325 тд върти, но не ще да пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- hristo 325 td
- Потребител
-
325 тд върти, но не ще да пали
Здравейте на всички ! Карам 325 ТД от 6 години , стартера си беше отишъл, сменихме четки, ротор - всичко 6, върти колата, но не ще да запали. Това се случва само сутрин и след 8-мия път пали и през целия ден няма проблем и такъв пушек изкарва от ауспуха. Това на вярно е от пълненето на цилиндрите с нафта, та искам да споделите мнение, може ли да са подгревни свещи или от някъде смуче въздух? Знам, има подобна тема, но тя е много стара, затова пускам темата! Ще съм благодарен на администратора да публикува темата, щото и да отидеш в сервиз, като те видят с БМВ и ще ти одерат кожата. Помогнете колеги!
Re: 325 тд върти, но не ще да пали
Аз съм с малкия ТДС и имах същия проблем и сменях свещи, но в крайна сметка се оказа нещод руго.
В момента не мога да се сетя какъв точно беше проблема , но ако се сетя ще пиша.
Но е доста вероятно и от свещи да е.
П.С. Сега се сетих , веригата се беше разтеглила та за това се наложи смяна , беше преди години.
Но около 250-300к километра идва тоя момент.
В момента не мога да се сетя какъв точно беше проблема , но ако се сетя ще пиша.
Но е доста вероятно и от свещи да е.
П.С. Сега се сетих , веригата се беше разтеглила та за това се наложи смяна , беше преди години.
Но около 250-300к километра идва тоя момент.
- hristo 325 td
- Потребител
-
А долу горе какви пари излиза смяна на подрг свещи
- sa_hellrot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е53
Средно около 20-тина лева е една свещ по 6 броя = около 120, плюс пари на майстора....
След като пали трудно , когато е престояла по - дълго , виж да не засмуква въздух в горивната система..
След като пали трудно , когато е престояла по - дълго , виж да не засмуква въздух в горивната система..
- hristo 325 td
- Потребител
-
здравйте оказаха се свещи 5 изгорели. Благодаря на отзовалите се поздрави ! 

5 мнения
• Страница 1 от 1