E60 TCU bluetooth
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
E60 TCU bluetooth
Има много теми по въпроса но да попитам дали има някакво развитие към днешна дата.
Имам проблем с bluetooth модула, CCC-то забива а bluetooth не работи, колата е 2005г. в крайна сметка имаше писано че се ремонтирали. Някой знае ли какво им се ремонтира и изобщо има ли смисъл да се занимавам или да си взема друг от морга?
Имам проблем с bluetooth модула, CCC-то забива а bluetooth не работи, колата е 2005г. в крайна сметка имаше писано че се ремонтирали. Някой знае ли какво им се ремонтира и изобщо има ли смисъл да се занимавам или да си взема друг от морга?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: E60 TCU bluetooth
lyu_records написа:Има много теми по въпроса но да попитам дали има някакво развитие към днешна дата.
По евтино ще ти е с друг от морга иначе зависи какво им е обикновено се ремонтира успешно
Последна промяна oci на 25 Окт 2016, 12:00, променена общо 2 пъти
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
Какво им се ремонтира обикновено?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
lyu_records написа:Какво им се ремонтира обикновено?
Едва ли ще каже някой, все едно софтелектроникс да кажат какво се поврежда в ссс модула.
Има фирми които ги ремонтират, давал съм мой модул за ремонт и са ми го правили, но цената е близка до тази на здрав втора ръка.
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
Аз все си мисля че евентуално това което би се повредило е оптиката, на дали някой ще тръгне да задълбава по-на вътре.
Все още не съм го разглобил а така и така е заминал нищо не ми пречи да му подменя оптиката пък да видим какво ще стане.

Но след бая ръчкане из чуждестранните форуми се оказва, че гори някакъв чип но за да се замени трябва да бъде програмиран новия.
Колко вида TCU имат автомобилите с CCC моята е 2005г. и предполагам че няма как да тръгне без кодиране?
А кодирането предполагам е само оправянето на вина на TCU-то от моргата с този на моя автомобил, ако е само това и аз мога да си ги сдобря за да си станат приятелчета?
Все още не съм го разглобил а така и така е заминал нищо не ми пречи да му подменя оптиката пък да видим какво ще стане.

Но след бая ръчкане из чуждестранните форуми се оказва, че гори някакъв чип но за да се замени трябва да бъде програмиран новия.
Колко вида TCU имат автомобилите с CCC моята е 2005г. и предполагам че няма как да тръгне без кодиране?
А кодирането предполагам е само оправянето на вина на TCU-то от моргата с този на моя автомобил, ако е само това и аз мога да си ги сдобря за да си станат приятелчета?

5 мнения
• Страница 1 от 1