525тдс - пуши бяло при...
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
525тдс - пуши бяло при...
подаване на газ . колеги днес гледах едно е34 вси4ки екстри 93год , внос от германия , колата изглеждаше добре леки следи от пребоядисване на задния калник, дребни козмети4ни кусури, но при подаването на газ изпу6ва6е солидно бяло и на високите обороти из4иства6е , ина4е пале6е топла веднага не изпу6ва при палене , rabote6e rawnomerno , но този бял пушек ме притесни а днес няма къде да я закарам , 4ак понеделник а мом4ето не е от пловдивта да ми кажете дали това е сериозно нещо и забравих да кажа 4е около турбото имаше масло 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
еми така прави като е износено турбото, ако е хубава колата я зимай и си рециклирай турбината, ама внимавай да не е износено бая, че с рециклиране може и да не стане,
еми колата ми хареса цената не е много висока , екстрите са и страшно много даже оригинални щри на задните врати има пе4ка големия борд автоматик, има следи от пребоядисване ама не е фатално , за 93 год е добре според мен само тоя пушек при подаване на газ възможно ли е да има друго нещо , при загряла кола тръбите на парното не са твърди 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
.... или ново турбо ... с 2 години гаранция ... от Камор, което може да се окаже по-евтиното решение в последствие!

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Daru Car написа:Справка за част
Номенклатурен номер : 11652244116
Описание : TURB.CHARGER
Ед.цена (с ДДС) : 3614.38 BGL
Няма наличност
А нема нужда, той за тия пари ще си купи кола

- angel_peev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS, 94-та година
Турбото го рециклират във Варна за 300 лв.Но мисля че проблемът ти не е от там,а от сегментите,защото имам същия проблем с моето BMW.Пробвай да отвориш капачката за маслото,за да разбереш дали духа.Ако духа,значи не е от турбото,а сегментите!
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Белия пушак се появява главно при студения старт когато горивото кондензира в горивната камера поради студената температура в нея, и не изгаря. Основни причини за белия пушак са:
лоши подгревни свещи(казваш че пуши като е топла-т.е не и стига температурата-при тдс не се включват свещите когато е топла -темп.е на границата), ниска компресия,лошо разпръскване не горивото, късно впръскване на горивото,или кофти дюзи.
Относно турбото, лощо е ако на тази кола не ти е омаслено в смукателната страна.Означава че ти е запишен клапана на изхода от клапанния капак, и колата ти консумира масло в зависимост в какво положение е останал този клапан,отворено затворено.
Премери компресията и вижм дюзите.Можеш да премериш и бооста на турбото.
Good luck
http://www.peemac.sdnpk.org/resource/pdf/tips5.pdf
тук е написано всичко ама кои да чете
Белия пушак се появява главно при студения старт когато горивото кондензира в горивната камера поради студената температура в нея, и не изгаря. Основни причини за белия пушак са:
лоши подгревни свещи(казваш че пуши като е топла-т.е не и стига температурата-при тдс не се включват свещите когато е топла -темп.е на границата), ниска компресия,лошо разпръскване не горивото, късно впръскване на горивото,или кофти дюзи.
Относно турбото, лощо е ако на тази кола не ти е омаслено в смукателната страна.Означава че ти е запишен клапана на изхода от клапанния капак, и колата ти консумира масло в зависимост в какво положение е останал този клапан,отворено затворено.
Премери компресията и вижм дюзите.Можеш да премериш и бооста на турбото.
Good luck
http://www.peemac.sdnpk.org/resource/pdf/tips5.pdf
тук е написано всичко ама кои да чете

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
От къде го изкопа това бе Бат Жеко? Мислех за нещо по-лошо, ма и това стига.
Май не е добра за новогодишен подарък
Май не е добра за новогодишен подарък

13 мнения
• Страница 1 от 1