Bmw 535 E60 272 2006 hp Не пали?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Bmw 535 E60 272 2006 hp Не пали?
До колкото ми обясниха при колите с keyless прихващат сигнала на ключа ти и могат да отворят и запалят колата без никакви други интервенции, след което колата палела веднъж колкото да отидат до някое сигурно място.От това си мисля, че най-вероятно докато бях на омв може да са я пробвали, защото найстина имаше една кола спряло плътно зад мен като тръгвах и не беше загасена с некви хора вътре. Направи ми впечатление, но не предполагах и не обърнах повече внимание и тръгнах. Може би добре, че нямаше хора на касата вътре взех си кафе и тръгнах и не съм се бавил...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
alexmt написа:До колкото ми обясниха при колите с keyless прихващат сигнала на ключа ти и могат да отворят и запалят колата без никакви други интервенции, след което колата палела веднъж колкото да отидат до някое сигурно място.От това си мисля, че най-вероятно докато бях на омв може да са я пробвали, защото найстина имаше една кола спряло плътно зад мен като тръгвах и не беше загасена с некви хора вътре. Направи ми впечатление, но не предполагах и не обърнах повече внимание и тръгнах. Може би добре, че нямаше хора на касата вътре взех си кафе и тръгнах и не съм се бавил...
Затова keyless go се изключва и спиш малко по-спокойно

- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
alexmt написа:До колкото ми обясниха при колите с keyless прихващат сигнала на ключа ти и могат да отворят и запалят колата без никакви други интервенции, след което колата палела веднъж колкото да отидат до някое сигурно място.От това си мисля, че най-вероятно докато бях на омв може да са я пробвали, защото найстина имаше една кола спряло плътно зад мен като тръгвах и не беше загасена с некви хора вътре. Направи ми впечатление, но не предполагах и не обърнах повече внимание и тръгнах. Може би добре, че нямаше хора на касата вътре взех си кафе и тръгнах и не съм се бавил...
Това е малко фантастика , няма абсолютно никаква логика в това , което са ти казали , първо някой се опитва да ти запали колата след като ти е прихванал keyless go опитва се да ти запали колата (на бензиностанция с 100 камери още тук се губи малко логиката, защото реално това ти е било "това едиствено палене което ти е останало" след което колата не ти сигнализира по абсолютно никакъв начин , че са се опитали да я запалят с друг ключ , ти си караш решаваш да кажем да пикаеш по средата на пътя спираш? И какво не ти пали колата , много сигурно място , това би било добре измислено , ако ти сигнализира , когато я запалиш. Най-вероятно ако си бил на същото място , където си сменял и акумулатора просто са видели къде им е била грешката в монтажа и са си го оправили и това са ти го казали с цел да не си признаят грешката.
Поздрави
А ако въпросните са във кафето на бензиностанцията стоейки на масата до прозореца на 2м от колата с лаптоп върху масичката и уж разцъкващи нета, фнтастика ли е пак?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Да, с примес на комедия. Идеята е единия да е близко до ключа, другия до колата, пък може колата и на северния полюс да е, а ти на слънчака и пак ще запали...memorex написа:А ако въпросните са във кафето на бензиностанцията стоейки на масата до прозореца на 2м от колата с лаптоп върху масичката и уж разцъкващи нета, фнтастика ли е пак?
Да не говорим, че с правилната техника, ако живееш на първия етаж в някоя панелка и ключа е достатъчно близо да се хване сигнала, може да ти я отключат и вдигнат за 0 време. Затова призовавам колегите да изключват тая "екстра", тя не е мислена за нашите географски ширини...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
dextuar написа:Да, с примес на комедия. Идеята е единия да е близко до ключа, другия до колата, пък може колата и на северния полюс да е, а ти на слънчака и пак ще запали...memorex написа:А ако въпросните са във кафето на бензиностанцията стоейки на масата до прозореца на 2м от колата с лаптоп върху масичката и уж разцъкващи нета, фнтастика ли е пак?
Да не говорим, че с правилната техника, ако живееш на първия етаж в някоя панелка и ключа е достатъчно близо да се хване сигнала, може да ти я отключат и вдигнат за 0 време. Затова призовавам колегите да изключват тая "екстра", тя не е мислена за нашите географски ширини...
Гледам че ме цитираш и сигурно държиш на това че единия стои до шофьорската врата понеже има камери насочени към парко местата.

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Нищо не ти разбрах, но от малкото, което мога да налучкам- що си мислиш, че някой го еб* за тия камери? И че една шапка и гледане в краката няма да го спасят? Или пък едни по-грамадни очила? Т'ва да не ти е "От местопрестъплението", ДНК ще взимат после от колонката лиmemorex написа:dextuar написа:Да, с примес на комедия. Идеята е единия да е близко до ключа, другия до колата, пък може колата и на северния полюс да е, а ти на слънчака и пак ще запали...memorex написа:А ако въпросните са във кафето на бензиностанцията стоейки на масата до прозореца на 2м от колата с лаптоп върху масичката и уж разцъкващи нета, фнтастика ли е пак?
Гледам че ме цитираш и сигурно държиш на това че единия стои до шофьорската врата понеже има камери насочени към парко местата.

- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
Няма никакъв режим"Кражба"пълни измишльотини за могат да ти вземат повече пари.И никой не се опитал да ти краде колата,защото за Keyless кражба са необходими са само две секунди и вратата се отваря,на седмата секунда двигателя е стартиран и от BMW-то няма и следа,без счупени прозорци и без разбити ключалки.И какво крадците са ти отключили колата,пробва ли да запалят не успяват,излизат и пак я заключват
После ти я отключваш,палиш 2-3 пъти и чак тогава влиза в режим"Кражба"и спира да пали?
Най-често срещания проблем е загуба на синхронизация между DDE и CAS.Преди време един приятел имаше подобен случай:Спрял пред магазин за авточасти да си купи масло и след няма и пет минути колата не иска да запали?Дали се е опитал някой да му открадне колата и е влязла в режим"Кражба"
Няма такива филми просто беше загубила синхронизация между DDE и CAS.
След диагностика,синхронизация на DDE и CAS и изчистване на грешките излезе от режим"Кражба"и запали

Най-често срещания проблем е загуба на синхронизация между DDE и CAS.Преди време един приятел имаше подобен случай:Спрял пред магазин за авточасти да си купи масло и след няма и пет минути колата не иска да запали?Дали се е опитал някой да му открадне колата и е влязла в режим"Кражба"

След диагностика,синхронизация на DDE и CAS и изчистване на грешките излезе от режим"Кражба"и запали

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
На приятел с Е65 така му беше изгубила синхронизация от слаб акумулатор. Прибра се от път и сутринта няма палене. Но грешката наистина е нещо такова че може да се преведе режим "кражба" 

- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Е то е беше ясно от самото начало , че никой не се опитал да му краде колата , ами просто тия дето са ми сменяли акумулатора са "осрали" смяната и по един или друг начин е загубила тези настройки и е изпаднала в режим "кражба":D 

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2