Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 07 Ное 2016, 18:09

bum_bum написа:Знам им ги аз услугите. За Аймака тоя в сервиза ми рече 800лв или нещо подобно за да ми добавят памет. :kuku:

е тия са минали покрай apple. нова батерия и то залапената е $200 в официален, лошото е, че в бананова република като нашата едва ли ше видим скоро.

https://support.apple.com/mac-notebooks ... ce/pricing
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

master of the force
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от alx » 07 Ное 2016, 18:11

b00st написа:
bum_bum написа:Принципно нямам никакъв проблем да платя премиум цена за премиум продукт. Но взеха да се понасират. Не намирам за редно да дам 1600лв за телефон и стъклото му да е залелено на криво и да имам луничка на камерата. На Аймака стъклото също не е симетрично залепено. Не представлява проблем и не се вижда. Може само да се напипа като си прекараш пръстите по ръбовете от двете страни ама като дадеш 4к за компютър очакваш да е на 100% безупречен.

На един приятел 6цата направо умря един ден. Дъното се укотило и това беше няколко месеца след изтичането на гаранцията. Другото си е направо бял кахър пред това.

по спомен - общо съм сгънал 4 броя 6+ телефони до сега- хем ги пазя. 7+ го имам от 2 седмици и още не съм го сгънал. като го гледам е същия та мисля, че е въпрос на време. не зная дали андроидите с такива размери се сгъват и те. но съм сигурен, че ако трябваше да ги плащам от джоба си щях да имам проблем с качество/ цена.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 07 Ное 2016, 18:14

alx написа:
b00st написа:
bum_bum написа:Принципно нямам никакъв проблем да платя премиум цена за премиум продукт. Но взеха да се понасират. Не намирам за редно да дам 1600лв за телефон и стъклото му да е залелено на криво и да имам луничка на камерата. На Аймака стъклото също не е симетрично залепено. Не представлява проблем и не се вижда. Може само да се напипа като си прекараш пръстите по ръбовете от двете страни ама като дадеш 4к за компютър очакваш да е на 100% безупречен.

На един приятел 6цата направо умря един ден. Дъното се укотило и това беше няколко месеца след изтичането на гаранцията. Другото си е направо бял кахър пред това.

по спомен - общо съм сгънал 4 броя 6+ телефони до сега- хем ги пазя. 7+ го имам от 2 седмици и още не съм го сгънал. като го гледам е същия та мисля, че е въпрос на време. не зная дали андроидите с такива размери се сгъват и те. но съм сигурен, че ако трябваше да ги плащам от джоба си щях да имам проблем с качество/ цена.
Имаш предвид физически сгънал? Като съм гледал тестове, явно много нерви имаш във фирмата. Освен нарочно, ми е трудно да си представя как така ги сгъваш

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Ное 2016, 19:27

dextuar написа:
alx написа:
b00st написа:

Имаш предвид физически сгънал? Като съм гледал тестове, явно много нерви имаш във фирмата. Освен нарочно, ми е трудно да си представя как така ги сгъваш

Ми той 6+ се гъне като кашкавал. В тубата има 100 клипчета като напишеш bend test. Нали като го изкараха ги спукаха от таш*ци в нета. 6s+ по не се гъне, там смениха алуминия с някакъв по-здрав.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 07 Ное 2016, 19:38

Моя грешка, бях прочел 6s+ и затова се зачудих

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Ное 2016, 21:08

.. ми аз не им се и напъвам- седи ми в предния джоб и понякога преди да седна го забравям там и се сгъва... да ти кажа, не знам дали съм сгъвал 6с+ защото след 2рия сгънат 6+ телеком-а ми ги сменяше без много обяснявания.. та може в един момент да е бил и 6с+ и него да съм сгънал. знам, че съм на 7+ сега защото бутона му е друг. като го сгъна и тоз- ще се отчета :angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Ное 2016, 22:10

b00st написа:Ми той 6+ се гъне като кашкавал. В тубата има 100 клипчета като напишеш bend test. Нали като го изкараха ги спукаха от таш*ци в нета. 6s+ по не се гъне, там смениха алуминия с някакъв по-здрав.

Направиха го по-дебел(самата рамка е по-дебела, не телефона) с милиметър и половина ако не се лъжа или нещо такова.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 09 Ное 2016, 10:18

Колеги, дайте един съвет.
Става въпрос за predictive функцията - като пишеш и да ти дава думи отгоре, за да пишеш по-бързо.
На английски го имам, но на български - не.
Приятелката го има на български.. Не знам как.
Самообучава ли се телефона или има начин да се направи като функция (аз поне не мога да открия).
При вас как е?
За сега съм с надеждата, че ще се самообучи, че до сега си писах на шльокавица, ама искам да се поправя :mrgreen: .
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Ное 2016, 10:21

Bexim написа:Колеги, дайте един съвет.
Става въпрос за predictive функцията - като пишеш и да ти дава думи отгоре, за да пишеш по-бързо.
Самообучава ли се телефона или има начин да се направи като функция (аз поне не мога да открия).
При вас как е?
За сега съм с надеждата, че ще се самообучи, че до сега си писах на шльокавица, ама искам да се поправя :mrgreen: .

И при мен го няма на български...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Ное 2016, 10:47

Bexim написа:Колеги, дайте един съвет.
При вас как е?

Мисля ако отидеш в клавиатура и го спреш и пуснеш, ще тръгне. Имаше някакъв бъг, или трябваше и ауто коректа да е пуснат, за да работи. Пробвай да ги пуснеш всичките неща като ги разцъкаш.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dextuar » 09 Ное 2016, 10:49

Изображение При мен не стана. Дава само за английски и немски

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 09 Ное 2016, 11:01

Според Apple тази функция я няма за български език..

http://www.apple.com/ios/feature-availability/#quickType-keyboard-predictive-input

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 09 Ное 2016, 13:20

И аз сега ще пробвам, странното е, че приятелката го има и един приятел също.. :paranoid:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 09 Ное 2016, 13:21

Да не са инсталирали външни клавиатури?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 18 Ное 2016, 14:42

Те пък взеха, че дойдоха и реших да му там шанс :mhihi:

Та от днес съм с iPhone 7 Plus. Два въпроса към вас колеги, т.н. това ми е първия iOS телефон - препоръчайте кадърен file browser/manager (за телефона, като може би и някакъв за windows за мятане на снимки/клип/мп3).
И втория е мога ли да сложа други приложения в бара на home screen-a (различни от Safari, Call, Message, Music)?
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата