Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора
Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?
http://sendvid.com/ghjzk7uu
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тц тц, верно много нагло поведение. КАТ примерно?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
В Австрия има магазини без продавачи и си лягат в 8
Ако ще да им махнат и полицията пак ще си пазят ограниченията - коммън сенс. Балканският нрав не е точно като австрийският и свободията дава други резултати.
В Норвегия затвора е 3 седмици при 96км градско и 500 евро глоба, ако го прилагат на всеки нарушил е предостатъчно, а те там го прилагат. The controls are everywhere, they are done by both radar, laser, and civilian cars (lots of). The civilian cars are next to impossible to spot
Във Франция за + 50 км глобата е 3750 евро + 90 дни затвор, символично
В Швейцария пък глобяват спрямо доходите, рекорда е 200к евро на някъв пич с ферари, движел се със 130 през някво село. Боли го досйтойнството на някой у нас дето кара кола за 200к, че ще плати глоба 350лв, ако въобще някой го глоби.

В Норвегия затвора е 3 седмици при 96км градско и 500 евро глоба, ако го прилагат на всеки нарушил е предостатъчно, а те там го прилагат. The controls are everywhere, they are done by both radar, laser, and civilian cars (lots of). The civilian cars are next to impossible to spot
Във Франция за + 50 км глобата е 3750 евро + 90 дни затвор, символично

В Швейцария пък глобяват спрямо доходите, рекорда е 200к евро на някъв пич с ферари, движел се със 130 през някво село. Боли го досйтойнството на някой у нас дето кара кола за 200к, че ще плати глоба 350лв, ако въобще някой го глоби.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, остави ги тези хора в другите страни. Макар проблемите да са аналогични, хората не са еднакви. Трябва да отчитаме тукашната специфика и да намерим работеща формула, за да сме всички по-спокойни на пътя. Мерките, които работят във една Германия примерно, не биха работили в България. Не можем да правим просто copy/paste.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
dextuar написа:Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?
КАТ, с всичките записи от различните дни.
Ама ще пишеш обяснения.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Предложението за превишена скорост да се влиза в затвора
Гледал съм го тоя филм, от май месец чакам да ме усведомят докъде са стигнали с предишния сигнал. А глупака кара дори с изтекъл номер...vixx написа:dextuar написа:Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?
Ама ще пишеш обяснения.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ще чакаш... С времето се свиква 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
dextuar написа:Гледал съм го тоя филм, от май месец чакам да ме усведомят докъде са стигнали с предишния сигнал. А глупака кара дори с изтекъл номер...vixx написа:dextuar написа:Колеги, знам, че не е баш по темата, но къде трябва да отида, за да я репортна тая маймуна? Това е ВСЕКИ ПЪТ, когато го засека. Не веднъж, не два пъти и накрая за летището от лява лента цепи по бул. "Брюксел" към Младост. Подчертава, всеки път... С временните номера да не са безсмъртни?
Ама ще пишеш обяснения.
Много пускат по нова "здравей България", а оная кифла плевенчанката цолова много се кефи...и почти винги не и е ясно кво е нарушението

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Пратих го, да видим дали ще го пуснат
Твърдо ЗА. Не знам какво трябва да се случи на българина, че да се сети да кара нормално и да го спазва тоя ЗДП.
Докато не му бръкнеш дълбоко в джоба или да поседи малко на топло, да се конфискуват коли и направо на място да се реже с ножицата книжката, няма да се оправят нещата. Глоби, затвор и конфискуване, това е .

Докато не му бръкнеш дълбоко в джоба или да поседи малко на топло, да се конфискуват коли и направо на място да се реже с ножицата книжката, няма да се оправят нещата. Глоби, затвор и конфискуване, това е .

По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Пуснаха го тази сутрин. Дали ще има резултат е друг въпрос.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3