Армеец или Алианц за Каско?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Армеец или Алианц за Каско?
КОЛЕГИ СПЕСТЕТЕ СИ ГЛАВОБОЛИЯТА И БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ АРМЕЕЦ И ЛЕВ ИНС !
Преди месец си паркирах колата на Народния театър,и като се върнах имах драскотини по калника,и двата панела на купето..заведох си щета,преди месец и днес получавам отказ,просто не им се плащат пари...за какво ми е да плащам Каско,като реално не ми се предлага такова?
Армеец не искам изобщо да ги коментирам те са още по голяма трагедия и от Лев Инс.Бяха ми счупили заден десен стоп диоден оригинален на BMW,колата е E46 купе фейслифт..та тогава си спомням единия от техните олигофрени експерти ми обясняваше по телефона "Ама момче не ми обяснявай врели некипели,тези стопове са китайски твоите,фабрично Е46 не излиза с диодни стопове..." и ми изплатиха половината от сумата за нови китайски стопове или иначе словом 98лв
Взех въпросния стоп отидох при същия инспектор и му показах отзад на стопа емблемката на BMW,че това е оригинален стоп и си излиза така от завода,а той ми отговори че китайците вече правели всичко
Не знам къде да ви посъветвам да се застраховате,обаче бягайте от ЛЕВ ИНС И АРМЕЕЦ далече колкото ви държат краката.И само за протокола да отбележа че от 2010 година до сега винаги съм правил каско в Лев Инс като изключим 2012 година когато бях в АРмеец,и с Лев Инс не съм имал проблеми никога...ама тая година се осраха...да не говорим че преди 3-4 месеца бях звъннал пак че уцелих една дупка и изкривих джанта...луд ме направиха с техните глупости да викам екип на КАТ да ми дава протокол,пък от 112 ми казват неможем да пратим екип и незнаем кога ще можем,а тия глупаци от мобилната група ми викат без протокол неможем да ти заведем щетата...и така си префърлят топката тия изроди мръсни че ти направо полудяваш и си викаш бал съм ви и 30-те лв за изправяне по добре да ги дам и да не се занимавам с тия олигофрени,обаче какво става - ти си плащаш каско пък като имаш щети пак си ги покриваш сам? Е за какво ми е това каско,някой сега ще каже за кражба ...еми хуу кражба ама те като ти откраднат колата недай си боже или пак ти отказват или ти дават половината от сумата ако имаш връзки или просто господ ти се е усмихнал...изхода от тая държава е само Терминал 1 с еднопосочен билет !

Преди месец си паркирах колата на Народния театър,и като се върнах имах драскотини по калника,и двата панела на купето..заведох си щета,преди месец и днес получавам отказ,просто не им се плащат пари...за какво ми е да плащам Каско,като реално не ми се предлага такова?
Армеец не искам изобщо да ги коментирам те са още по голяма трагедия и от Лев Инс.Бяха ми счупили заден десен стоп диоден оригинален на BMW,колата е E46 купе фейслифт..та тогава си спомням единия от техните олигофрени експерти ми обясняваше по телефона "Ама момче не ми обяснявай врели некипели,тези стопове са китайски твоите,фабрично Е46 не излиза с диодни стопове..." и ми изплатиха половината от сумата за нови китайски стопове или иначе словом 98лв

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Maxmadness написа:КОЛЕГИ СПЕСТЕТЕ СИ ГЛАВОБОЛИЯТА И БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ АРМЕЕЦ И ЛЕВ ИНС !![]()
Армеец не искам изобщо да ги коментирам те са още по голяма трагедия и от Лев Инс.Бяха ми счупили заден десен стоп диоден оригинален на BMW,колата е E46 купе фейслифт..та тогава си спомням единия от техните олигофрени експерти ми обясняваше по телефона "Ама момче не ми обяснявай врели некипели,тези стопове са китайски твоите,фабрично Е46 не излиза с диодни стопове..." и ми изплатиха половината от сумата за нови китайски стопове или иначе словом 98лвВзех въпросния стоп отидох при същия инспектор и му показах отзад на стопа емблемката на BMW,че това е оригинален стоп и си излиза така от завода,а той ми отговори че китайците вече правели всичко
![]()
Не знам къде да ви посъветвам да се застраховате,обаче бягайте от ЛЕВ ИНС И АРМЕЕЦ далече колкото ви държат краката.И само за протокола да отбележа че от 2010 година до сега винаги съм правил каско в Лев Инс като изключим 2012 година когато бях в АРмеец,и с Лев Инс не съм имал проблеми никога...ама тая година се осраха...да не говорим че преди 3-4 месеца бях звъннал пак че уцелих една дупка и изкривих джанта...луд ме направиха с техните глупости да викам екип на КАТ да ми дава протокол,пък от 112 ми казват неможем да пратим екип и незнаем кога ще можем,а тия глупаци от мобилната група ми викат без протокол неможем да ти заведем щетата...и така си префърлят топката тия изроди мръсни че ти направо полудяваш и си викаш бал съм ви и 30-те лв за изправяне по добре да ги дам и да не се занимавам с тия олигофрени,обаче какво става - ти си плащаш каско пък като имаш щети пак си ги покриваш сам? Е за какво ми е това каско,някой сега ще каже за кражба ...еми хуу кражба ама те като ти откраднат колата недай си боже или пак ти отказват или ти дават половината от сумата ако имаш връзки или просто господ ти се е усмихнал...изхода от тая държава е само Терминал 1 с еднопосочен билет !
Абсолютно съм съгласен за нещастниците от левинс...надраскан заден капак подавам си всичко точно...получавам отказ,защото щетата я имало при правенето на каско. Поглеждам си протокола пише без забележки...пиша опровержение...пак отказ имало снимки...В опровержението пиша, че бих искал да видя тези снимки и че имам протокол в който не е отбелязано нищо...и че аз не зная да е имало драскотини...НИЩО. Платих си 120 лв на бояджията и тва е...няма такива боклуци. Повече при тях може само триколката на детето да застраховам

- Maxmadness
- ентусиаст
-
choio написа:Maxmadness написа:КОЛЕГИ СПЕСТЕТЕ СИ ГЛАВОБОЛИЯТА И БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ АРМЕЕЦ И ЛЕВ ИНС !![]()
Армеец не искам изобщо да ги коментирам те са още по голяма трагедия и от Лев Инс.Бяха ми счупили заден десен стоп диоден оригинален на BMW,колата е E46 купе фейслифт..та тогава си спомням единия от техните олигофрени експерти ми обясняваше по телефона "Ама момче не ми обяснявай врели некипели,тези стопове са китайски твоите,фабрично Е46 не излиза с диодни стопове..." и ми изплатиха половината от сумата за нови китайски стопове или иначе словом 98лвВзех въпросния стоп отидох при същия инспектор и му показах отзад на стопа емблемката на BMW,че това е оригинален стоп и си излиза така от завода,а той ми отговори че китайците вече правели всичко
![]()
Абсолютно съм съгласен за нещастниците от левинс...надраскан заден капак подавам си всичко точно...получавам отказ,защото щетата я имало при правенето на каско. Поглеждам си протокола пише без забележки...пиша опровержение...пак отказ имало снимки...В опровержението пиша, че бих искал да видя тези снимки и че имам протокол в който не е отбелязано нищо...и че аз не зная да е имало драскотини...НИЩО. Платих си 120 лв на бояджията и тва е...няма такива боклуци. Повече при тях може само триколката на детето да застраховам
Аз вече съм се успокоил колега,последните месеци ми се насъбра прекалено много в милата родина и реших да напусна страната,то просто не се издържа повече при тия олигофрени тука скъсаха ми нервите в тая държава,еднопосочен билет за Англия края на месеца и сбогом.

Иначе по темата някой има ли представа как се прекратява договор с тия измекяри,че точно деня преди да заведа щетата си поднових каското към тях слава богу на вноски

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Спираш да плащаш вноските и след 15 дни автоматично се прекратява...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Maxmadness
- ентусиаст
-
dextuar написа:Спираш да плащаш вноските и след 15 дни автоматично се прекратява...
Мерси колега,и аз сега видях в полицата какво пише.1 стотинка няма да видят от мен повече тия измекяри..какво мислите за Булстрад и Дженерали?
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Асет Иншурънс... Там е истината... Няма да ти пипат колата и плащат като пичове...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
SaSo написа:Асет Иншурънс... Там е истината... Няма да ти пипат колата и плащат като пичове...
Дай повече инфо за условията при тях колега?
- Gatz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '12 Е70 40d
SaSo написа:Асет Иншурънс... Там е истината... Няма да ти пипат колата и плащат като пичове...

Maxmadness написа:
За Лев инс и от друг познат чувам, че не обичат да плащат много много, но за Армеец съм на друго мнение. Изплащали са ми един куп неща по колата, като съм завеждал почти всяка дори и не толкова голяма забежка и не съм имал проблем, а точно такива щети на паркинг имам доста по една или друга причина, като ми ги признаха и платиха всичките.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Моите условия са следните.... Автомобил Е61 2005г. 530д... Застрахователна стойност 14000лв...Плащам по 180лв на 4 вноски... Това са условията за мен. Гражданската ни при тях също е около 200лв...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
SaSo написа:Моите условия са следните.... Автомобил Е61 2005г. 530д... Застрахователна стойност 14000лв...Плащам по 180лв на 4 вноски... Това са условията за мен. Гражданската ни при тях също е около 200лв...
Е стига бе, Е90 2006г 320д застрахователна стойност 13000лв на 1 вноска 780 лева

- Ronian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е60 530Д, Е90 320Д
Лев инс само един път ми правиха кур капан иначе си плащат поне при мен. Откраднаха ми е90 беше за 15к като имах и заведена щета щот го блъснах и счупих бронята и ми платиха 14700. Сега с е60 с драскотини на дясните врати и то не много големи платиха 300лв. На морето ми бяха ожулили предната броня пред хотела и отделно изпусна крика после и сви предната шофьорска врата и за това дадоха 330лв. А когато я ударих в един бордюр и се спрях в стълб ми се отками бронята изкриви се гредата и капака беше леко свит оставих я в техен сервиз да я правят и ми званят да ми кажат че трябва да платя 50% от боята и труда защото предния капак имал драскотини разправях се снимки ми показваха и им викам това е мръсно те не е драскотини от камънчета са и им викам айде да идем да видим защото съм сигурен че макар че е блъсната сега ги няма. И те почнаха се оправдават за снимките и неисках да се разправям и в сервиза им платих 150лв и си взех колата н
dextuar написа: Е стига бе, Е90 2006г 320д застрахователна стойност 13000лв на 1 вноска 780 леваКак го правите това?
Ами и аз съм така. Комбинирана -> Каско оценено 12к + ГО (София) са под 1000лв. на 4 вноски, като в тази сума има 70лв. доплащане за доверен сервиз.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Всеки си знае за него колеги,аз съм имал допир и до Лев Инс и до Армеец и двете компании не струват,плащам си каско като поп и като имам щети ми пращат откази,никога повече там.
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аз принципно от Армеец съм сравнително доволен въпреки, че ги смених. Преди 2 години ми откраднаха Е46 330д застраховано на 11 800лв и ми платиха след 6месеца 11 500лв за колата, което е сравнително приемливо.