Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=gi16n5
Ходих да гледам тази кола. По всички модули бяха записани едни и същи километри. Имаше и доста стари лепенки по предния капак с дати на обслужване. Вероятно колата си е на реални 153хил км. Датчика на пасажерската седелка, беше дал грешка и светеше лампата за еърбега. Ламбда сондата преди катализатова беше заминала, освен че не сработи, беше записала и грешка за сондата. Иначе колата според мен си заслужава. Имаше едно леко заглъхване при подаване на газ, а при отваряне на капачката за наливане на маслото двигателя видимо се разхерметизираше - което би трябвало да значи, че и клапана за картерните газове е наред. Въпреки добрите отзиви, съм силно предубеден към коли нов внос, а и със всичките такси, номера и т.н. ще ми дойде скъпа.
Ходих да гледам тази кола. По всички модули бяха записани едни и същи километри. Имаше и доста стари лепенки по предния капак с дати на обслужване. Вероятно колата си е на реални 153хил км. Датчика на пасажерската седелка, беше дал грешка и светеше лампата за еърбега. Ламбда сондата преди катализатова беше заминала, освен че не сработи, беше записала и грешка за сондата. Иначе колата според мен си заслужава. Имаше едно леко заглъхване при подаване на газ, а при отваряне на капачката за наливане на маслото двигателя видимо се разхерметизираше - което би трябвало да значи, че и клапана за картерните газове е наред. Въпреки добрите отзиви, съм силно предубеден към коли нов внос, а и със всичките такси, номера и т.н. ще ми дойде скъпа.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
прибиванье... няма халогени 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Айде са.. не бил виждал, нали има климатроник, аз и без климатроник съм виждал 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Nedko Anev написа:Айде са.. не бил виждал, нали има климатроник, аз и без климатроник съм виждал
Аз съм и имал

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
аз па и без клима съм виждал
и за малко да я купя 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Е, нали ще свали малко продавача, а и изглежда не пипана.
И моята нямаше халогени, но най ме издразни, че на мястото на халогените имаше оригинални пластмаси, които запушват въздуховодите, които и в задната част бяха запушени. Не стига, че са турили малки дискове, а и не се охлаждат, а не е като да не върви 18-та
И моята нямаше халогени, но най ме издразни, че на мястото на халогените имаше оригинални пластмаси, които запушват въздуховодите, които и в задната част бяха запушени. Не стига, че са турили малки дискове, а и не се охлаждат, а не е като да не върви 18-та

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
За нов внос без регистрация, 1998 година и тези екстри ми се струва скъпа?
Sent from my F3111 using Tapatalk
- К.Атанасов
- Потребител
-
Здравейте колеги искам да ми дадете съвет отностно едно екземплярче http://m.cars.bg/c1848339 понеже искам да си взема такъв абсолютно същия и искам да дадете по едно мнение за колата 

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
К.Атанасов написа:Здравейте колеги искам да ми дадете съвет отностно едно екземплярче http://m.cars.bg/c1848339 понеже искам да си взема такъв абсолютно същия и искам да дадете по едно мнение за колата
Скъпа! Километрите едва ли са тези.
- К.Атанасов
- Потребител
-
Дадох за пример този кола поради причината че искам да е със волан като този + да е ръчни скорости. А и отностно километри и т.н не ме интересуват аз няма да я купя без да е минала на диагностика. Няма доверие във това което пише за какъвто и модел и година да е има хора който ще ти кажат и бемките къде са 

- К.Атанасов
- Потребител
-
Ами за тази как мислите http://m.cars.bg/c1900419 ?
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
К.Атанасов написа:Дадох за пример този кола поради причината че искам да е със волан като този + да е ръчни скорости. А и отностно километри и т.н не ме интересуват аз няма да я купя без да е минала на диагностика. Няма доверие във това което пише за какъвто и модел и година да е има хора който ще ти кажат и бемките къде са
Волана ти е 200 лева максимум, не гледай той да ти е критерия. Гледай състоянието вътре все пак да не е гола пушка, като тази.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
acidburn-525tds написа:К.Атанасов написа:Дадох за пример този кола поради причината че искам да е със волан като този + да е ръчни скорости. А и отностно километри и т.н не ме интересуват аз няма да я купя без да е минала на диагностика. Няма доверие във това което пише за какъвто и модел и година да е има хора който ще ти кажат и бемките къде са
Волана ти е 200 лева максимум, не гледай той да ти е критерия. Гледай състоянието вътре все пак да не е гола пушка, като тази.
Колега, за километрите имай предвид, че ако са коригирани от грамотен човек, нямат хващане. Аз на твое място бих търсил автомобил с регистрация, по възможност от последните е46, 2004 година.
К.Атанасов написа:Здравейте колеги искам да ми дадете съвет отностно едно екземплярче http://m.cars.bg/c1848339 понеже искам да си взема такъв абсолютно същия и искам да дадете по едно мнение за колата
Тази е продадена, един приятел я взе. Оказа се, че не е Х и я свалихме на 6.