Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
Re: Цените на горивата 2015-2016
Разкажете малко за тези шано бензиностанции с дизел на 1.60
Къде, как, карти откъде ?
Лятото бях редовен клиент на ВМ във Варна,но вече не съм във Варна, а в София, а там направо си режат глави с тези цени ....
Искрено ви благодаря

Къде, как, карти откъде ?
Лятото бях редовен клиент на ВМ във Варна,но вече не съм във Варна, а в София, а там направо си режат глави с тези цени ....

Искрено ви благодаря

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
1.60 на ТубаОйл, но първо трябва да си намерите крадлив български гъз
1.79 с допълнителната отстъпка беше последно на бензиноатанцията, която казах (между горна баня и суходол)

1.79 с допълнителната отстъпка беше последно на бензиноатанцията, която казах (между горна баня и суходол)
Даже има и безплатна нафта и бензин, просто трябва да си я откраднете сами! Ето и по-евтино от тубите на колегата и ВМ
Sent from my iPhone using Tapatalk
koziak написа:Даже има и безплатна нафта и бензин, просто трябва да си я откраднете сами! Ето и по-евтино от тубите на колегата и ВМ
И пари ще ти дават.. ама не е идеята да се правиш на хитър
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Демирев написа:Мисля че е най-коректно да се пише за големи вериги с бенз.станц. във всички по-големи градове.
Еми като мислиш така, то повече не трябва да споменаваш марешки нито веднъж! Понеже тоя г*з има само една бензиностанция...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Абе много добре знаете, че петрола се вдигаше и падаше , а при нас само се вдигаше. Появи се Марешки и това се промени. Наблюдавах го и в моя град, Лукойл държеше по-висока цена от Еко. Минаха се 2 месеца и свалиха малко цените, отвори Марешки и двете вериги изравниха цени и свалиха. Така, че не се обяснявайте кой откъде вземал на по-ниска и т.н., това нямаше да стане без Марешки. Лично мнение и наблюдение.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Някой има ли инфо, какво стана със затворената бензиностанция в Габрово ли беше. Истина ли е за не платените акцизи?
Всъщност, колко % се явява разлика между най-евтиното гориво и стандартната цена, на която е по бензиностациите.
Всъщност, колко % се явява разлика между най-евтиното гориво и стандартната цена, на която е по бензиностациите.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
drago_pavlov написа:Демирев написа:Мисля че е най-коректно да се пише за големи вериги с бенз.станц. във всички по-големи градове.
Еми като мислиш така, то повече не трябва да споменаваш марешки нито веднъж! Понеже тоя г*з има само една бензиностанция...
Тоя гъз има по една бензиностанция -
във
2бр. Варна
Айтос
Сливен
Добрич
Габрово
Русе
Разград
Г.Оряховица
Павликени
София/Люлин март
юни-юли Пловдив......това е достатъчно за голяма верига.
Е.Димитров написа:Всъщност, колко % се явява разлика между най-евтиното гориво и стандартната цена, на която е по бензиностациите.
2.05 лв. при Лукойл - ШЕЛ - ЕКО - ОМВ в София - Пловдив - Бургас
и 1.68 лв. във ВМ Петролиум във всички 12 града където има.
Във Варна картела Лукойл - Шел - ЕКО - ОМВ продава на цени на ВМ и то без карти.
Смятай го колко е разликата от 38 ст.
Лукойл - ОМВ - ЩЕЛ - ЕКО Бургас и Несебър/Сл.бряг дизел 2.05 лв. и в Айтос във същите вериги на цените на ВМ

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Демирев, дано си на %... толкова па здраво да лобираш за Марешки.... егати...
Ясно ми е, че това са "просто факти"... ама да виждаш друг да ги "вади" тия факти по начина, по който ти го правиш???

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
И да е на % сигурно е некъФ малък, то Марешки с тоя марж завалийката
едва ли може да си позволи много за форумни драскачи
пп. Само дето пропусна да отговори ясно и просто с ДА или НЕ бачка ли за спасителя на народа
едва ли може да си позволи много за форумни драскачи

пп. Само дето пропусна да отговори ясно и просто с ДА или НЕ бачка ли за спасителя на народа

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Абе, вие другите на какъв процент сте при конкуренцията? А? Каква е тая глупост, колеги тука се заяждат за глупости. И да е на процент какво? Да не агитира така ли? То пък какво ли агитира ама айде, мнения ли трупате не знам. Ама спрете де. А към колегата дето е на процент, да не си им казал Не или Да. Ей така остави ги да дерзаят, сън не спят сигурно.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Абе верно има тука неколко ,дето винаги са на контра, за квото и да било.
Аме все забравям, че е пълно с баТки във форума ...
нищо, че веднага ще се наредят на опашката ,като станат в Пловдив и София обектите на Марешки.
Нещо в последно време липсва защитника на лукойла в темата
Аме все забравям, че е пълно с баТки във форума ...
нищо, че веднага ще се наредят на опашката ,като станат в Пловдив и София обектите на Марешки.
Нещо в последно време липсва защитника на лукойла в темата

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Сладур1 написа:Абе, вие другите на какъв процент сте при конкуренцията?
Кой агитира за конкуренцията? Щото аз не съм видял ...
Или положението е Марешки срещу всички

Сладур1 написа:И да е на процент какво?
Да си плати за комерсиална обява и да си пуска там цените на Марешки

Има право да ъпва всеки ден и тн.

Сладур1 написа:А към колегата дето е на процент, да не си им казал Не или Да. Ей така остави ги да дерзаят, сън не спят сигурно.
Оффф аз се чудя що не мога да спя напоследък

skoti79 написа: веднага ще се наредят на опашката ,като станат в Пловдив и София обектите на Марешки.
Не само ... аз даже съм пратил човек на заплата да ми пази ред на строежа да съм първи

пп. Вие сега като чухте, че е на % и веднага налазихте и вие нещо да отнесете

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
skoti79 написа:нищо, че веднага ще се наредят на опашката ,като станат в Пловдив и София обектите на Марешки.
Аз лично дори за тоалетна не бих спрял на негов обект, веднъж ми стига да го мисля дали ще стигна до София с неговата нафта

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Сладур1 написа:Абе, вие другите на какъв процент сте при конкуренцията? А? Каква е тая глупост, колеги тука се заяждат за глупости. И да е на процент какво? Да не агитира така ли? То пък какво ли агитира ама айде, мнения ли трупате не знам. Ама спрете де. А към колегата дето е на процент, да не си им казал Не или Да. Ей така остави ги да дерзаят, сън не спят сигурно.
Ако ме питаш мен - аз лично мнения трупам, да...