Школата в Симеоново
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Школата в Симеоново
Има ли някав сайт? че искам да видя как са там нещата
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Re: Школата в Симеоново
BMWALPINA написа:Има ли някав сайт? че искам да видя как са там нещата
http://www.academy.mvr.bg/default.htm Заповядай!
Няма по- голяма корупция от там.. Само това ще кажа

Ако си решил да кандидатстваш там, искрено ти пожелавам УСПЕХ!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Школата в Симеоново
Eliana написа:BMWALPINA написа:Има ли някав сайт? че искам да видя как са там нещата
http://www.academy.mvr.bg/default.htm Заповядай!
Няма по- голяма корупция от там.. Само това ще кажа
Ако си решил да кандидатстваш там, искрено ти пожелавам УСПЕХ!
Мерси. Аз сега само проучвам как стоят нещата и какво има там па ще видим живот и здраве може и да се пробвам
- Eliana
-
Ако имаш някакви въпросчета относно как протича 2-дневния изпит (медицинския изпит, физическия изпит и и двата теста) питай! Те са най- важни и там от 300 човека остават 80 примерно. При мъжете е доста по- строго отколкото при жените. 

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Eliana написа:Ако имаш някакви въпросчета относно как протича 2-дневния изпит (медицинския изпит, физическия изпит и и двата теста) питай! Те са най- важни и там от 300 човека остават 80 примерно. При мъжете е доста по- строго отколкото при жените.
Там или трябва да си много начетен /за факултет Полиция или Сигурност - яко История на България и Литература, за факултет ПАБ - доста математика/ или трябва да си син на полковник.
Изпитите са 5 общо - ако не преминеш предишния не те допускат на следващия. Последователността им е следната: медицински, физически, психо, история, български. Отслужилите наборна военна служба се толерират, ужким, ама не точно.
Миналата година се пробвах там - минах първите три изпита, дойде ред на историята и изведнъж ми казаха, че просто съм късоглед и не се вписвам в нормите. Да, но защо не ми го казаха това директно на първия ден - идея си нямам...
Баце, по-добре не пробвай там. Един познат е първи курс Полиция. Не е отслужил. Държат ги както мен не ме държаха в новобранския център. На 24-25-ти е наряд. Само се вайка. Аз от бая време се отказах от тази иначе толкова велика професия...

- Eliana
-
err0r написа: .........
От 80 момичета останахме 12 след медицинския изпит...Когато отидохме на физическия явно много им се видя бройката и ни върнаха повторно да дадеме кръв.. На физическия никой не беше споменал, че ще изкачваме Еверест- тичайки

Моя позната завърши там " Национална сигурност". Когато отидох на изпита тя беше на входа. Едвам я познах, защото изглеждаше много зле. Думите и бяха: " Тук нямаме топла вода, почти не спим.... Искам да се прибера замалко, но не ме пускат... Ваканцията също няма да мога да се прибера, защото 1 месец съм наряд. Редуваме се и точно аз се паднах за м. август.."
След тези думи веднага разбрах, че там изобщо не е за мен

Хубавото при академията е, че си на държавна издръжка и след като завършиш работата ти е подсигурена.
- Eliana
-
Stanislav написа:А после задължават ли те да работиш това?
И за колко време евентуално. И аз съм кандидатобаче чух някакви години, прекарани в работа за министерството, пък мен дългосрочните планове ме плашат
![]()
Има ли истина в тва?
Мисля, че беше 10 или 15 години

още сте млади имате шанс скачайте за профил разузнане ...
още сте млади имате шанс скачайте за профил разузнане ...после след 10 години е лесно
))

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2