Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Много добре изглежда и има прилично много екстри. Цената е като на много хубава pre LCI 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
шофьорската седалка е леш, баш на 166к км е
.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Като й гледам ауспуха май се е разделила доста отдавна с ДПФ-а, та реалните километри може да са х2, х3 над обявените ...
- Hannibalbg
- Потребител
-
Giorceto написа:Много добре изглежда и има прилично много екстри. Цената е като на много хубава pre LCI
Стои от месеци, по VIN е с адски много екстри - нощно виждане, stop&go cruise, система за напускане на лентата, подгрев и вентилация.
CU43771
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в тая връзка да споделя една приятна машинка гледам стои от доста време може и да е на колега от форума но според мен доста повече си заслужава :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11455688952383137&slink=gjfei9
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11455688952383137&slink=gjfei9
- Nukem
- старши ентусиаст
-
и аз я гледам че се продава от доста време, ама явно не им допада на хората
щом не я искат.

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Мен лично не ми харесва цвета на колата и интериора. Това предполагам е голям минус не само за мен. Технически вече нямам представа как е колата.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Trixster написа:Мен лично не ми харесва цвета на колата и интериора. Това предполагам е голям минус не само за мен. Технически вече нямам представа как е колата.
Този цвят не е много за бизнес лимузина според мен. Освен това ти трябва бензиностанция да притежаваш

Race Chip Ultimate + App control 3.0d 258ксhttps://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=133&t=438448&p=4501949#p4501949
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мда ,докато с печка на 350+к км това ще ти е последната грижа 

Бърз въпрос да не пускам тема. В краката нямам осветление. В корите на шофьор и пасажер има дупки за плафони.
Купих два такива, разкачих корите, но никъде нямаше букса, към която да ги свържа.
От къде най-лесно и бързо мога да ги захраня ?
Купих два такива, разкачих корите, но никъде нямаше букса, към която да ги свържа.
От къде най-лесно и бързо мога да ги захраня ?
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Здравейте. Обмислям да си слагам м-пакет - брони и прагове. Някаква идея от къде се купува качествен с всички нужни отвори и колко излиза всичко с монтажа и боядисването?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
купува се втора ръка, във всяка 2-ра морга има е60 с Мпакет, боядисването поне тук в провинцията ти е по 80лв на детайл, ако имаш връзки 60лв. Ако е оригинален монтажа ти е почти без пари от бояджиите.
Здравейте, може ли мнение за тази кола и по точно за тази конфигурация.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 0762286940
- darkwisle
- Потребител
-
- Кара: bmw e60 530d
- Мечтае да кара: bmw e60 530d
Здравейте Колеги!
От скоро се здобих с мечтаната от мен кола. Не искам да пускам нова тема, за да не получавам негативни коментари.
Та купих си бмв е60 530д 2004г 218 коня.Има си забележки колата и аз естествено сум готов да ги отстраня. За съжаление тук идва проблема с майсторите.Та реших да поискам съвет от Вас. След няколко елкон теста при различни майстори ми дадоха различни мнения и аз сум обуркан.
Като начало май имам проблем с турбото(като я купих ми казаха, че е рециклирано) като давам гас и свири . Мисля, че не е типично.
Второ на таблото ми свети грешка заволана(Active streering weel fault) не могат да кажат от какво точно я дава тази грешка.
Трето....при потегляне като дам гас в дъно и колата се изтрелва започва леко да тресе....не знам дали е нормално.
(За първи път карам такава кола и не знам какво в нормално и какво не)
Много ще съм благодарен за съвет....преди да влезе в сервиза.
От скоро се здобих с мечтаната от мен кола. Не искам да пускам нова тема, за да не получавам негативни коментари.
Та купих си бмв е60 530д 2004г 218 коня.Има си забележки колата и аз естествено сум готов да ги отстраня. За съжаление тук идва проблема с майсторите.Та реших да поискам съвет от Вас. След няколко елкон теста при различни майстори ми дадоха различни мнения и аз сум обуркан.
Като начало май имам проблем с турбото(като я купих ми казаха, че е рециклирано) като давам гас и свири . Мисля, че не е типично.
Второ на таблото ми свети грешка заволана(Active streering weel fault) не могат да кажат от какво точно я дава тази грешка.
Трето....при потегляне като дам гас в дъно и колата се изтрелва започва леко да тресе....не знам дали е нормално.
ivan
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
darkwisle написа:Здравейте Колеги!
За да те насочим към сервиз - кажи от кой град си