Проблем/и с новото ми старо BMW

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем/и с новото ми старо BMW

Мнение от Mexypko » 12 Дек 2006, 13:52

По принцип колата е без забележка. Но започна едно колебание в оборотите. Предполагам от какво е т.е. предполагам най-лошото и понеже изчетох доста от форума реших все пак да попитам. Мисля че харчи повече а колебанието даже не се отчита на таблото. Някви идеи? Сърдечно благодаря.
Последна промяна Mexypko на 13 Дек 2006, 11:02, променена общо 1 път
Понякога си размазана муха а понякога предното стъкло

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 12 Дек 2006, 14:27

Закарай я на една диагностика и ще си каже. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
Мечтае да кара: M3

Мнение от zipper » 12 Дек 2006, 14:34

Честито !:).Недей да си мислиш най-лошото предварително,защото може да се окаже нещо савсем малко.Закарай я на диагностика в Камор или Дару и ще видиме какво може да е. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 12 Дек 2006, 16:10

Мененето на оборотите е често срещано явление. В форума има доста теми за това. Все пак не се притеснявай, оправя се :)

Потребител
Аватар

Мнение от Mexypko » 13 Дек 2006, 2:27

изчетох доста от писаното защото знам, че е тъпо да се повтаря. Само тия два дебели сервиза ли стават наистина. А колата ми е без пълния компютър и е по-трудно да се разбере
Открих разни проблемчета при слушане на двигателя.
Малко повече ми тракат дюзите на инжекциона к'во да сторя освен да сипя една добавка?
Днес искаха да ми пръскат с някав спреи за почистване на карбуратор дебитомера дали да го...?
И последно обещавам. За сервото. На приятел сервото таки изви на няколко пъти само в едната посока като въртеше на място че си плюх в пазвата. това к'во може да е и да му се подигравам ли или да го прегърна братски?
Благодаря за отговорите. Няма да досаждам толкова много след това :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zipper » 13 Дек 2006, 12:05

По отнешение диагностиката на двигателя,компромиси не трябва да правиш.Вярно ще се ръснеш някой и друг лев,ама си струва.За ходовата част,аз поне не зная друг,на който мога да му се доверя и затова си я карам пак в Камор и Дару.Ако имаш някой познат на който можеш да му се довериш и знаеш че работи добре и ще останеш доволен я карай при него. :yes: Иначе на твоя приятел му съчувствам искренно :cry: ,защото това все пак е БМВ,и не всичко по него е евтино!

Потребител
Аватар

Мнение от Mexypko » 15 Дек 2006, 18:32

Бях в Дару тая сутрин. Много ми хареса, приемчиците хора показват картинки обясняват. много доволен останах. Аз имах предишен стрес от Юнитреид. Разбрах к'во и е и сам доволен че отидох в Дару. Оказа се смукателният колектор които трябва да се уплатни. Не е скъп ремонт. Споменавам за да има още един известен фактор...
Аре BMW rules

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zipper » 15 Дек 2006, 19:05

В Юнитрейд,махат глави!Не знам защо,но това е един от най-скъпите сервизи в БГ,ако не и най-скъпия.Имат и лошо отношение към клиентите си.Нито обясняват нито нищо.Аз лично имам много лошо мнение за тях.

Назад към E36