Проблем с заключването
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с заключването
Здравейте,нов съм в форума и предварително се извинявам, ако съм объркал раздела в който пиша.
Имам следния проблем, когато заключвам колата дясната врата не се заключва, като проблема не е в централното - опитва се да я заключи, но не успява, според вас къде може да е проблема ? Благодаря на всички отзовали се !
Имам следния проблем, когато заключвам колата дясната врата не се заключва, като проблема не е в централното - опитва се да я заключи, но не успява, според вас къде може да е проблема ? Благодаря на всички отзовали се !
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Проблем с заключването
l00p написа:Здравейте,нов съм в форума и предварително се извинявам, ако съм объркал раздела в който пиша.
Колега, трябва да свалиш кората на вратата и ще видиш причината- лостов механизъм, двигателчето на ЦЗ, бравата...
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
А къде се намира това двигателче за централното закл. че и при мене от вчера нещо се прецака постепенно и вече грам не работи погледнах и бушона здрав е. Проблем е че не мога да си отворя и багажника защото е сменян патрона и нямам ключ 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На всяка врата. Ако не ти отключва нито една, то значи проблема не е там.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Не знам какво може да е значи от вчера с ключ като си отключвам без значение дали е лявата или дясната врата се отключваше едвам едвам се едно ми е паднал много акумулатора. А днес си пойграх така 2 мин и спря да работи съвсем. Няма отваряне и на багажника.
Има ли някаде някакви релета или???
Има ли някаде някакви релета или???
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Преди и моите бяха така! След отваряне,почистване и гресиране/смазване на ново,нещата коренно се промениха.Да не би заради студа да ти задържа и да не отваря както трябва?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
ildivvy написа: Да не би заради студа да ти задържа и да не отваря
Не ми се вярва а и не е толкова студено..
Значи само във врата да гледам няма другаде други работи за централното. А багажника някакви идей как да го отворя както споменах е със сменен патрон.?

- ///Mechov
- младши ентусиаст
-
- Кара: кУлУлО
Най-безболезнено е ключар. После сваляш ключалката , пренанареждаш я за твоя ключ и така.
Send from Tapatalk on Windows 10 phone
Send from Tapatalk on Windows 10 phone
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
mafiata_ написа:ildivvy написа: Да не би заради студа да ти задържа и да не отваря
Не ми се вярва а и не е толкова студено..
Значи само във врата да гледам няма другаде други работи за централното. А багажника някакви идей как да го отворя както споменах е със сменен патрон.?
Зависи какво ти е купето. Ако имаш достъп до багажника от вътрешната страна на купето свали корите над ключалката и има едно лостче, което свързва машинката с ключалката. Дръпни го и ще се отвори. Възможно е и самото то да се е откачило и за това да не ти работи ключалката.
Ако си с ламарини зад седалките набий един шут на ламарината за ски сака и тя ще падне. Тогава ще е по-удобно да развиеш куката в купето за която се захваща ключалката на бравата. Отваряш и си търсиш проблема на спокойствие.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
Оправих проблема вчера.
И все пак беше изгорял бушон (въпреки че няколко пъти гледах
викам преди да свалям корите на вратите пак ще погледна ) а багажника го отворих както колегата е писал по-горе с побутване на лостчето (разгледах маханизма от едно друго купе). Самата брава трудно се движеше и я свалих да я смажа малко с масълце защото не се е връщала достатъчно и централното няма как да го отвори. Предполагам за това като съм си и пойграл и е изгорял бушона.
И все пак беше изгорял бушон (въпреки че няколко пъти гледах

11 мнения
• Страница 1 от 1