Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Бързи въпроси и отговори
dextuar написа:Колеги, на какво може да се дължи грешка 4530 air pressure too low. Маркучите са проверени, ЕГР-а и актуатора на турбото също
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Погледни тази тема http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1066141
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
тамън колегата като я прочете ще стане спец по устройството на двигателя на 335d и в частност по каскадното принудително пълнене
вакуумите проверени ли са?

"Чемодан, вокзал, Москва"
- a03
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 F25 28i
Колеги да ви попитам всички ли комбита имат функцията да се прибира щората автоматично при отваряне на задния капак? Понеже на мойта на иска да се отваря сама, а днес гледах една преди фейса и се отваряше, но при нея самото закачане отзад на щората към вратата е малко по-различно. Има едни палчета които при мен ги няма. Дали има начин да се оправи това нещо?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
bai_ILIA написа:тамън колегата като я прочете ще стане спец по устройството на двигателя на 335d и в частност по каскадното принудително пълненевакуумите проверени ли са?
Да, проверени са.
Gqbriel написа:dextuar написа:Колеги, на какво може да се дължи грешка 4530 air pressure too low. Маркучите са проверени, ЕГР-а и актуатора на турбото също
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Погледни тази тема http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=1066141
Чел съм я тази тема, но мисля, че знанията и уменията ми са недостатъчни. С ИСТА следвахме всичките тестови процедури, тества се ЕГР, pressure converter-a, актуатора на турбото и маркучи. Огледахме маркучите, изглеждат здрави. Май е най-добре да се ходи на майстор, нямам вече нерви. За София къде ще ми препоръчате?
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
a03 написа:Колеги да ви попитам всички ли комбита имат функцията да се прибира щората автоматично при отваряне на задния капак? Понеже на мойта на иска да се отваря сама, а днес гледах една преди фейса и се отваряше, но при нея самото закачане отзад на щората към вратата е малко по-различно. Има едни палчета които при мен ги няма. Дали има начин да се оправи това нещо?
Да и преди феиса работи като при феиса, да знаеш че ако откачиш моторчето което дърпа жилото за да се освободи щората записва грешка и няма да работи до как не е изтриеш, при мен заяждаще от едната стран, след почистване се оправи, но при теб щом няма някои неща трябва да смених механизма иначе няма как да се оправи.
Такааа ... и аз имам проблеми със загряването.
за 10мин градско в София - 50 градуса ... 20 мин 70 градуса ... и до там. Вчера, София - Пловдив - София, 75 градуса рекорд
Колата е 320дМ47 ръчни скорости.
смених си сам малкия термостат и сега доста по-бързо стига до 65-70 градуса, но там си стои. Явно трябва да сменям и другия.
Може, ли да препотъчате сервиз в София, който да го смени (студено е аз да се ровя).
В Дару ми искат 160лв за труд, което ми се вижда абсурдно за 30мин работа.
В мопарт искат 60лв, но искат да оставя колата за ден-два ...
Дайте съвет за сервиз, който с уговорен час ще го смени този термостат за 1 час.
за 10мин градско в София - 50 градуса ... 20 мин 70 градуса ... и до там. Вчера, София - Пловдив - София, 75 градуса рекорд

смених си сам малкия термостат и сега доста по-бързо стига до 65-70 градуса, но там си стои. Явно трябва да сменям и другия.
Може, ли да препотъчате сервиз в София, който да го смени (студено е аз да се ровя).
В Дару ми искат 160лв за труд, което ми се вижда абсурдно за 30мин работа.
В мопарт искат 60лв, но искат да оставя колата за ден-два ...
Дайте съвет за сервиз, който с уговорен час ще го смени този термостат за 1 час.
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
На тая четири цилиндрова кола се сменява за 1 час максимум, това с времето за изтиване, да не ти изгори ръцете
Елементарен е колега, сменяй го сам, няма какво да го мислиш.

Елементарен е колега, сменяй го сам, няма какво да го мислиш.

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 163PS 160,8кс 2006
- Мечтае да кара: Ф10
Колеги,ресет на налягането на гумите на запалена кола ли се прави или само на контакт?Питам зщото гумата беше спаднала,светна червения знак,напомпах я но след ресет знака си остана.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
kvasilev76 написа:Колеги,ресет на налягането на гумите на запалена кола ли се прави или само на контакт?Питам зщото гумата беше спаднала,светна червения знак,напомпах я но след ресет знака си остана.
То пише бе

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- kvasilev76
- младши ентусиаст
-

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
kvasilev76 написа::banghead: просто бях пропуснал второто задържане на ВС
На запален и след като го ресетнеш потегляш, за да се калибрира (и това го пише ама много малко хора го правят).
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Taruno написа:kvasilev76 написа::banghead: просто бях пропуснал второто задържане на ВС
На запален и след като го ресетнеш потегляш, за да се калибрира (и това го пише ама много малко хора го правят).
Трудно ми е да си го представя как малко хора го правят, като сигурно са си купили колите да ги карат

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
Ресетнах,калебрирах всичко е ок,но
да е жив и здрав този който е измислил рънфлат гумите

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dextuar написа:Taruno написа:kvasilev76 написа::banghead: просто бях пропуснал второто задържане на ВС
Трудно ми е да си го представя как малко хора го правят, като сигурно са си купили колите да ги каратАз пък сега забелязах при смяната на зимни с летни от 17-ки на 16-ки, нарочно не съм ресетвал, вече 30 км системата още не е пропищяла. А дори ги помпах, че някои бяха спаднали...
Тя тая умряла система и трябваха 5-6!минути, за да се сети че карам със спукана задна и то на 0, ти чакай да ти писне щото си ги бил донапомпил

- kvasilev76
- младши ентусиаст
-
Аз не мога да се оплачя от системата,защото след 5км бавно каране е хванала спукана рънфлат гума.При закачане на компресора ми даде 1.2 атмосфери