BMW 318i за 4800лв?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
BMW 318i за 4800лв?
нашите ми подаригха 318-ка за коледа и я купили за 4800лв изглежда наред маслото е сменено малко преди да я купят и има само един проблем като влезна в дупка отпред в дясно се чува някакво тракане на желязо иначе не се чува можете ли да ми кажете какво е и дали е нещо сериозно и да ми кажете дали си струва за тези пари? можете да го видите на снимките
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
първо честито със здраве да си я караш
а за тракането на желязо или глухо тропане ако е глухо може дае шарнирче биалетка някоя втулка или нещо такова ако е на желязо може да трака диска на спирачките и предпазителя който е да не хвърля феродо просто предположение
но най добре нищо че всичко и е наред една диагностика и преглед на ходовата част няма да ти навредят и още веднъж със здраве

а за тракането на желязо или глухо тропане ако е глухо може дае шарнирче биалетка някоя втулка или нещо такова ако е на желязо може да трака диска на спирачките и предпазителя който е да не хвърля феродо просто предположение
но най добре нищо че всичко и е наред една диагностика и преглед на ходовата част няма да ти навредят и още веднъж със здраве
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Честита ти колица,колега!Много безаварийни киломенютри!Парите и са много добри,направо невероятно
!Дано да нямаш проблеми с нея.

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
- K 1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53,BMW 730
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
номер 9..
честито колега,със здраве да я караш и милион безаварийни километри...дето се вика ти жив,тя здрава 

- prosto_pi4
- кандидат ентусиаст
-
тр
честито и от мен . сигурно ти трака предпазителя на диска. 4есто се къса тая ламарина и трака като минеш през някоя неравност.
Умното си е умно .В кенефа да го затвориш - лафка ще отвори!
9 мнения
• Страница 1 от 1