ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Колата е с дигитален климатроник и сега като захладня си врътвам врътката на топло и почва да духа на краката и на прозореца топло, но на средната духалка( централната ) е много слабо.
Дори на макс да го надуя пак духа доста слабо.
На другите две места си се засилва и намалява, но на тази все едно някоя клапа не отваря. В същия момент като врътна врътката и мине на студено почва да си духа много силно или слабо студено в зависимост коя степен съм задал на управлението.
ПРоблема е само на топло и проблема не е от обезвъздушаване или нещо такова. Топлината си е супер, просто въздушния поток го няма от средната духалка само на топло. При по продължително ползване през другите две места си прави баня в колата и на 25-26 градуса зададени, но е малко неприятно, че баш най - голямата централна духалка духа колкото за Бог да прости както се казва
.
Дори на макс да го надуя пак духа доста слабо.
На другите две места си се засилва и намалява, но на тази все едно някоя клапа не отваря. В същия момент като врътна врътката и мине на студено почва да си духа много силно или слабо студено в зависимост коя степен съм задал на управлението.
ПРоблема е само на топло и проблема не е от обезвъздушаване или нещо такова. Топлината си е супер, просто въздушния поток го няма от средната духалка само на топло. При по продължително ползване през другите две места си прави баня в колата и на 25-26 градуса зададени, но е малко неприятно, че баш най - голямата централна духалка духа колкото за Бог да прости както се казва

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
От тая духалка да чакаш да духне топло, е като да чакаш от умрял писмо
Нямаш проблем, нарочно е така.

Ubi dubium, ibi libertas
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Духа , но доста по хладно от другите. Но доколкото разбрах проблема му е , че въздушната струя е по слаба от колкото на другите духалки. При мен си духа доволно силно от там. При 36-цата на един приятел пък се чува , че се движат клапите, но духа едвам едвам от всякъде.
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
И при мен самата сила на въздушния поток е с една идея по-слаб, отколкото когато врътката е на студено.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Явно не съм го обяснил добре.
Така:
Паля колата, врътвам от едната врътка към червеното другата винаги е на пуснато - I.
На управлението съм пуснал и на трите места да духа - на крака, на централните и на прозореца.
Темепратурата съм я задал примерно 27 градуса.
Усилвам го на макс и на краката и на прозореца се усеща супер силна струя, на централната много слабо ама много почти никаква. В тоя момент врътвам врътката от червено на синьо и направо ще ме отвее на задната седалка
Разлика в темепратурата не знам дали има, защото духа много слабо, но съм чел, че е по хладно от там. Нека е по хладък въздух, но да духа, то... никакво го няма
Така:
Паля колата, врътвам от едната врътка към червеното другата винаги е на пуснато - I.
На управлението съм пуснал и на трите места да духа - на крака, на централните и на прозореца.
Темепратурата съм я задал примерно 27 градуса.
Усилвам го на макс и на краката и на прозореца се усеща супер силна струя, на централната много слабо ама много почти никаква. В тоя момент врътвам врътката от червено на синьо и направо ще ме отвее на задната седалка

Разлика в темепратурата не знам дали има, защото духа много слабо, но съм чел, че е по хладно от там. Нека е по хладък въздух, но да духа, то... никакво го няма

- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Да, разбрах те още първия път и при мен е точно така. Возил съм се в още 2 36-ци с дигиталки и при тях е същото. Предполагам, че е правено с идеята от там при нощно каране да не влиза прекалено силна струя горещ въздух, която би те приспала. 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
Ама то на макс духа от там по слабо от колкото на другите на първа степен не ми се струва редно изключително слабо дори никакво 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Щом ти е мерак - малко при краката и малко покрай радиото и си ти, няма да пада цялото табло 

Ubi dubium, ibi libertas
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
Сега си правих експерименти, и при мен е така.Дори и да е пусната само тя всички други спрени, пак духа по силно като врътнеш на студено.
Mpower94 написа:Сега си правих експерименти, и при мен е така.Дори и да е пусната само тя всички други спрени, пак духа по силно като врътнеш на студено.
И при мене е същото, но не е много по-силно.Просто една идея по-силно.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
hell's angel написа:Щом ти е мерак - малко при краката и малко покрай радиото и си ти, няма да пада цялото табло
Какво търсим там, какво гледаме нещо не знам как да го търся тоя проблем по чуждите форуми, тука има само ако не духа, ако е слабо ако е еди какво си, ама точно това няма никаква информация

Здравейте, искам да попитам знае ли някой кората под чистачките има ли уплътнение(гума) или се купува отделно?В реал-ОЕМ са 2 различни детайла... 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
RaiN написа:Здравейте, искам да попитам знае ли някой кората под чистачките има ли уплътнение(гума) или се купува отделно?В реал-ОЕМ са 2 различни детайла...
За седан компакт и комби е от две части, за купе е едно цяло. По ръба където ляга на стъклото има гумена част, но е едно цяло с кората.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Да ето :51711960843 и 51711960844 https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 711960843/
Но ето това-51311977275-"гума челно стъкло " https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 311977275/
Реално погледнато -в момента между стъклото и кората е дупка..
Но ето това-51311977275-"гума челно стъкло " https://www.ecstuning.com/b-genuine-bmw ... 311977275/

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Това нали виждаш че не е ОЕМ? Тая "дупка" изчезва с нова кора, написал съм ти горе.
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!