BMW 318i

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

BMW 318i

Мнение от samsurnik » 15 Дек 2006, 0:17

Искам да попитам тъй като за първи път имам BMW и почти нищо не разбирам пък ми е подарък от нашите за коледа и те ми го докарах направо у нас и аз не съм виждал продавача искам да попитам какво означават зелените, червените, оранжевите светлинки на километража когато дам наконтакт и като запали изчезват, и искам да попитам колата няма ел. стъккла мога ли да си ги направя и отпред и отзад колко ще ми струва мерси?

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 15 Дек 2006, 0:28

Относно за стъклата има тема в форума с препратка към сайт как да си ги направиш ел и какво ти трябва.Ето ти линк:
за ел огледала и стъкла: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16072
за светлините на таблото: виж личната ми галерия там съм сложил снимки да разгледаш.
И не на последно място честито ти БМВ и лека и безаварийна. :P

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Мнение от samsurnik » 15 Дек 2006, 12:06

mersi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 15 Дек 2006, 12:36

За лампичките, което ти показва това е OIL Service, трябва всичките да са зелено докрай, ако си сменил маслото, ако не си тя изчезва по 1 чертичка на 1500-2500 км зависи.. забравих колко беше при мене, а другите неща които ти светят компютъра ги отчитва и след като запалиш и изчезнат значи всичко е наред. Важното е да не ти свети нищо като е запалена да е занулен компютъра и си карай смело :)

Назад към E36