Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора

Мнение от Dextuar » 22 Ное 2016, 14:20

Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?

http://sendvid.com/ghjzk7uu

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Ное 2016, 14:35

Тц тц, верно много нагло поведение. КАТ примерно?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 22 Ное 2016, 14:43

В Австрия има магазини без продавачи и си лягат в 8 ;) Ако ще да им махнат и полицията пак ще си пазят ограниченията - коммън сенс. Балканският нрав не е точно като австрийският и свободията дава други резултати.

В Норвегия затвора е 3 седмици при 96км градско и 500 евро глоба, ако го прилагат на всеки нарушил е предостатъчно, а те там го прилагат. The controls are everywhere, they are done by both radar, laser, and civilian cars (lots of). The civilian cars are next to impossible to spot

Във Франция за + 50 км глобата е 3750 евро + 90 дни затвор, символично :mhihi:
В Швейцария пък глобяват спрямо доходите, рекорда е 200к евро на някъв пич с ферари, движел се със 130 през някво село. Боли го досйтойнството на някой у нас дето кара кола за 200к, че ще плати глоба 350лв, ако въобще някой го глоби.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Ное 2016, 14:49

Колега, остави ги тези хора в другите страни. Макар проблемите да са аналогични, хората не са еднакви. Трябва да отчитаме тукашната специфика и да намерим работеща формула, за да сме всички по-спокойни на пътя. Мерките, които работят във една Германия примерно, не биха работили в България. Не можем да правим просто copy/paste.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 22 Ное 2016, 18:40

dextuar написа:Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?

КАТ, с всичките записи от различните дни.
Ама ще пишеш обяснения.

старши ентусиаст
Аватар

Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора

Мнение от Dextuar » 22 Ное 2016, 18:48

vixx написа:
dextuar написа:Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?

Ама ще пишеш обяснения.
Гледал съм го тоя филм, от май месец чакам да ме усведомят докъде са стигнали с предишния сигнал. А глупака кара дори с изтекъл номер...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 22 Ное 2016, 18:56

Ще чакаш... С времето се свиква :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Ное 2016, 21:59

dextuar написа:
vixx написа:

Ама ще пишеш обяснения.
Гледал съм го тоя филм, от май месец чакам да ме усведомят докъде са стигнали с предишния сигнал. А глупака кара дори с изтекъл номер...

Много пускат по нова "здравей България", а оная кифла плевенчанката цолова много се кефи...и почти винги не и е ясно кво е нарушението :mhihi:. А фаща, понеже некъв от кат е там периодично (или по тела). А и един вид си е храна за тех, как изтекъл номер ала бала..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 22 Ное 2016, 22:01

Пратих го, да видим дали ще го пуснат

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Мнение от ludnik » 22 Ное 2016, 22:57

Твърдо ЗА. Не знам какво трябва да се случи на българина, че да се сети да кара нормално и да го спазва тоя ЗДП.
Докато не му бръкнеш дълбоко в джоба или да поседи малко на топло, да се конфискуват коли и направо на място да се реже с ножицата книжката, няма да се оправят нещата. Глоби, затвор и конфискуване, това е . :banghead: :banghead: :banghead:
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 23 Ное 2016, 7:00

Пуснаха го тази сутрин. Дали ще има резултат е друг въпрос.

Предишна

Назад към Извън Темата