Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: iOS тема
Пазарна икономика....като видят, че има достатъчно брой луди /вкл. и аз в това число
/, които да им наливат такива кинти, защо да не го пуснат на тях
. Иначе цените в istyle са си горе-долу нормали за телефон без план и фабрично отключени - 2020лв. за 7+ 128гб, тъй като този ме вълнува мен -> в DE 1010евро /~1970лв./, в UK e малко по-евтин 820 паунда /~1830лв./
.
Не гледайте цените в САЩ....там нямат ДДС за техника, отделно от това пазарът е огромен и отстъпките са на ниво...както се вижда дори в западна европа не мога да се мерят по цени с тях
.
Гугъл, обаче, ще глътнат водичка с тия цени за андрошита

Не гледайте цените в САЩ....там нямат ДДС за техника, отделно от това пазарът е огромен и отстъпките са на ниво...както се вижда дори в западна европа не мога да се мерят по цени с тях

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Maverick_VS написа:Пазарна икономика....като видят, че има достатъчно брой луди /вкл. и аз в това число/, които да им наливат такива кинти, защо да не го пуснат на тях
![]()
. Иначе цените в istyle са си горе-долу нормали за телефон без план и фабрично отключени - 2020лв. за 7+ 128гб, тъй като този ме вълнува мен -> в DE 1010евро /~1970лв./, в UK e малко по-евтин 820 паунда /~1830лв./
.
Не гледайте цените в САЩ....там нямат ДДС за техника, отделно от това пазарът е огромен и отстъпките са на ниво...както се вижда дори в западна европа не мога да се мерят по цени с тях.
Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.
b00st написа:Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.
ако го купиш от друг щат не са налага щатска такса...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b00st
- User
-
alx написа:b00st написа:Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.
ако го купиш от друг щат не са налага щатска такса...
Here are the five states that don't have a sales tax:
Alaska.
Delaware.
Montana.
New Hampshire.
Oregon.
Другото изключение да минеш без данък е, ако го купуваш от щат в който физически няма Apple Store, до колкото знам.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
k.milanov написа:Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube
мда уникално е това

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Hard reset с двата бутона оправя всички известия.... до следващия ъпдейт на приложението 

- b00st
- User
-
Има някои дразнещи дреболии в 10-ката, с които трябва да се свикне. Например като се заключи телефона и го отключа с хоум бутона, не ме връща в приложението, което е вървяло, както преди, ами си отива винаги на хоум скрийна. За да те върне трябва да го събудиш и да го отключиш с докосване на touchID. Аз основно го ъпдейтнах заради Raise to wake функцията, която е много интересна (за 6s). Като се активира тя, в комбинация с Rest finger to open, се отключва даже без да натискам физически хоум бутона.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
k.milanov написа:Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube
Update-ни си приложенията, след това рестартирай телефона (задържаш Хоум бутона и този за изключване на телефона за няколко секунди ) - след това се оправят

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
На мен тва Jet black дооооста не ми хареса, циганийка ми седи малко, а от капака Хорейшио може да свали отпечатъци на целия Рингмол

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Колеги, има ли минуси iphone да се зарежда с зарядно за ipad (по голямото и мощно)?
Предполагам ще зарежда по-бързо, мисълта ми е дали ще вреди на батерията и телефона?
Междудругото приемам бартер за малкото зарядно
Предполагам ще зарежда по-бързо, мисълта ми е дали ще вреди на батерията и телефона?

Жоро 320и написа:Колеги, има ли минуси iphone да се зарежда с зарядно за ipad (по голямото и мощно)?
На един приятел на HTC-то му изгоря платката от зареждане с по-мощно зарядно, води го на 3-4 сервиза и никъде не можаха да го оправят. Аз не бих рискувал.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Най-вероятно му е "изгоряла" не защото е било "по-мощно" зарядното, а понеже е било по-китайско.
Ако едно зарядно осигурява стабилни 5волта платка не "гори" току така. Независимо от мощността му
Схемата за зареждане на батерията е в самия телефон и тя "дозира" кога и колко ток да пуска към нея. Няма какво лошо да се случи, ако зарядното е истинско
Ако едно зарядно осигурява стабилни 5волта платка не "гори" току така. Независимо от мощността му

Схемата за зареждане на батерията е в самия телефон и тя "дозира" кога и колко ток да пуска към нея. Няма какво лошо да се случи, ако зарядното е истинско

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Nickelback написа:Най-вероятно му е "изгоряла" не защото е било "по-мощно" зарядното, а понеже е било по-китайско.
Това е по пътя на логиката, но питам някой знае ли със сигурност!?