Помощ за разглобяване на ZKW фарове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Помощ за разглобяване на ZKW фарове
Колегата щеше да ги вгражда в ZKW фарове, но не е ясно какво стана
За сега и аз съм много доволен от възстановените рефлектори
За сега и аз съм много доволен от възстановените рефлектори
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...много съм доволен от FX-R прожекторите. наистина има малко рязане и напасване, но после става много добре. препоръчвам на всички като алтернатива на изгорелите рефлектори!1
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А как стои въпроса с монтиране на FX-R прожектори в обикновенния рефлекторен фар на Е46 ?
Някой правил ли го е тук ?
Някой правил ли го е тук ?

slitter, но беше друга тема viewtopic.php?f=34&t=168975&hilit=%D0%BB%D1%83%D0%BF%D0%B8&start=270
пишете там, тази нека остане за ZKW фаровете, които за съжаление изискват подобно освежаване
пишете там, тази нека остане за ZKW фаровете, които за съжаление изискват подобно освежаване
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Благоадарение на колегата Dimitroff,
днес успях да сваля рефлектора на Бошовският фара. Е имаше, пак, лекинко, некви майни...
Та да вметна една малка подробност. Винтчето (врътката за настройка на фара за нагоре и надоло) за за освобождаване на "поз.2", се развива надясно (по часовниковата стрелка).

- cstefanova
- кандидат ентусиаст
-
От всичко написано не разбрах ксеноновите фарове на ZKW стават ли или не?
А как мога да рабера каква марка са ми фаровете без да ги демонтирам?
Да си отговоря сам, AL са ми фаровете, успях без да ги свалям отзад да видя жълтия етикет.
Не мога да преценя дали светят ок, карам и една нова Корса, която без ксенон прави ден, докато на бмв-то има какво да се желае според мен. Помолих един човек (той има ауди б4) да се качи и да сравни моите фарове с неговите. Е, той каза, че няма база за сравнение и ксенона свети идеално. А на мен все ми се струва, че недовиджам, даже пускам халогените.
Бтв - отпред на стъклото са се отпечатали едни кръгове от лупата, при вас така ли е и оказва ли това влияние?
Не мога да преценя дали светят ок, карам и една нова Корса, която без ксенон прави ден, докато на бмв-то има какво да се желае според мен. Помолих един човек (той има ауди б4) да се качи и да сравни моите фарове с неговите. Е, той каза, че няма база за сравнение и ксенона свети идеално. А на мен все ми се струва, че недовиджам, даже пускам халогените.

Бтв - отпред на стъклото са се отпечатали едни кръгове от лупата, при вас така ли е и оказва ли това влияние?
- ganick
- Потребител
-
- Кара: e46 320d 2003г.
Темата гледам е стара, но имам същия проблем. Фабричен ксенон фарове ZKW, фаровете за мъгла ми светят по-силно от тях! Да попитам някой от колегите Слави и Мартин, може ли координати за Стрелча(адрес телефон), гледам, че там сте ги пращали вашите. И да кажете мнение как се държат фаровете вече след 3-4 години? На едно място в София ми казаха, че е ако е много изгорял рефлектора на лупата не го оправят предлагат ми нови китайски лупи(н1 или х7 не знам). Дайте съвет колеги кое е по-доброто решение. И не знам дали ще мога сам да си ги размонтирам да ги пратя?!
- Stanimir330
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 E46 330d
- Мечтае да кара: G20 330d
Аз бях ги питал пичовете в Стрелча за колко време и пари ще станат рефлекторите. Казаха ми минимум 7 дни след изпращането им, но не ме устройва да стоя една седмица без кола. Иначе не е скъпо, за 50 лв. ги правят като нови. Само не знам моите фарове ZKW или AL са, но пак си светят по слабо от други коли с би-ксенон.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3