Защо няма нито една жена в BMW клуба?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Окт 2003, 5:27

Предлагам стартирането на кампания за набиране на ентусиастКИ, че ми писна от неделно коч парти :wink: :roll: :oops:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 13:56

!!Asen_X написа:Предлагам стартирането на кампания за набиране на ентусиастКИ, че ми писна от неделно коч парти :wink: :roll: :oops:

Е, аз съм се заел сериозно с тая работа, ама една птичка пролет не прави :D ако всеки от нас доведе по 2-3 девойки следващия път мисля че ще се почувстваме като на парти на "PLAYBOY" , а Хю Хефнер ще ни сервира напитките :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Изображение

Блондинка зад волана
Аватар

Относно коментара за събиране на ентусиастки...

Мнение от Nicka » 24 Окт 2003, 14:12

Това е добра идея, защото колкото и да сте готини , на тия сбирки се събирате една камара младежи без нито една девойка и колкото и да ми се иска да дойда едва ли ще го направя скоро......въпреки, че конюктурата в България така изкриви жените, че единствения им мотив и интерес към марката BMW и колата стана изцяло комерсиален....

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Re: Относно коментара за събиране на ентусиастки...

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 15:53

Ani написа:Това е добра идея, защото колкото и да сте готини , на тия сбирки се събирате една камара младежи без нито една девойка

тук не съм съгласен с теб, идвала ли си за да видиш? Вярно е че преобладава мъжкия пол, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките :wink:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от july`s » 24 Окт 2003, 15:54

споко няма да си сама, просто ако се решиш, пиши малко предварително, за да могат да се предупредят половинките че имат планове за неделя следобяд....
<br>
br

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 24 Окт 2003, 18:43

X-citer написа:, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките :wink:

Ъъъъъ...има предвид мен :oops:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Аватар

Мнение от X-citer » 24 Окт 2003, 22:10

rado_rf написа:
X-citer написа:, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките :wink:

Ъъъъъ...има предвид мен :oops:

АБСОЛЮТНО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 25 Окт 2003, 9:28

Аз за Пловдив си доведох двечки (на снимките ги има) ама ако кажете всеки път ще водя по едничка, двечки, трички .....

Ани, ние не хапем и не смятам че сме някакви идиоти, които ще те зяпат или обсъждат ......Обещава да не те изядем ако дойдеш, освен това до момента съм забелязал че някои от колегите са почти винаги с приятелките си там, така че няма да си единствена и няма какво да те притеснява...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от george » 26 Окт 2003, 12:29

Ани,както виждаш има и други жени които са се излагали грешка -регистрирали при нас.Аз наистина се учудих като прочетох за жени в този саит.Намирам много интересни нешта тук

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 26 Окт 2003, 18:35

george, пренебрежения ли усещам в твоето мнение за жените :?: :nono:
:arrow: Недей така, не се излагай, нима не си забелязал че в някои отношения те са много, много по-добри от нас...

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 26 Окт 2003, 18:45

!!Asen_X написа:Ани, ние не хапем и не смятам че сме някакви идиоти, които ще те зяпат или обсъждат ......Обещава да не те изядем ако дойдеш...

повечето не сме такива, но асен май си е направил описание тука:РРРРР {P} :)))
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 27 Окт 2003, 11:38

Ани baby,хвърли първо един поглед във форума колко регистрирани жени има!Може да СМЕ малко,но ни има поне за цвят! :wave:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Окт 2003, 15:32

стига бе хиени ... :mrgreen:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Окт 2003, 20:40

не е чесно нима ще трябва да идвам до софия в неделя за да видя новите ентусиастки,а ако не доидат.
предлагам за дамите които се регистрират тук да се изисква снимка ,която да краси аватара например.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Влюбена в E38
Аватар

Мнение от Aprilla » 29 Окт 2003, 19:03

Жени ли? Горките....!
Не могат да карат, не ра3бират ни6то от коли....,3а какво да си говори ``ЧОВЕК`` с тях и то във форума?
Друго си е на живо, на сбирките, тогава ако си късметлия може и да 3абие6 някоя, особено ако много ти върви колата... Не дай си боже да стане6 първи на някой старт_ всичките са твои..( О6те днес 3апочвам якия тунинг_ дръжте се.... :twisted: )
А ако си от бедните на6и колеги, които имат дълги връ3ки, може само да плакне6 очите и това е...
Е, добре де_ от време на време може, ако има6 късмет, да ти и3мият колата, но само при условие, че нямат маникюр..
Пък ако си послу6ен и свирки правят................ :shock:

P.S.:Ати, радвам се, че поне ти се сети 3а мен-специални по3драви! :D

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум