ное 2016, 9:03

е ми шанс :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 29 Ное 2016, 9:05

steeN написа:Некви бургаски бадки, с тия адидаси няма какви други да са :mhihi: За тва следващата ми кола определено няма да е БМВ (но пак ще е със задно разбира се).

п.с. на тия павета пък какви готини дрифтове стават :mhihi:

Врачански батковци, единия вика карах с 40 питай тоо до мене .

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Ное 2016, 9:18

От общината е требвало да сменят паветата със зимни.
Некое паве са а преплъзнало и те така те...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 29 Ное 2016, 9:29

Ivo_Borisov написа:Най добре спри да спамиш във всяка тема и си намери занимание ако ти е скучно!
П.п. не карам със зимни 9 месеца в годината, само зимния период. Ти от толкова спам, пак ме обърка с някой.

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk

Явно имаш голямо желание да се заяждаш с мен. В предната тема ми викаше "идиот", искаше да чукаш я жена ми, я сестра, не те бъркаше, сега пак ти е заядливо, ако съм ти създал някакви комплекси, надали ще ги избиеш с писане по форумите :winky:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 29 Ное 2016, 10:05

Bogat-Beden написа:От общината е требвало да сменят паветата със зимни.
Некое паве са а преплъзнало и те така те...

Ти се бъзикаш ама тия павета като валне са под сяква критика, толкова са лъснали,че няма на къде повече.
Иначе е ясно,че е имало махленско въртене на гуми за да стане тоя инцидент.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 29 Ное 2016, 10:09

Там дори при дъжд, аз с Е92-ката почвам да се опитвам да потеглям 5-6 секунди преди другите, че да не бавя много трафика, защото обикновено не ми се получава веднага потеглянето. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Ное 2016, 10:33

Айде пак сме по новините :kuku: Шофьор на бмв влезе в ресотрант да си купи сандвич, с колата вътре. :dunno: :ranting:

Внимвайте бе хора... Обставновката пак е олили майко, снега пак ни изненада :mhihi: В софия снегорини и машини трябваше ЦЯЛА нощ да блъскат химия, ама не... По главните булеварди и по кварталните улици едно и също сняг и караме с 10-15 км/ч - 45 минути Люлин - Мол София :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 29 Ное 2016, 10:35

k.milanov написа: 45 минути Люлин - Мол София :kuku:

с метрото е за 10 :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 29 Ное 2016, 10:41

Бях тръгнал на университет, стигнах до мола и се отказах, пропускам днеска :oops: .
Малко по късно на работа с метрото, чиста работа :smoke:

(хората по другите коли ме гледаха с доста голямо недоверие :?: :oops: :?: )

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 29 Ное 2016, 10:42

Nedko Anev написа:
k.milanov написа: 45 минути Люлин - Мол София :kuku:

с метрото е за 10 :lol:

Чакаме летните шофьори да се откажат. Днес не спряха да ме бъзикат в офиса, че карам БМВ, ама си дойдох с него/ вярно с 40 мин закъснение/ като пич :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата