Акция "Зима"
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: Акция "Зима"
k.milanov написа:То на лед само вериги ще ти помогнат, дали летни дали зимни никаква разлика колата пак се пързаля, а АБС-а ти троши крака

Колегата с леда да се върне да си сложи зимните, да се пързулне през леда пак и да спре за 2 метра ... каква е тая мода да се заблуждавате, че на лед ще си спаси зимната гума

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Като се изсилиш със скорост спасения няма и с вериги. Но аз съм карал е34ката на поледица със премиум зимни гуми и то не чисто нови и мога с ръка на сърце да кажа, че колата е управляема и се кара без проблеми стига да знаеш какво правиш. Това трябва да разбере масовият потребител, че ИМА значение с какво е обута колата. Няма маркетингови трикове и тем подобни глупости. Става дума за поведение на пътя. А това, че една камара народ не може да си позволи дори втора ръка читави зимни гуми е една много различна тема в стил "Българинът и притежанието на автомобил".
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Предимството на зимната гума е само при снеговалеж, утъпкан сняг и мокра настилка при ниски външни температури. При всички други лятната гума е или с еднакви или по добри показатели.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Tenata написа:Предимството на зимната гума е само при снеговалеж, утъпкан сняг и мокра настилка при ниски външни температури. При всички други лятната гума е или с еднакви или по добри показатели.
Ти нищо не каза

Малко тип Хорейшио.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Акция "Зима"
Явно листовките трябва да ги преработят с повечко теория, че тук само бисер след бисер. Били еднакви без сняг - хаха
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
k.milanov написа:То на лед само вериги ще ти помогнат, дали летни дали зимни никаква разлика колата пак се пързаля, а АБС-а ти троши крака
По принцип имам едно Thule в багажника, но винаги съм мислел и съм спазвал принципа, че при лед най-много помага чай с бренди(за паралиите коняк) и червено вино. Седят ми в багажника като нещо за аварийни ситуации, но никога не съм ги слагал и винаги съм мислил, че когато стане лед, човек може да не пътува.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Много ми е любопитно дали колегите, които поддържат тезата, че при ниски температури летните гуми са с по- добро представяне от зимните, са действително заблудени или просто се опитват да оправдаят собственото си поведение. Всяка зима, в София поне, е пълно с такива, решили че лятната гума си е всесезонна. Между другото всеизвестен факт е, че при ниски температури, поради свойствата на инвестирания в летните гуми материал, същите губят присъщите си качества.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Акция
steeN написа:efren написа:Дайте една снимка на тоя сняг, че не мога да го видя вече месец и половина откакто го дъвчете.
село Осеново
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Re: Акция
Демирев написа:steeN написа:efren написа:Дайте една снимка на тоя сняг, че не мога да го видя вече месец и половина откакто го дъвчете.
село Осеново
Машалла, на тоя сняг не зимни гуми, ами направо шипове.
С тоя сняг няма да уплашиш никого дори в Африка, но щом са ви толкова шофьорските способности и това е сняг...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
.. аз не мога да повярвам, че в автомобилен форум такава тема може да поеме такъв обрат...
някои от вас (вие си знаете кои сте) - вие сериозно ли?
някои от вас (вие си знаете кои сте) - вие сериозно ли?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
alx написа:някои от вас (вие си знаете кои сте) - вие сериозно ли?
готови са за политици, да гласуват закони

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Истината е че зимата 316-ките стават М-ки, а 316-ките с летни гуми стават наточени ///М-ки, ///М-ки с компресор, ///М-ки с турбина, олекотени ///М-ки и т.н.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Тази сутрин в Русе е -1 градус и ще стържа лед от стъклата. Дали не избързах със зимните гуми?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Тази сутрин в Русе е -1 градус и ще стържа лед от стъклата. Дали не избързах със зимните гуми?![]()
Няма ли поне 30см, сняг не ми ги хвали

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.