БМВ Е60 Забравя настройки
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Е60 Забравя настройки
Здравейте ! Имам БМВ Е60 530Д 2003. Имам следният проблем. Всеки път колата забравя настройките за езика и настройките на музиката. Настройвам го на английски език и оправям високите и басите и следващия път щом се кача е с дефаутските настройки. На всички други неща настройките си ги помни!
Някой има ли идея какво може да е ? Благодаря
Някой има ли идея какво може да е ? Благодаря
Re: БМВ Е60 Забравя настройки
Също така и на двата ключа не работят копчетата тоест не ги зарежда, възможно ли е да има нещо общо ?
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
по принцип ключа си има нещо като памет и от него запомня настройките за език,музика,радиа и т.н. така,че щом не ти работят ключовете започни с тяхното решение. като начало отиди на ключар и виж дали дават сигнал ако не смени батерия,ако не се оправи нов ключ.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- BERTONE333
- Потребител
-
Здравейте колеги , имах подобен проблем с 118д 2008. Приемчиците на BMW Варна са велики. 5 пъти казаха да сложа акомулатор по тяхно предписание бош 5а. Мислех ,че се шегуват защото и с обикновен колата палеше. Оказаха се прави за пореден път. Пробвайте с акомулатор какъвто трябва да е или попитайте във Варна карс. Може и оная маса да се лигави в багажника.Кабела между минуса и купето.
5 мнения
• Страница 1 от 1