Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: iOS тема
След ъпдейта пак не искаше да изпраща.
Сложих апликацията на yahoo и вече тръгна всичко.
Сега ме дразни много звука на получени пощи и не виждам как може да се смени, нито от апликацията, нито от настройките на уведомленията. Има само със звук или без, но няма различни видове..
Голяма гадост
Сега ме дразни много звука на получени пощи и не виждам как може да се смени, нито от апликацията, нито от настройките на уведомленията. Има само със звук или без, но няма различни видове..
Голяма гадост
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
alekangg написа:След ъпдейта пак не искаше да изпраща.
Голяма гадост
Прочети това:
https://help.yahoo.com/kb/SLN3702.html
Пробвай с ръчни настройки по този начин:
https://help.yahoo.com/kb/yahoo-mail-im ... n4075.html
При мен стана.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
bum_bum написа:http://money.cnn.com/2016/11/04/news/companies/samsung-exploding-washing-machines/index.html
Абе кво правят тия?
Правят...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Като говорим за печалбарство новият Мак Про май ще се окаже и той еталон в бранша. Всичко запоено, залепено, занитено и т.н. 0 възможност за ъпгрейд или ремонт.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И да и не. Архитектурите се сменят толкова бързо вече, че единственото нещо, което може да се ъпгрейдне е мястото на диска, но до няколко години изобщо никой няма да го мисли с разпространението на cloud услугите.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си смених диска и паметта. Някои сменят и процесора. С няколко стотин лева изстисках да кажем още 2 години живот от него.
Да кажем ОК за тия неща ама батерията за чий хой я лепят?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Диска е голямата болка за мен, да. Иначе има такава услуга от ябълките да ти сменят батерията, дори и на лепените. https://support.apple.com/en-us/HT20405 ... ce-battery
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Знам им ги аз услугите. За Аймака тоя в сервиза ми рече 800лв или нещо подобно за да ми добавят памет. 

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
bum_bum написа:Аз си смених диска и паметта. Някои сменят и процесора. С няколко стотин лева изстисках да кажем още 2 години живот от него.
Аз и нея успях да я сменя преди 2 години. Взех едно китайче за 100лв, на 400 цикъла е вече и на 74% от капацитета си като нова.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На досегашните няма проблем. На новия Про казват, че е залепена с доста лепило.
Аймака пък е със залепено стъкло. За това ми поискаха някаква ненормална сума за подмяна на паметта. Там не е проблем обаче, защото китайците са го измислили как се разлепва. Просто чакам 1тб ССД да стигне някаква по-нормална цена и ще му вдъхна живот и на него за още няколко години.
Принципно нямам никакъв проблем да платя премиум цена за премиум продукт. Но взеха да се понасират. Не намирам за редно да дам 1600лв за телефон и стъклото му да е залелено на криво и да имам луничка на камерата. На Аймака стъклото също не е симетрично залепено. Не представлява проблем и не се вижда. Може само да се напипа като си прекараш пръстите по ръбовете от двете страни ама като дадеш 4к за компютър очакваш да е на 100% безупречен.
Аймака пък е със залепено стъкло. За това ми поискаха някаква ненормална сума за подмяна на паметта. Там не е проблем обаче, защото китайците са го измислили как се разлепва. Просто чакам 1тб ССД да стигне някаква по-нормална цена и ще му вдъхна живот и на него за още няколко години.
Принципно нямам никакъв проблем да платя премиум цена за премиум продукт. Но взеха да се понасират. Не намирам за редно да дам 1600лв за телефон и стъклото му да е залелено на криво и да имам луничка на камерата. На Аймака стъклото също не е симетрично залепено. Не представлява проблем и не се вижда. Може само да се напипа като си прекараш пръстите по ръбовете от двете страни ама като дадеш 4к за компютър очакваш да е на 100% безупречен.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
В офиса преди имахме основно макове, дизайнерите бачкаха на АйМак. В един момент на 4 от тях започнаха екраните им да потъмняват на петна, все едно има прах отвътре. Криейтив център отказаха да ги заменят, понеже гаранцията от 1 година беше изтекла преди няколко месеца. И така си останаха (май само на една 27-ца заменихме екрана, че беше ад, но не помня цената. Доста солена май бешет). Радвай се , че това не ти се е случило, понеже тогава сигурно ще искаш да го хвърлиш от прозореца.
http://tinypic.com/view.php?pic=2wh30c1&s=6
http://tinypic.com/view.php?pic=2wh30c1&s=6
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Попадна ми иЗ Фб,за разведряване го слагам,да не ме помислите за мразител

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Принципно нямам никакъв проблем да платя премиум цена за премиум продукт. Но взеха да се понасират. Не намирам за редно да дам 1600лв за телефон и стъклото му да е залелено на криво и да имам луничка на камерата. На Аймака стъклото също не е симетрично залепено. Не представлява проблем и не се вижда. Може само да се напипа като си прекараш пръстите по ръбовете от двете страни ама като дадеш 4к за компютър очакваш да е на 100% безупречен.
На един приятел 6цата направо умря един ден. Дъното се укотило и това беше няколко месеца след изтичането на гаранцията. Другото си е направо бял кахър пред това.