Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Re: iOS тема

Мнение от Dextuar » 18 Ное 2016, 14:51

Rainbow написа:Те пък взеха, че дойдоха и реших да му там шанс :mhihi:

Та от днес съм с iPhone 7 Plus. Два въпроса към вас колеги, т.н. това ми е първия iOS телефон - препоръчайте кадърен file browser/manager (за телефона, като може би и някакъв за windows за мятане на снимки/клип/мп3).
И втория е мога ли да сложа други приложения в бара на home screen-a (различни от Safari, Call, Message, Music)?

Личи си, че си имал Андроид до сега :mhihi:

И аз бях по същия начин. Като цяло ти трябва jailbreak...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 18 Ное 2016, 14:59

Rainbow написа:Те пък взеха, че дойдоха и реших да му там шанс :mhihi:

Та от днес съм с iPhone 7 Plus. Два въпроса към вас колеги, т.н. това ми е първия iOS телефон - препоръчайте кадърен file browser/manager (за телефона, като може би и някакъв за windows за мятане на снимки/клип/мп3).
И втория е мога ли да сложа други приложения в бара на home screen-a (различни от Safari, Call, Message, Music)?

File browser/manager - нЕма такова животно под iOS :mhihi:
E ако не го jailbreak-неш де. Аз ползвам FileApp, което ще се доближи максимално до това, което си представяш под Андроид, но не е същото.
Можеш да слагаш каквото искаш долу, просто задръж пръста върху някоя иконка без да натискаш силно и ще се появи опцията да ги разместваш.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 18 Ное 2016, 15:42

Един въпрос имам за айфон 5s като телефона е на мой роднина но сега се опитвам да го активирам и ми иска имейл и парола проблема е, че никой не помни имейла и паролата и сегааа въпроса е какво се прави?? Има ли някой хакер който може да махне iclouda и да го активираме с друг акаунт?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 18 Ное 2016, 15:43

HackeD написа:Един въпрос имам за айфон 5s като телефона е на мой роднина но сега се опитвам да го активирам и ми иска имейл и парола проблема е, че никой не помни имейла и паролата и сегааа въпроса е какво се прави?? Има ли някой хакер който може да махне iclouda и да го активираме с друг акаунт?

Не. Ако е локнат, отива за части...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 18 Ное 2016, 17:14

Имаше сервиз, който за към 400 кинта съм чувал, че отключват iCloud, колко успешно обаче...

П.С. Намерих го, ако искаш мога да ти пусна Л.С., за да не правим реклама.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 18 Ное 2016, 17:37

speeder88 написа:Имаше сервиз, който за към 400 кинта съм чувал, че отключват iCloud, колко успешно обаче...

П.С. Намерих го, ако искаш мога да ти пусна Л.С., за да не правим реклама.

Благодаря ама за 400лв по-добре да си седи в шкафа :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 18 Ное 2016, 17:42

Мдам... Преди беше 100-на кинта надолу, а сега гледам, че са увеличили тарифата, та може би става, но все пак 400 кинта са си 400 кинта...
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 19 Ное 2016, 6:21

Няма файлов мениджър в iOS, защото там нямаш достъп до файловата система (както и приложенията също). И това е направено за твое добро.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 21 Ное 2016, 11:30

Мдам, файлове мениджър вярно нямам, може би и смисъл няма (все пак преди бях свикнал да си ровя из мои папки и да си преглеждам pdf-и да кажем).

Ще мина и без това :) А с какво си мятате файлове от PC-то? Като гледам това изглежда добре -> http://www.i-funbox.com/

Иначе след 2-3 дни употреба за сега съм доста доволен. Определено е доста бърз телефон (сравнено със S7 на колеги), камерата и зуума доста ме зарибиха също така :mhihi: Естествено ми прави впечатление и типичното за Apple продукти как app-ове, които са безплатни за Android ги има и тук, но за iOS са платени :lol:

П.С.: С Jet Black съм и Apple са прави - това прави като малки "косми" по гърба за няколко дни, като ми стои само в джоба и на бюро/маса (в джоба е само телефона!)... Но пък изглежда яко, а и не съм фен на калъфи/кейсове...
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2016, 11:49

Можеш да си гледаш Пдф файлове и без джейл. Има акробат рийдър за айфон.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 21 Ное 2016, 12:56

bum_bum написа:Можеш да си гледаш Пдф файлове и без джейл. Има акробат рийдър за айфон.

Безплатен :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 21 Ное 2016, 13:34

През Google Drive приложението си гледам всичките PDF-и и Word документи , аз.

@Rainbow какви по точно файлове искаш да си мяташ на телефона, този ifunbox мисля,че е доста оръфан за телефони без Jail.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 23 Ное 2016, 0:07

То PDF-и си се отварят и без нищо, в смисъл, че телефона си ги показва без допълнителен софтуер.
Иначе от компютър на телефон и обратното става много лесно с icloud drive. Мисля, че си го има и за уиндоудс, ама не съм сигурен.
На мака хвърляш документите в icloud drive и след малко ти се появят на телефона. При мене за да се появи на телефона се наложи първо да пратя един мейл с прикачен файл от драйва, после си ме попита директно да ми сложи ли самия драйв на екрана. Абе като Дропбокс, ама от Епъл. Тва е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 23 Ное 2016, 11:00

vixx написа:То PDF-и си се отварят и без нищо, в смисъл, че телефона си ги показва без допълнителен софтуер.
Иначе от компютър на телефон и обратното става много лесно с icloud drive. Мисля, че си го има и за уиндоудс, ама не съм сигурен.
На мака хвърляш документите в icloud drive и след малко ти се появят на телефона. При мене за да се появи на телефона се наложи първо да пратя един мейл с прикачен файл от драйва, после си ме попита директно да ми сложи ли самия драйв на екрана. Абе като Дропбокс, ама от Епъл. Тва е.

По скоро това ми трябваше колега, не с какво да ги отворя :yes:

И все пак явно Apple клиентите се водят платежоспособна група (или балъчета) и се гледа да се изстискат максимално :mhihi:
JB4 Mobile - soft за ECU-то -> Android 40 лева, Apple -> 28 Euro
Music album -> Android 10 лева, Apple USA -> 10$, Apple Europe -> 9 euro :mhihi:

От dev гледна точка няма да коментирам как Android Store e 25$ еднократно, а AppStore е 100$ на година за лиценз, иначе и двата вземат 30% от стойността на аппа (+ ДДС на каквото остане и стават 42% :)).
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Ное 2016, 14:06

От няколко дни Apple са пуснали "сервизен бюлетин" за безплатна смяна на батерията на 6s, симптомите са внезапно изключване, като се ползва в по-хладно време. Аз се оказах спечелил и ще заминава в Криетив центъра за смяна.
https://www.apple.com/support/iphone6s- ... dshutdown/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата