Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: iOS тема
Да споделя малко лични впечатления от 7+.....аз скочих на него от чистата 6ца и дори от това не виждам кой знае каква фрапантна разлика, та не си представям как някой би сменил 6+ или 6s+ примерно
. Иначе най-радостното за мен е, че батерията издържа два дни и половина с нормално ползване /без игри/ - разговори, нет, фейса, вайбър, спотифай и то без да се старая да я пестя /примерно с намаляване на яркостта на дисплея или спиране на вифи и т.н./ - при същата употреба 6цата я зареждах всяка вечер. Камерата му е другият голям плюс....няма такива снимки просто, а и оптичният зум е мега яко въведение
. Като цяло съм доволен, но със сигурност не си струва парите
, просто на мен по-големият дисплей ми трябва в работата
.

Аз ще пропусна.... от тройката насам съм имал всеки модел, ама тая година съм супер разочарован....
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Аз също не съм впечатлен, но така или иначе ще трябва да си сменя моята 5-чка, особено след като сгреших и сложих iOS 10 ...вече е като бавноразвиващ се, че и забива / замръзва понякога.
Може би точно заради камерата и батерията бих пробвал Plus-a ... но не ми остава време и не съм минал да го видя на живо. Доколкото разбрах от колегите вече го има наличен по различните магазини и прочие.
Може би точно заради камерата и батерията бих пробвал Plus-a ... но не ми остава време и не съм минал да го видя на живо. Доколкото разбрах от колегите вече го има наличен по различните магазини и прочие.
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Аз също ще сменя 5-та с 7+
Също имах проблем с iOS 10, но успях да си върна 9.3.5.
Проблема ми беше с Viber, нямах грижи с камерата.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Здравейте с каква програма си плейвате 3д филми на макбока.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Здравейте с каква програма си плейвате 3д филми на макбока.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
xela написа:Аз също ще сменя 5-та с 7+
Аз в момента съм с 9.3.5 на чиста шестица и ми няк'ва много бъгава! Някой друг, който д се оплаква и той, че бях чул мнения точно за 9.3.5, че бил скапан ъпдейт.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
А има ли как да накарам глупавия iPad да спре да ми досажда за ъпдейта до iOS10?
През 30мин ми изскача
Ми не искам да ъпдейтвам.
През 30мин ми изскача

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- xela
- младши ентусиаст
-
KoolyO написа:А има ли как да накарам глупавия iPad да спре да ми досажда за ъпдейта до iOS10?
През 30мин ми изскача![]()
General > Storage & iCloud Usage > Manage Storage > iOS 10 > Delete
Ще ти изкача през 4-5 дни..
- xela
- младши ентусиаст
-
speeder88 написа:xela написа:Аз също ще сменя 5-та с 7+
Аз в момента съм с 9.3.5 на чиста шестица и ми няк'ва много бъгава! Някой друг, който д се оплаква и той, че бях чул мнения точно за 9.3.5, че бил скапан ъпдейт.
В момента съм на 9.3.5 и Viber ми работи... но e-mail клиента има грижи..

Не смея да ъпдейтна на 10.1 защото вече iOS 9 не се подписва и не мога да се върна.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Какъв проблем имате с вайбър ?
на мене телеком-а ми оставиха вчера един 7+ на бюрото.
ако не му видя двете камери отзад- не мога да го различа. харесва ми че може да се наглася силата на "щракане" на виртуалния бутон. не го усещам да е по-бърз от стария ми 6+ ако и на хартия да е много по-бърз... батерията е много по-добра обаче- само за това за мене си струва.
също разбрах, че ги произвеждат с два гсм модема - един на куалком и един на интел и интелския е 20-30% по-бавен. аз погледнах моя - с интелския модем е.
аз лично мисля, че това е най-слабата нова оферта на айфон от както ги имам (айфон 4).
ако не му видя двете камери отзад- не мога да го различа. харесва ми че може да се наглася силата на "щракане" на виртуалния бутон. не го усещам да е по-бърз от стария ми 6+ ако и на хартия да е много по-бърз... батерията е много по-добра обаче- само за това за мене си струва.
също разбрах, че ги произвеждат с два гсм модема - един на куалком и един на интел и интелския е 20-30% по-бавен. аз погледнах моя - с интелския модем е.
аз лично мисля, че това е най-слабата нова оферта на айфон от както ги имам (айфон 4).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- xela
- младши ентусиаст
-
Nedko Anev написа:Какъв проблем имате с вайбър ?
Проблема ми беше че Viber-a спираше да е активен на background и ме правеше offline. Единствения шанс да видя че някой ми е писал е да отворя Viber-a и като излезна след малко пак ме правеше offline.
Върнах се на 9 и нямам този проблем. Става дума за iPhone 5! Вероятно не му стига памет..
- Koenigsegg
- Потребител
-
- Кара: MINI Cooper R50 '06
alx написа:на мене телеком-а ми оставиха вчера един 7+ на бюрото.
Как ти се струва дисплеят на твоята 7-ца? И аз съм с 7 plus, но проблемът е, че дисплеят жълтее осезаемо повече и е по-малко ярък от този на 6-цата. Разчетох се в чуждите форуми и се оказа, че доста хора имат този проблем. Иначе като цяло телефонът е добър, но лично според мен няма нищо революционно и за първи път от 4-ката насам имам чувството, че съм си взел S а не нов модел. Като цяло телефонът си е добър иначе

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
speeder88 написа:xela написа:Аз също ще сменя 5-та с 7+
Същото и тука, 6-ца с 9.3.5 - Мейла ми забива мъжката, телефона периодично заочва да се влачи целия и после се оправя, и като цяло изобщо не работи като преди. Представям си ако му сложа 10-ката какво ще стане. По-лошото е, че не се усетих и сложих новия ОСХ Сиера на мака и там също си *** мамата. Сега ще трябва да преинсталирам, понеже съм много умен.