Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.

Мнение от Сондьора » 15 Окт 2016, 9:01

Може пък да топлят, не да охлаждат, виж че е бум на експлорейшъна в арктика :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 15 Окт 2016, 21:08

Екранна снимка (10).png

В тези конспирации и малко дете не вярва камо ли вие бе хора.Колко самолета има в въздуха та да ме поливат отгоре яко :mhihi: ,е сега гледах тук таме по някой лети. :mhihi:

Екранна снимка (9).png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BobbyD » 15 Окт 2016, 23:44

Хора, chemtrails–а представляват микрочастици, които няма как да вървят разни хора по земята и да ги пръскат ей така явно, затова става чрез самолети, тези микрочастици се задействат чрез HAARP-който го интересува да прочете малко, доколкото "елита"... това е група от хора, която е създадена преди много години, още от Римско време и от тогава се опитват да завладеят света чрез сила-Римляните, Сталин, Хитлер и всичките тези войни не са се провели за пари, а за нас! Много хора вярват, че това са глупости казани от ненормалници, но ако седнете да погледнете с ОЧИТЕ си какво се случва, може и да разберете, че всичко е много добре навързано. Най-ценното за този елит е нашето съзнание, това искат да контролират, не става дума за пари.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Окт 2016, 3:32

Сондьора написа:Може пък да топлят, не да охлаждат, виж че е бум на експлорейшъна в арктика :mhihi:

ясно, консенсуса е невъзможен. :mhihi: дай някой материал по темата да се образовам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Окт 2016, 8:38

Дай та дай, ми търси си.
http://www.worldwatch.org/node/5664

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 16 Окт 2016, 9:37

Пиши им че се напъват напразно . Процесите на затопляне на топене на ледовете е естествен и неизбежен .
Лекото изправяне на оста на Земята и варирането на нейните стойности в момента под 22 градуса няма нищо общо с човешката дейност и с отделянето на парникови газове в атмосферата. Това обаче създава условия наклонът на слънцегреенето да е много по-пряк и това директно въздейства върху затоплянето на планетата особенно през зимата и повече в северното полукълбо и най-вече в Арктика.
Промяната на наклона се длъжи на тектоничните движения на земята. Плочите се движат и това води до промяна на тежеста на планетата. Когато съотношението между масите в северното и южното полукълбо се променят се създават условия за промяна на наклона на оста. Редица наблюдения в последната половина на 20 век показват действително, че контитентите се движат на юг. Проф. Гюров твърди, че България се е предвижила вече със 150 км по на юг и климатът ни постепенно ще става като гръцкия. Това важи и за всички европейски страни. Това съчетано с промяната на наклона на слънцегреенето върху северното полукълбо ускорява много от промените. „Нашата хипотеза противоречи на схващането на учени от Кембридж, според които промяната на климата се дължи на Гълфстрийм. Те обаче не могат да обяснят защо се променя температурата на течението.” обяснява проф.Гюров
.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 16 Окт 2016, 10:12

Сондьора написа:Дай та дай, ми търси си.
http://www.worldwatch.org/node/5664

Е много добре знаеш, през колко тонове боклуци трябва да се сортира докато се стигне до смислено инфо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 17 Окт 2016, 7:37

Сондьора написа:Ти нищо не каза , колега :mhihi:

Това нали го обсъждахме вече?
Напълно е възможно да има вариации в състава, естествено че са малки, а не едните да карат с нафта, другите на LPG, но ги има.
Ака като няма за какво да се хванеш, ще се хванеш за думата, естествено. :roll:
Ако не си наясно и с бълграския език, куп и купчина означават едно и също нещо, защото са синоними.
Чакам следващия морфологичен разбор на думите в поста ми и поредното безпочвено заяждане за глупости, типично ad hominem поведение.
Привличаш клишетата като магнит, май трябва да се замислиш, че когато писаниците ти се оборват с идиотски клишета, май нещо куца в аргументацията ти. ;)

BobbyD написа:Хора, chemtrails–а представляват микрочастици, които няма как да вървят разни хора по земята и да ги пръскат ей така явно, затова става чрез самолети, тези микрочастици се задействат чрез HAARP-който го интересува да прочете малко, доколкото "елита"... това е група от хора, която е създадена преди много години, още от Римско време и от тогава се опитват да завладеят света чрез сила-Римляните, Сталин, Хитлер и всичките тези войни не са се провели за пари, а за нас! Много хора вярват, че това са глупости казани от ненормалници, но ако седнете да погледнете с ОЧИТЕ си какво се случва, може и да разберете, че всичко е много добре навързано. Най-ценното за този елит е нашето съзнание, това искат да контролират, не става дума за пари.

Добре, добре...
Бях започнал да губя надежда за тази тема. :mhihi:
Дали има смисъл да те питам, какво изобщо означава HAARP, как работи и т.н. И не на последно място това, че малко го спряха през 2014г.
Сега положението е такова:
In mid-August 2015 control of the facility and its equipment was given to the University of Alaska Fairbanks. The University plan to make the facilities available for researchers on a pay-per-use basis.

Както се казва, всеки може да си плати и да контролира съзнанието на хората! :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 17 Окт 2016, 9:43

Аз за дума не съм се хващал, незнам що си правиш разбор на думите :roll: . Просто се опита да кажеш нещо и не стана. Както в сегашното ти мнеие. По-добре дай клише.
А по принцип, хората използващи клишета ги вкарват, тъй като няма какво друго да кажат спрямо обективната истина.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 17 Окт 2016, 9:55

Сондьора написа:Аз за дума не съм се хващал, незнам що си правиш разбор на думите :roll: . Просто се опита да кажеш нещо и не стана. Както в сегашното ти мнеие. По-добре дай клише.
А по принцип, хората използващи клишета ги вкарват, тъй като няма какво друго да кажат спрямо обективната истина.

Подчертал си и си удебелил определени думи/части от поста ми, съответно разбирам, че "Ти нищо не каза , колега :mhihi: " се отнася за тях.
И следователно съм обяснил защо съм написал точно тези думи/части от поста.
Кое не е ясно? :roll:

И какво точно не е станало, когато всичко в поста ми, цитиран от теб е пределно еднозначно?

И кое точно е обективната истина? Нещо факти да имаш? Аргументация? Доводи?
Които да са различни от вмятания от по 3-4 думи на лична основа?

Не е мой проблема, че използваш такъв тип "логика":
Изображение

Eто ти и доказателството за това:
Сондьора написа:Нали четеш..чети образовай се..кой беше, че да ти доказвам ...доказвай обратното.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 17 Окт 2016, 10:43

2 страници ти доказвам бейзболната топка, после искаш да ти доказвам всички останали...оправяй се.
Буташ елемертарни картинки.
Получава се нещо е такова:
Изображение
Последна промяна Сондьора на 17 Окт 2016, 10:53, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 17 Окт 2016, 10:50

Wow, 2 клипчета с нещо, което няма нищо общо с chemtrails + едно изследване относно climate change и това, че на държавните служители във Фолрида им било забранено да произнасят тези две думички и това вече е доказателство, че обикновените инверсионни следи целят да затрият човечеството. :mhihi:
Направо ме убеди.
Ти изобщо знаеш ли смисъла на думичката доказателство? :roll:
Риторичен въпрос, не си прави труда да ми отговаряш, аз повече не смятам да се занимавам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 17 Окт 2016, 11:27

Fear написа:.... аз повече не смятам да се занимавам.

Докажи :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 18 Окт 2016, 1:09

Сондьора написа:
Fear написа:.... аз повече не смятам да се занимавам.

Докажи :mhihi:

Той така "не се занимава повече" от 1923-та година :mhihi: Толкова пъти е писал, че повече няма и по едно врем хоп :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 18 Окт 2016, 8:15

Larbi написа:Той така "не се занимава повече" от 1923-та година :mhihi: Толкова пъти е писал, че повече няма и по едно врем хоп :mrgreen:

Ясно е, че трябва да ви се пише като на малки деца, затова ето:
Fear написа:Риторичен въпрос, не си прави труда да ми отговаряш, аз повече не смятам да се занимавам с теб*.

* - това "с теб" се подразбира, предвид факта, че се обръщам директно към Сондьора с риторичен въпрос, но както казах, тук някои хора имат трудности с четенето и осмислянето на елементарни неща, та се налага да пояснявам.

Сега ще помоля Larbi да ми цитира поста, в който съм казал, че повече няма да пиша никога/изобщо вече в темата.
Няма как да си отрежа сам достъпа до една от най-забавните теми в интернет пространството. :mhihi:

Хубав ден. :)

П.П.
Хубав ден е просто пожелание и не означава, че няма да пиша вече в темата - да се подсигуря, та да не се радвате предварително. :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата