Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
vvasilev1 написа:Добре като състояние и пробег, ако е верен. Ти за 7000 лева, какво искаш да има пета серия на 190000 км, микровълнова ли?
Sent from my F3111 using Tapatalk
Е поне един сешоар

Здравейте колеги, искам да попитам дали може да се сложи някаква навигация с диск за България на Е60 2003 година с малкия дисплей.
renox_nub написа:Здравейте колеги, искам да попитам дали може да се сложи някаква навигация с диск за България на Е60 2003 година с малкия дисплей.
Не.
На "малките навигации" с последен софтуер, от последните години, тръгват някои дискове, но само показват, без навигиране.
vin:ct71611
Пише, че има печка, като се отвори капака има лепенка на webasto.
Дистанционно няма към ключовете. Как се ползва ?
В менюто има independent mode (в моята също го има, но нямам печка - духа останалия въздух вътре като че ли)
пп
При мен доколкото знам нямам печка.
Това не ми е активно в меню
https://www.dropbox.com/s/pk91htnt4x1vg ... 2.jpg?dl=0
Пише, че има печка, като се отвори капака има лепенка на webasto.
Дистанционно няма към ключовете. Как се ползва ?
В менюто има independent mode (в моята също го има, но нямам печка - духа останалия въздух вътре като че ли)
пп
При мен доколкото знам нямам печка.
Това не ми е активно в меню
https://www.dropbox.com/s/pk91htnt4x1vg ... 2.jpg?dl=0
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Здравейте. Можете ли да ми кажете от къде да си намеря патерица, ако някой от вас продава или да ми кажете в коя тема да пиша? Предварително благодаря!
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
todorSTY написа:Здравейте. Можете ли да ми кажете от къде да си намеря патерица, ако някой от вас продава или да ми кажете в коя тема да пиша? Предварително благодаря!
В подфорума с обявите, пусни, че купуваш, а мисля, че в раздела "Продавам" имаше обява за продажба на такава. Моята я взех от Ол* преди време. Прочети и темата за патерицата за да не вземеш неподходящ размер.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
И да не се изръсиш много. Аз моя комплект гума+крик+ключ+кори ги взех за 150лв. така,че гледай да не те прекарат.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Уви, вървят повечко пари. Ти си нацелил "примоцията"
моята беше около 200 само гумата.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Познат преди 2 години си взе комплекта с патерицата за 300 лв. Така че, какво значи да те прекарат?! Да платиш за патерица, а да ти пратят гума за балканче? При втората употреба всичко е до късмет. 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
badsharki написа:Познат преди 2 години си взе комплекта с патерицата за 300 лв. Така че, какво значи да те прекарат?! Да платиш за патерица, а да ти пратят гума за балканче? При втората употреба всичко е до късмет.
бърза справка с олх показва,че в момента за 230лв. може да вземеш комплект и то без да се пазариш така,че всичко от 250лв. нагоре за мен си е прекарване... нужно е просто търпение и дебнене на обяви,а който не иска да чака нека просто се изръси едни 50-100-150лв. отгоре

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
BorislavB написа:badsharki написа:Познат преди 2 години си взе комплекта с патерицата за 300 лв. Така че, какво значи да те прекарат?! Да платиш за патерица, а да ти пратят гума за балканче? При втората употреба всичко е до късмет.
бърза справка с олх показва,че в момента за 230лв. може да вземеш комплект и то без да се пазариш така,че всичко от 250лв. нагоре за мен си е прекарване... нужно е просто търпение и дебнене на обяви,а който не иска да чака нека просто се изръси едни 50-100-150лв. отгоре
До като чака и се пази от изръсване, да не вземе да пръсне гума и спонсорира някой репатрак.

П.П. Качеството на нашите пътища е толкова добро, че няма застраховка от пръскане на гума.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
кажете един читав мотор след фейса 

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Здравейте. Вчера си взех. От едно момче от Казанлък - изпрати ми я с Еконт. Продаваше комплекта за 180, аз всичко си имам освен патерицата и се спазарихме за 140, с доставката ми се върза 150. Иначе крика и другите неща съм ги купувал за 50 преди 2 год. Значи всичко ми се връзва 200 /но това е на части/, за комплект може да се намери и за по-малко.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
todorSTY написа:Здравейте. Вчера си взех. От едно момче от Казанлък - изпрати ми я с Еконт. Продаваше комплекта за 180, аз всичко си имам освен патерицата и се спазарихме за 140, с доставката ми се върза 150. Иначе крика и другите неща съм ги купувал за 50 преди 2 год. Значи всичко ми се връзва 200 /но това е на части/, за комплект може да се намери и за по-малко.
Само да добъвя - гумата е чисто нова - още с бодличките.
- AmW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: N52B25
Здравейте,
Някой случайно да е гледал тази обява : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fzd6in
Или ако някой може да сподели нещо което не се вижда на снимките
Поздрави.
Някой случайно да е гледал тази обява : http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=fzd6in
Или ако някой може да сподели нещо което не се вижда на снимките

Поздрави.