Защо няма нито една жена в BMW клуба?
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Новини
-
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
!!Asen_X написа:Предлагам стартирането на кампания за набиране на ентусиастКИ, че ми писна от неделно коч парти![]()
![]()
Е, аз съм се заел сериозно с тая работа, ама една птичка пролет не прави

Относно коментара за събиране на ентусиастки...
Това е добра идея, защото колкото и да сте готини , на тия сбирки се събирате една камара младежи без нито една девойка и колкото и да ми се иска да дойда едва ли ще го направя скоро......въпреки, че конюктурата в България така изкриви жените, че единствения им мотив и интерес към марката BMW и колата стана изцяло комерсиален....
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Re: Относно коментара за събиране на ентусиастки...
Ani написа:Това е добра идея, защото колкото и да сте готини , на тия сбирки се събирате една камара младежи без нито една девойка
тук не съм съгласен с теб, идвала ли си за да видиш? Вярно е че преобладава мъжкия пол, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките

X-citer написа:, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките
Ъъъъъ...има предвид мен

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- X-citer
-
rado_rf написа:X-citer написа:, но се среща и по някое друго красиво създание на сбирките
Ъъъъъ...има предвид мен
АБСОЛЮТНО

- Новини
-
Аз за Пловдив си доведох двечки (на снимките ги има) ама ако кажете всеки път ще водя по едничка, двечки, трички .....
Ани, ние не хапем и не смятам че сме някакви идиоти, които ще те зяпат или обсъждат ......Обещава да не те изядем ако дойдеш, освен това до момента съм забелязал че някои от колегите са почти винаги с приятелките си там, така че няма да си единствена и няма какво да те притеснява...
Ани, ние не хапем и не смятам че сме някакви идиоти, които ще те зяпат или обсъждат ......Обещава да не те изядем ако дойдеш, освен това до момента съм забелязал че някои от колегите са почти винаги с приятелките си там, така че няма да си единствена и няма какво да те притеснява...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
george, пренебрежения ли усещам в твоето мнение за жените
Недей така, не се излагай, нима не си забелязал че в някои отношения те са много, много по-добри от нас...

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
!!Asen_X написа:Ани, ние не хапем и не смятам че сме някакви идиоти, които ще те зяпат или обсъждат ......Обещава да не те изядем ако дойдеш...
повечето не сме такива, но асен май си е направил описание тука:РРРРР {P} :)))

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
не е чесно нима ще трябва да идвам до софия в неделя за да видя новите ентусиастки,а ако не доидат.
предлагам за дамите които се регистрират тук да се изисква снимка ,която да краси аватара например.
предлагам за дамите които се регистрират тук да се изисква снимка ,която да краси аватара например.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Жени ли? Горките....!
Не могат да карат, не ра3бират ни6то от коли....,3а какво да си говори ``ЧОВЕК`` с тях и то във форума?
Друго си е на живо, на сбирките, тогава ако си късметлия може и да 3абие6 някоя, особено ако много ти върви колата... Не дай си боже да стане6 първи на някой старт_ всичките са твои..( О6те днес 3апочвам якия тунинг_ дръжте се....
)
А ако си от бедните на6и колеги, които имат дълги връ3ки, може само да плакне6 очите и това е...
Е, добре де_ от време на време може, ако има6 късмет, да ти и3мият колата, но само при условие, че нямат маникюр..
Пък ако си послу6ен и свирки правят................
P.S.:Ати, радвам се, че поне ти се сети 3а мен-специални по3драви!
Не могат да карат, не ра3бират ни6то от коли....,3а какво да си говори ``ЧОВЕК`` с тях и то във форума?
Друго си е на живо, на сбирките, тогава ако си късметлия може и да 3абие6 някоя, особено ако много ти върви колата... Не дай си боже да стане6 първи на някой старт_ всичките са твои..( О6те днес 3апочвам якия тунинг_ дръжте се....

А ако си от бедните на6и колеги, които имат дълги връ3ки, може само да плакне6 очите и това е...
Е, добре де_ от време на време може, ако има6 късмет, да ти и3мият колата, но само при условие, че нямат маникюр..
Пък ако си послу6ен и свирки правят................

P.S.:Ати, радвам се, че поне ти се сети 3а мен-специални по3драви!

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3