Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Политическа.

Мнение от K_Ilkov » 07 Ное 2016, 15:16

Eпа тогава да го обявят за пожизнен министър-председател мутропитека и да му викаме Тато :mrgreen:

Щом няма никога нищо да се променя вече :dunno:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Ное 2016, 15:24

То този театър вече сме го гледАли.
По принцип, в България, някой ако изкара целият мандат до край, после губи следващите и вожда се усети миналият път и рестартира.
Направи се на пич и рестартира мандата си.
Сега му се иска да рестартира на ново, ще го изиграе обиден и после ще се яви на бял кон, за радост на вдовиците :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 07 Ное 2016, 15:32

Не, Боко не е вечен и дали сега, дали след няколко години все ще си отиде.
Нищо няма да се промени защото няма нови фигури. Пак същите си отиват на изборите. И така докато не дойде някой нов 'спасител'. Във всички случай това няма да е Корнелия Нинова, щото нали тя е лидера на партията победител и се надява на нови избори едва ли не за да стане министър-председател :D
Но знае ли човек, всичко се случва. Вижте Радев преди 3 месеца никой не го знаеше, а сега е на път да стане новият първи на държавата. Сигурно ако го знаехме от няколко години нямаше да е така, защото до сега поне 10-20 пъти да се беше изложил с някой гаф, а така за 3 месеца нямаше кога :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 07 Ное 2016, 15:39

Тва го видях из нета, ако е вярно си евало мамата. Та резултатите от Турция:

Бурса 1 - РР-1, ЦЦ-408 бюлетини;
Бурса2- РР-6, ЦЦ-427;
Буюуккаръштъран - РР-0, ЦЦ-385;
Измир - РР-7, ЦЦ-798;
Истанбул - РР-26, ЦЦ-109;
Одрин - РР-15, ЦЦ-298;
Общо: за Румен Радев - 55 гласа
Цецка Цачева - 2425 гласа

Найс, а?
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 07 Ное 2016, 15:41

Не вярвам,че на тези избори хората гласуваха за някаква партия.Поне не повечето.Не виждам и някакво контрагласуване срещу някого.Според мен повечето гласуваха за определен човек и срещу статуквото,такова,каквото е.Като сложите Цецка до Генерала то е ясно един нормалномислещ кой ще избере.Другите кандидати си бяха само за цвят.Ако Цецка беше вицето ,а Адмирала кандидатпрезидента нещата щяха да изглеждат доста по-различно според мен.
На всички партии май им се изясни,че им трябват чисти и силни личности,а не партийни мекерета.Това от мен за тези избори.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 07 Ное 2016, 15:47

От Турция са малко над 27 000 гласа, а не 2500 :D Де да бяха толкова малко гласове от там :D
44% са за Орешарски, 19% за Цачева и 10% за Радев.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Ное 2016, 16:48

dreadx написа:
klintan66 написа:п.п Само за информация. Набора ни от квалификации , думите ,които използваме за другите, описва точно какви сме ние!

klintan66 написа:За всички е видно ,че обичаш да сереш..

Явно нямаш проблем с това - щом като си отвори устата и.. наоколо заваляха л*йната.. ;)

p.s. И да се пукнеш от мъка, твоят идол сам се докара до това положение. Може и да има някои още, които ги кефи Вождът да се отнася с тях, като с говеда, /а може и наистина да са си говеда/ - но повечето показаха своя избор.
И загубата определено няма нищо общо с това, че не е предложил подходящата магарица.
- а че по принцип не искаме говедо за президент.

Имам колега. Обръщението ми е към господин модератора Бум бум с който си писахме на лично. Негови мнения са пълни с "дрисня, сера и подобни" та щом от мен е завяло то неговите са като тоалетно торнадо.

По темата. Да тиква е, защото е упорит, но не е глупав в този смисъл в, който се използва думата.
Не не се пукам от мъка. Само имам отношение по въпроса. Б.Б не ме "кефи" а за мен е човек, който по свой начин заедно с многото допуснати грешки успя да промени НЕЩО .
Все пак да отдадем нужното на "безпристрастните медии", които могат да направят от мухата не слон , ами бог Тангра дори.

Освен това виждам ,че в други теми тук пишещите показват висока класа и ми е странно , че тук не е така.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Ное 2016, 16:53

klintan66 написа:Б.Б не ме "кефи" а за мен е човек, който по свой начин заедно с многото допуснати грешки успя да промени НЕЩО

Прав си, успя да вкара авторитета на България в кенефа с идиотското си поведение около казуса с генсека на ООН, избълва купища откровени селски простотии и тъпотии по интервюта, беше първия премиер, който беше публично освиркан и нахранен от българите в чужбина, задуши икономиката на България, свали ни на дъното на всички класации в ЕС... верно е - постигна НЕЩО...
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 07 Ное 2016, 17:07

Ние кога сме били някъде другаде в класациите, освен на дъното? Да, в България е зле, но то винаги си е било така :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 07 Ное 2016, 17:14

djkita написа:Ние кога сме били някъде другаде в класациите, освен на дъното? Да, в България е зле, но то винаги си е било така :yes:

Да, факт, което пък е предпоставка за раждането на много "спасители", както се доказва от 2004г. насам. От толкова обещания и вдигане на шум, единственото, което стана е, че едни си прибраха горите, други там се наядоха брутално, а ние си оставаме все така на дъното на океана. Как па за 12г не се изпълни и на 10% от обещаното, всичко е прах в очите и страшно шоу :dunno:

Вярно е, че не можем да очаваме да станем Швейцария........ ама малко от малко поне.... :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Ное 2016, 17:56

.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 19:28, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Ное 2016, 19:41

Цачева е боклук.Точка.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 07 Ное 2016, 19:46

Всичките са такива :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Ное 2016, 20:30

Bogat-Beden написа:Цачева е боклук.Точка.

А другия иска да излизаме от ЕС и НАТО. Бахти и избора остана :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Ное 2016, 20:33

Bogat-Beden написа:Цачева е боклук.Точка.

А другия иска да излизаме от ЕС и НАТО. Бахти и избора остана :kuku:

А преди време ми беше смешно:
TNT написа:А бе четох, че вариант било Цецка Цачева :mhihi: Това дори не знам как да го коментирам.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата