БМВ не пали :(
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ не пали :(
Застанал сам пред една сложна дилема. От 2г имам 318тдс и от няколко месеца взе да не пали. От начало не палаше само като е топла, а от известно време и като е студена не пали от раз. От един месец ходя по майстори за диагностика и вече ми писна. Парво в ходих дизелхаус, там ми казаха да сменя вериги и ще се оправи. Реших да отида и в сервиз на бмв за всеки случай и там пак ми казаха ГНП било за смяна. Центрожката варира сьс 7 градуса, което било много ако е от веригите и от там следжало да е помпата.
Показаха ми как да разбера на колко км. е БМВ и показа че е на 360 000 км. аз сам го карал 70 000км. и според мен ако не са сменяни вериги би трябвало да са разтегнати и цялата работа да е от тях. А и плюс това мотора стана доста шумен. Дайте савет, какво да правя че вече незнам.
Показаха ми как да разбера на колко км. е БМВ и показа че е на 360 000 км. аз сам го карал 70 000км. и според мен ако не са сменяни вериги би трябвало да са разтегнати и цялата работа да е от тях. А и плюс това мотора стана доста шумен. Дайте савет, какво да правя че вече незнам.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Re: БМВ не пали :(
tafika написа:Показаха ми как да разбера на колко км. е БМВ и показа че е на 360 000 км. аз сам го карал 70 000км.
ако говориш за "задържаш копчето за нулиране на временния километраж и въртиш до контакт" там не ти пише километрите,спокойно

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A&start=15
Дано ти помогне темата, мисля че има доста писано за проблема;)
Дано ти помогне темата, мисля че има доста писано за проблема;)

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Веригите оказват влиание само при топлия старт! пишеш че си ходил по сервизи и сигурно са ти проверили (компресия,подгряващи свещи,дюзи напрежение в момента на запалването... има една цедка на помпата която се запусвала провери и нея) дизела е много капризен и може да е от нещо дребно дори и от некачествено гориво
Късмет и след като разрешиш проблема пиши от какво е било !
Късмет и след като разрешиш проблема пиши от какво е било !
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

лесно ли се разглобява тва ГНП да я видя тая цедка. че от тоя дето купих колата я е карал само с гадна нафта, човека има камион и нали знаете балгарска работа. дано да еа от тая цедка, че жече полудявам само ми говорят за някви си 2000 лв "луди хора".
благодаря ви че се отзовахте веднага.
остава само да разреша проблемацията която се получи.
благодаря ви че се отзовахте веднага.
остава само да разреша проблемацията която се получи.
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Тия хора БМВ-тата само с корабно гориво още не ги карат!
Ма кой знае, може и да е провал някой
Дано нямаш по-сериозни поражения, пиши какво е станало;)

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
tafika написа:лесно ли се разглобява тва ГНП да я видя тая цедка. че от тоя дето купих колата я е карал само с гадна нафта, човека има камион и нали знаете балгарска работа.
Не само това е... има хора, които купуват нафта от шофьори на 1.1лв-1.2лв и стискат палци да е читава.... ама....
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
[quote="бмв 3"]колега аз от един месец имам проблем с паленето но само сутрин пада ми горивото сега сложих едно клапанче което на едната страна пуска а на другата не и се оправи . сложих го на маркуча който идва от резервоара и край[/quote
предполагам знаеш на какво се дължи това "падане на горивота" били споделил?
предполагам знаеш на какво се дължи това "падане на горивота" били споделил?
Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

11 мнения
• Страница 1 от 1