Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
Много ми е чудно какви мерки ще вземе. И той човека не знаел, тц тц тц, те тия все не знаят, все не чули, не видели, сякаш живеят на друга планета. Генерал от ВВС, смях в залата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Световни конспирации-chemitrails,9/11 и др.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Какво е това , кандидат президентшата храчи в чаша пред камери ? Твърде изтънчени маниери за 70годишна бабичка , 47ми набор е все пак 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Оставям два линка за хората на които им е интересно, кои са масоните и тайните общества, т.е. хората които управляват света в момента - фамилиите Ротшилд, Рокферел, президенти и министри, собственици на най-големите бизнес концерни, популярни актьори и певци. В какво вярват и на кого се кланят. Какво означват знаците им, които все повече се навират в лицата ни. Информация подкрепена с цитати от "библията" на масоните - "Морал и догма", написана в края на 19-ти век от "масонския папа", техният световен лидер - Албърт Пайк. Книга, която могат да притежават само масони 33-та степен. Най-високата.

http://novred.narod.ru/Ludi.htm
https://www.youtube.com/watch?v=CBoDOpry6jY

Делян написа:Оставям два линка за хората на които им е интересно, кои са масоните и тайните общества, т.е. хората които управляват света в момента - фамилиите Ротшилд, Рокферел, президенти и министри, собственици на най-големите бизнес концерни, популярни актьори и певци. В какво вярват и на кого се кланят. Какво означват знаците им, които все повече се навират в лицата ни. Информация подкрепена с цитати от "библията" на масоните - "Морал и догма", написана в края на 19-ти век от "масонския папа", техният световен лидер - Албърт Пайк. Книга, която могат да притежават само масони 33-та степен. Най-високата.
Явно съм масон 33-та степен, защото имам достъп до това и мога спокойно да си я поръчам.

В днешно време можеш, когато е била написана - не
. Сам можеш да прочетеш в нея за кого е предназначена и кога я получава.
Днес така или иначе мозъците на хората са толкова промити, че подобни неща или не ги интересуват или си мислят, че са конспирации.

Днес така или иначе мозъците на хората са толкова промити, че подобни неща или не ги интересуват или си мислят, че са конспирации.
А, няма такова нещо.
Напълно съм наясно, че всичко е истина - това chemtrails, HAARP контролира климата, изкуствени земетресения, илюминати, масони, рептили, извънземна гмеж, Агарта, Нов световен ред, фармацевтичната мафия, кабелите с посока, изкуствено създадения СПИН от ЦРУ, (не)кацането на Луната/Луната е холограма, mind control чрез ваксините, Земята е плоска и т.н.
Всичките тези, че и други са съвсем реални и живеят в пефектна хармония помежду си с благословията на Отца, Сина и Светия дух, Аллах, Яхве, Маниту, Буда, Зевс/Юпитер и компания, Ра, Озирис и пр., които пък си взаимодействат постоянно чрез ангели, дяволи, шейтани, джинове, духове, врачки и ясновидци, вещици и т.н. посредством най-различни чудеса и изцеления, възкресения и унищожения на светове и всичко това прекрасно е пресъздадено в Матрицата, в която живеем.
АМИН!
Сигурно съм пропуснал нещо, моля за извинение!
Напълно съм наясно, че всичко е истина - това chemtrails, HAARP контролира климата, изкуствени земетресения, илюминати, масони, рептили, извънземна гмеж, Агарта, Нов световен ред, фармацевтичната мафия, кабелите с посока, изкуствено създадения СПИН от ЦРУ, (не)кацането на Луната/Луната е холограма, mind control чрез ваксините, Земята е плоска и т.н.
Всичките тези, че и други са съвсем реални и живеят в пефектна хармония помежду си с благословията на Отца, Сина и Светия дух, Аллах, Яхве, Маниту, Буда, Зевс/Юпитер и компания, Ра, Озирис и пр., които пък си взаимодействат постоянно чрез ангели, дяволи, шейтани, джинове, духове, врачки и ясновидци, вещици и т.н. посредством най-различни чудеса и изцеления, възкресения и унищожения на светове и всичко това прекрасно е пресъздадено в Матрицата, в която живеем.
АМИН!
Сигурно съм пропуснал нещо, моля за извинение!

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Защо не кажеш твоята версия, след като така яростно отричаш всичко, което ти се каже? Кажи ти каква е истина, да чуем всички.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Защо не кажеш твоята версия, след като така яростно отричаш всичко, което ти се каже? Кажи ти каква е истина, да чуем всички.
Истината за кое/какво?
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
По темата от заглавието. Има ли/няма ли световни конспирации, пръскат ли ни отгоре, тровят ли ни с храните и т.н.
Elesar74 написа:По темата от заглавието. Има ли/няма ли световни конспирации, пръскат ли ни отгоре, тровят ли ни с храните и т.н.
Хайде малко по-конкретно, става ли?
Защото ако трябва да ти разделям аз мненията е тъпо.
Но от мен да мине:
1. Има ли/няма ли световни конспирации? - Възможно е да има. Ако има, ще разберем след доста години, ако изобщо разберем някога. Нали не смяташ хората с ресурси и възможности да организират такива конспирации в световен мащаб за толкова прости, че да допуснат льоловци като мен и теб да знаят/разберат за тях?
2. Пръскат ли ни отгоре? - В момента вали, това брои ли се?

3. Тровят ли ни с храните - И да и не. На пазара е пълно с боклуци, които са доказано вредни, но има и достатъчно храни, които са читави. Какво ще ядеш е твой избор или въпрос на възможности.
4. За "т.н." не съм чувал, явно е някаква нова конспирация.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Fear написа:Elesar74 написа:По темата от заглавието. Има ли/няма ли световни конспирации, пръскат ли ни отгоре, тровят ли ни с храните и т.н.
Хайде малко по-конкретно, става ли?
Защото ако трябва да ти разделям аз мненията е тъпо.
Но от мен да мине:
1. Има ли/няма ли световни конспирации? - Възможно е да има. Ако има, ще разберем след доста години, ако изобщо разберем някога. Нали не смяташ хората с ресурси и възможности да организират такива конспирации в световен мащаб за толкова прости, че да допуснат льоловци като мен и теб да знаят/разберат за тях?
2. Пръскат ли ни отгоре? - В момента вали, това брои ли се?Накратко - не, или поне не целенасочено с някаква измислена идиотска цел като намаляване на популацията или нещо такова. Отделянето на съединения при изгаряне на самолетното гориво, някои от които могат да са вредни не са целенасочено пръскане с цел да ти изгният доматите на село.
3. Тровят ли ни с храните - И да и не. На пазара е пълно с боклуци, които са доказано вредни, но има и достатъчно храни, които са читави. Какво ще ядеш е твой избор или въпрос на възможности.
4. За "т.н." не съм чувал, явно е някаква нова конспирация.
1. Не смятам, че тези хора са глупави, никак даже. Но също така има и други хора, които да изследват, търсят и правят достояние подобна информация и това не може да се нарече глупост или да се пренебрегнато, защото по темата има достатъчно литература най-малко. Да не говорим, че част от тези хора в разни интервюта си казват как стоят нещата, именно защото се мислят за недосегаеми.
2. Говорим за трайни следи оставени от самолети, които не се разсейват по обичайния начин.
3. Така е, но пазара не е напълнен с боклуци случайно и читавите храни са все по-малко и все по-скъпи.
4. И т.н. беше останалата част от заглавието на темата, но не можеш без да клъвнеш някого за едно нищо, нали така?
Elesar74 написа:1. Не смятам, че тези хора са глупави, никак даже. Но също така има и други хора, които да изследват, търсят и правят достояние подобна информация и това не може да се нарече глупост или да се пренебрегнато, защото по темата има достатъчно литература най-малко. Да не говорим, че част от тези хора в разни интервюта си казват как стоят нещата, именно защото се мислят за недосегаеми.
2. Говорим за трайни следи оставени от самолети, които не се разсейват по обичайния начин.
3. Така е, но пазара не е напълнен с боклуци случайно и читавите храни са все по-малко и все по-скъпи.
4. И т.н. беше останалата част от заглавието на темата, но не можеш без да клъвнеш някого за едно нищо, нали така?
1. Teзи "други хора", които търсят, изследват и правят достояние тази "информация" обикновено са разни кукувци, които нямат нито знанията, нито опита, нито нищо, което да направи твърденията им поне малко достоверни. Досега източник (човек), който да ме накара да приема сериозно твърденията му не съм видял. "Литературата" е смехотворна, глупостите в нея се оборват елементарно, достатъчно примери има и в темата, виж и т.2.
Частта от тези хора, само конспиралниците смятат, че е такава част, съответно и тълкуват казаното от тези хора както им изнася, да не говорим, колко лесно могат да бъдат манипулирани всякакви интервюта, които в повечето случаи са някакви клипове в Youtube или друг сайт, които са с безобразно качество, сякаш са снимани преди времето на нямото кино. Написаните интервюта пък са от разни сайтове меко казано съмнителна достоверност, да не използвам по-груб език.
2. Трайните следи оставени от самолетите са обяснени 8937458276 пъти какво представляват и в тях няма нищо конспиративно, колкото и да ти се иска да е обратното.
Вземете най-накрая да прочетете някой и друг учебник по физика и химия, вместо обичайните конспиративни простотии!
Може да пробваш и да ми обясниш какво означава "по-обичайния начин".
Обичаен начин няма, всичко зависи от адски много фактори като височина, температура, вятър, влажност на въздуха, състав на горивото, ефективност и начин на работа на двигателите и още една купчина други неща.
3. Така е, не е случайно. Напълнен е с боклуци от желанието за печалба, заради голямото търсене и редица икономически, социални и други фактори. Отново, нищо конспиративно няма тук.
4. Да, темата ми служи основно за разпускане и забавление. Поредната конспирация.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Fear написа:
2. Трайните следи оставени от самолетите са обяснени 8937458276 пъти какво представляват и в тях няма нищо конспиративно, колкото и да ти се иска да е обратното.
Вземете най-накрая да прочетете някой и друг учебник по физика и химия, вместо обичайните конспиративни простотии!
Може да пробваш и да ми обясниш какво означава "по-обичайния начин".
Обичаен начин няма, всичко зависи от адски много фактори като височина, температура, вятър, влажност на въздуха, състав на горивото, ефективност и начин на работа на двигателите и още една купчина други неща.
Ти нищо не каза , колега

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Поне с едно може да се съгласите надявам се. Ако ни пръскат с тия лайна, то явно не дават желания ефект. Всяка година температурни рекорди. Т.е. са много прости ако го правят
Ебаси елита честно.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.