Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Re: iOS тема

Мнение от Maverick_VS » 05 Окт 2016, 9:27

Пазарна икономика....като видят, че има достатъчно брой луди /вкл. и аз в това число :mhihi: /, които да им наливат такива кинти, защо да не го пуснат на тях :mhihi: :winky: . Иначе цените в istyle са си горе-долу нормали за телефон без план и фабрично отключени - 2020лв. за 7+ 128гб, тъй като този ме вълнува мен -> в DE 1010евро /~1970лв./, в UK e малко по-евтин 820 паунда /~1830лв./ :winky: .
Не гледайте цените в САЩ....там нямат ДДС за техника, отделно от това пазарът е огромен и отстъпките са на ниво...както се вижда дори в западна европа не мога да се мерят по цени с тях :winky:.

Гугъл, обаче, ще глътнат водичка с тия цени за андрошита :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 05 Окт 2016, 10:18

Maverick_VS написа:Пазарна икономика....като видят, че има достатъчно брой луди /вкл. и аз в това число :mhihi: /, които да им наливат такива кинти, защо да не го пуснат на тях :mhihi: :winky: . Иначе цените в istyle са си горе-долу нормали за телефон без план и фабрично отключени - 2020лв. за 7+ 128гб, тъй като този ме вълнува мен -> в DE 1010евро /~1970лв./, в UK e малко по-евтин 820 паунда /~1830лв./ :winky: .
Не гледайте цените в САЩ....там нямат ДДС за техника, отделно от това пазарът е огромен и отстъпките са на ниво...както се вижда дори в западна европа не мога да се мерят по цени с тях :winky:.

Гугъл, обаче, ще глътнат водичка с тия цени за андрошита :mhihi:

Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 05 Окт 2016, 16:31

b00st написа:Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.

ако го купиш от друг щат не са налага щатска такса...
алекс
трабант 601с
разни други возила

User
Аватар

Мнение от b00st » 05 Окт 2016, 16:44

alx написа:
b00st написа:Има си sales tax и върху техниката, за всеки щат е отделна, но най-високата е около 9%.

ако го купиш от друг щат не са налага щатска такса...

Here are the five states that don't have a sales tax:

Alaska.
Delaware.
Montana.
New Hampshire.
Oregon.

Другото изключение да минеш без данък е, ако го купуваш от щат в който физически няма Apple Store, до колкото знам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 05 Окт 2016, 17:52

Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 06 Окт 2016, 9:31

k.milanov написа:Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube :ranting:

мда уникално е това :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 06 Окт 2016, 9:33

Hard reset с двата бутона оправя всички известия.... до следващия ъпдейт на приложението :lol:

User
Аватар

Мнение от b00st » 06 Окт 2016, 11:11

Има някои дразнещи дреболии в 10-ката, с които трябва да се свикне. Например като се заключи телефона и го отключа с хоум бутона, не ме връща в приложението, което е вървяло, както преди, ами си отива винаги на хоум скрийна. За да те върне трябва да го събудиш и да го отключиш с докосване на touchID. Аз основно го ъпдейтнах заради Raise to wake функцията, която е много интересна (за 6s). Като се активира тя, в комбинация с Rest finger to open, се отключва даже без да натискам физически хоум бутона.

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 06 Окт 2016, 11:27

Какво толкова ги ъпдейтвате, аз съм още с 8.4 - много съм доволен :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 06 Окт 2016, 12:48

k.milanov написа:Няма ли вече да оправят тая тъпотия, че всички известия са ми с един звук, било то facebook, viber, whatsapp, youtube :ranting:

Update-ни си приложенията, след това рестартирай телефона (задържаш Хоум бутона и този за изключване на телефона за няколко секунди ) - след това се оправят ;)

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 06 Окт 2016, 16:43

На мен тва Jet black дооооста не ми хареса, циганийка ми седи малко, а от капака Хорейшио може да свали отпечатъци на целия Рингмол :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 07 Окт 2016, 16:38

Колеги, има ли минуси iphone да се зарежда с зарядно за ipad (по голямото и мощно)?
Предполагам ще зарежда по-бързо, мисълта ми е дали ще вреди на батерията и телефона?
Междудругото приемам бартер за малкото зарядно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 07 Окт 2016, 17:47

Жоро 320и написа:Колеги, има ли минуси iphone да се зарежда с зарядно за ipad (по голямото и мощно)?
Предполагам ще зарежда по-бързо, мисълта ми е дали ще вреди на батерията и телефона?
Междудругото приемам бартер за малкото зарядно :)

На един приятел на HTC-то му изгоря платката от зареждане с по-мощно зарядно, води го на 3-4 сервиза и никъде не можаха да го оправят. Аз не бих рискувал.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 07 Окт 2016, 18:10

Най-вероятно му е "изгоряла" не защото е било "по-мощно" зарядното, а понеже е било по-китайско.
Ако едно зарядно осигурява стабилни 5волта платка не "гори" току така. Независимо от мощността му :)

Схемата за зареждане на батерията е в самия телефон и тя "дозира" кога и колко ток да пуска към нея. Няма какво лошо да се случи, ако зарядното е истинско :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 07 Окт 2016, 18:49

Nickelback написа:Най-вероятно му е "изгоряла" не защото е било "по-мощно" зарядното, а понеже е било по-китайско.
Ако едно зарядно осигурява стабилни 5волта платка не "гори" току така. Независимо от мощността му :)

Схемата за зареждане на батерията е в самия телефон и тя "дозира" кога и колко ток да пуска към нея. Няма какво лошо да се случи, ако зарядното е истинско :yes:

Това е по пътя на логиката, но питам някой знае ли със сигурност!?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата