Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: iOS тема
b00st написа:Не знам, ама не е нормално телефон за 1400 лв да ми се изключва като съм навън и е студено с 20% батерия, визирам 6s-а. И нищо не може да направиш докато не му дадеш кабела, влизаш на топло, пускаш го той сам се гаси след малко, чисто софтуерно си е решил така. Еми ако трябва да направя спешно повикване, какво правим? Топ телефон зимата не работи, еми мерси, ама новия няма да си го взема. Имал съм 4s и 5ца и действително след 4с почнаха да ги правят много кекави.
Сега какво излеше - 6-цата е последния истински IPhone ли?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мне. Има проблеми със залеването на стъклото при някои, което е недопустимо. Плюса се огъва като стар хой. Ако го изпуснеш гол на плочките от около 20см се подбива. 5-цата имаше още по-големи проблеми. Хоум бутона, батерията..
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ревете за 4-ки, ама вече никой не ги купува
Моята си стои
Мен ме дразнят софтуерните проблеми напоследък. Добре, че ги оправиха след последния ъпдейт.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз не съм казал, че искам да си купувам. А че последния с който не съм имал ама грам проблем беше той.
Иначе бих взел един ако има ама нов на някакви евтини пари.
Иначе бих взел един ако има ама нов на някакви евтини пари.

- TNT
- младши ентусиаст
-
По 350-400лв са нови. Ако не ползваш много приложения, още става. Но ако го наблъскаш... като ти звъннат по Viber и докато вдигне... са ти затворили 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Rainbow написа:Като чета последните ви мнения + че apple ъпдейтнаха сайта си и от "Ships: November" за плюса, стана на "In 4-6 weeks" май се ориентирам към Pixel XL / LG V20 или нещо подобно, исках да пробвам iOS ама системата каза не
А и ултра фейла с новия им лаптоп да не можеш директно да си свържеш телефона им от преди 1-2 месеца нямам думи ахахха
ако си в америка - ето ти сайт където наличноста я има реално време... моя телеком меринджей го ползва... http://www.istocknow.com/live/
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Нормално да се изчерпат иновациите. Какво да измислят повече... Аз само искам да направят така както китайците са направили за да стане по-малък телефона единствено на този етап. И безжично зареждане за мързели като мен. Android е много зле и не бих го ползвал, иначе съм фен на тия китайци, мачкат яко.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dextuar написа:b00st написа:Не знам, ама не е нормално телефон за 1400 лв да ми се изключва като съм навън и е студено с 20% батерия, визирам 6s-а. И нищо не може да направиш докато не му дадеш кабела, влизаш на топло, пускаш го той сам се гаси след малко, чисто софтуерно си е решил така. Еми ако трябва да направя спешно повикване, какво правим? Топ телефон зимата не работи, еми мерси, ама новия няма да си го взема. Имал съм 4s и 5ца и действително след 4с почнаха да ги правят много кекави.
Сега какво излеше - 6-цата е последния истински IPhone ли?Аз такива проблеми не съм имал, а вече 2 години и повече го търкалям, отделно и с JailBreak...
То това да беше единствения им проблем, с мед да го намажеш.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
От вчера не мога да изпращам поща през апликацията за пощи, телефона е 5S, с версия 9.2.
Нямам апликацията на yahoo, а стандартната. Винаги съм използвал само нея. Изтрих си данните и ги въведох на ново, но резултата е същия.
Получавам, но не мога да изпращам, остават в папка не изпратени и край. Гледам, че се пробва периодично да ги изпрати, но неуспешно.
Положението е идентично с 3G и Wifi
Някой да му се е случвало такова нещо?
Нямам апликацията на yahoo, а стандартната. Винаги съм използвал само нея. Изтрих си данните и ги въведох на ново, но резултата е същия.
Получавам, но не мога да изпращам, остават в папка не изпратени и край. Гледам, че се пробва периодично да ги изпрати, но неуспешно.
Положението е идентично с 3G и Wifi
Някой да му се е случвало такова нещо?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз си пращам редовно и нямам проблеми. Пробвай да рестартираш телефона. Или ако си инсталирал наскоро нещо го махни и пробвай без него.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Рестартирах, махнах си пощата и я въведох отново, все същото. Не съм слагал нищо отдавна, това се появи от вчера вечерта, преди не ми се е случвало.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Пробвай с ъпдейт на софтуера. При някои програми забелязах, че си пише как искат iOS 10 за някои екстри. А е възможно да искат да се ползва и апликацията на Yahoo (аз не ползвам Yahoo, не знам как е).

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:Пробвай с ъпдейт на софтуера. При някои програми забелязах, че си пише как искат iOS 10 за някои екстри. А е възможно да искат да се ползва и апликацията на Yahoo (аз не ползвам Yahoo, не знам как е).
Никога не съм я използвал.
Понеже нямам кога да се занимавам, го пуснах да се ъпдейтва, нещо, което изобщо не ми се правеше.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
5S-ката си работи повече от прилично с iOS 10.1.1 та не мисля, че е повод за съжаление ъпдейта ти.
Only dead fish follow the stream...