кое е последното нещо което си купихте и сте много доволни?
Модератор: Общи модератори
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: кое е последното нещо което си купихте и сте много довол

Купувах го преди около месец. За сега съм изключително доволен.

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
dextuar написа:
Чудиш се как така сме останали доволни, като сме си облсужили колите ли? Или... Трябва ли да е нещо от сорта: купих си пералня с уай фай, много съм доволен, сега пералнята ще ми пише по месинджър когато дрехите са ми готови, понеже ми е супер важно да знам точно кога са готови през деня... Точно това е позьорщина за мене, даването на луди пари за реално безсмислени неща. Идеята на темата е да покаже нещата (под какъвто и вид да са) от които човек остава доволен, като се подразбира че трябва и малко мисъл да се вложи. В смисъл, ако си купиш нова М3-ка, то е пределно ясно, че си доволен и тогава си е просто "позиране".
Иначе до някаква степен съм съгласен с идеята ти, (че поддържането на колата не трябва да е за хвалене, а да си е по default) и ако не бяха двамата колеги преди мене, аз нямаше да се "похваля", просто да съм в крак с модата, сеш' се

Tires are evil - destroy them all ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
cmdkick написа:dextuar написа:
Чудиш се как така сме останали доволни, като сме си облсужили колите ли? Или... Трябва ли да е нещо от сорта: купих си пералня с уай фай, много съм доволен, сега пералнята ще ми пише по месинджър когато дрехите са ми готови, понеже ми е супер важно да знам точно кога са готови през деня... Точно това е позьорщина за мене, даването на луди пари за реално безсмислени неща. Идеята на темата е да покаже нещата (под какъвто и вид да са) от които човек остава доволен, като се подразбира че трябва и малко мисъл да се вложи. В смисъл, ако си купиш нова М3-ка, то е пределно ясно, че си доволен и тогава си е просто "позиране".
Иначе до някаква степен съм съгласен с идеята ти, (че поддържането на колата не трябва да е за хвалене, а да си е по default) и ако не бяха двамата колеги преди мене, аз нямаше да се "похваля", просто да съм в крак с модата, сеш' се![]()
Човека ви се чуди как сте доволни като маслото стои в хола вместо в мотора

За да е доволен човек от даденото масло в случая трябва да го покара малко си мисля аз.Да не се окаже,че в хола изглежда супер,а в мотора не си върши работата и клапаните потракват примерно

ПС Не го пожелавам

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Аз като съм доволен от дадена комбинация масло и филтри се придържам към нея и се старая да не я променям освен ако не е за нещо по-добро, та е много вероятно и колегите да са така.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Извън темата :
Няколко човека гледах че са доволни от машинките които често излизат на добри цени в Лидл.
ЗАмислил съм Бормашинка да си взема.
Някой има ли отзиви.
Няма да я ползвам всекидневно, просто да има как да пробия някоя дупка и да бутна някой дюбел в нея примерно ...
А по темата :
От "(х)Али експресния " си поръчах две кейсчета за телефона с щампа на мраморни пукнатини на гърба - харесва ми, здрави са имат и лек външен борд да пазят дисплея.
Като се върна от работа ще снимам да се види как са реално

Няколко човека гледах че са доволни от машинките които често излизат на добри цени в Лидл.
Някой има ли отзиви.
Няма да я ползвам всекидневно, просто да има как да пробия някоя дупка и да бутна някой дюбел в нея примерно ...
А по темата :
От "(х)Али експресния " си поръчах две кейсчета за телефона с щампа на мраморни пукнатини на гърба - харесва ми, здрави са имат и лек външен борд да пазят дисплея.
Като се върна от работа ще снимам да се види как са реално

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
intention написа:От "(х)Али експресния " си поръчах
От последния кейс от там не съм доволен, че на 5-ия ден започна да се протърква, но от игла (или "щипка") за вратовръзката съм супер доволен. 1 към 1 с тези от ТЕОДОР (и от там имам), но за едната дадох 1,18лв , а за другата 16лв

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
intention написа:Извън темата :
Някой има ли отзиви.
Бормашината и аз ще ходя да я вземам,за тухла,желязо и дърво става..за бетон ще й е трудно си мисля,ако е 4-5мм може и да пробие,но по голяма ще е много зор.Иначе е лека и удобна и ще я взема да ми попълни нишата между винтоверт и голяма бормашина.
п.с.3-те години безпроблемна гаранция не са за подценяване

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i

Като видя някакъв телефона за 300-400 лева облечен в кейсове за 10% от реалната му стойност, се сещам за баба ми и дядо ми на село как увиват дистанционото на телевизора в прозрачно пликче, че да не се цапа

Ами то и никой не те кара. Мен ме дразни нещата ми да са в лошо естетическо състояние - надрани, очукани, изтъркани, грозни и тн. Иначе баба ти и дядо ти хубаво правят.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Те това:

Si non confectus, non reficiat.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
bum_bum написа:Сгъваема ножка ли е това?
Я! Как позна?!?!?

Si non confectus, non reficiat.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Eй т'ва, другите няма ди ги пускам да не се олигавите по никое време

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ubi dubium, ibi libertas
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз отдавана си ровя там, ама в тия дебри не бях надзъртал. Заеби, с'а и диск тряаа да търся

Ubi dubium, ibi libertas