Освежаване на интериорни лайсни
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- jelevvv
- Потребител
-
- Кара: 318d
- Мечтае да кара: M5 30 Jahre
Освежаване на интериорни лайсни
Здавейте колеги,
Имам интериорни лайсни тип brushed aluminum, но са доста поиздраскани. Купих колата с фолио, но след като го махнах лъсна тази грозна гледка. Въпроса ми е има ли начин да се докара някакъв приятен външен вид на тези лайсни, примерно с водна шкурка и лак след това... или пак да облепям с някакво фолио?
Имам интериорни лайсни тип brushed aluminum, но са доста поиздраскани. Купих колата с фолио, но след като го махнах лъсна тази грозна гледка. Въпроса ми е има ли начин да се докара някакъв приятен външен вид на тези лайсни, примерно с водна шкурка и лак след това... или пак да облепям с някакво фолио?
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
Re: Освежаване на интериорни лайсни
И аз съм със такива лаисни и са много чуствителни, моите също имат забележки, исках да ги сменя със нови ама като чух каква цена им искат и ме отказаха 

- jelevvv
- Потребител
-
Скъпи са колега ама колата е като нова отвътре и тези драскании мн дразнят. Намерих едни цвят титан мат на добра цена и сигурно моите ще отиват на пазара. Все пак ако някой предложи нещо за възстановяването им ще бъда благодарен 

- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Има една технология aquaprint стават мн хубави детайлите. Може да ти го направи да изглежда като истински карбон. Има едни от варна дето се занимават с това. Напиши в фейса aquaprin varna и ще видиш снимки там.
- jelevvv
- Потребител
-
Мерси ще ги разгледам
и в София правят същото ако говорим за топенето на листа във вана. Доколкото съм запознат има някакво ограничение откъм избор на цвят и най-вече на стил. Аз като питах ми казаха, че може предимно неща тип карбон,змийска кожа графика и тем подобни. 

- hus0
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91'07 325d
- Мечтае да кара: М3
Имитацията на карбон на мене най ми допада но не знам колко ще е издръжливо.
- jelevvv
- Потребител
-
koksimir написа:и в София правят същото ако говорим за топенето на листа във вана. Доколкото съм запознат има някакво ограничение откъм избор на цвят и най-вече на стил. Аз като питах ми казаха, че може предимно неща тип карбон,змийска кожа графика и тем подобни.
А къде в София правят това колега?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Колега никое фолио не стои така добре, колкото заводския алуминии. По-добре се озъртай за нещо от някоя кола на части, скоро се продаваше пиано лак, ако си с 90-ка особено имаш шанс да си намериш комплект оригинални интериорни лайсни на добра цена.
- jelevvv
- Потребител
-
b00st написа:Колега никое фолио не стои така добре, колкото заводския алуминии. По-добре се озъртай за нещо от някоя кола на части, скоро се продаваше пиано лак, ако си с 90-ка особено имаш шанс да си намериш комплект оригинални интериорни лайсни на добра цена.
Съгласен съм с теб. Намерих си оригинални лайсни тип ТИТАН МАТ на добра цена и ги сложих. Старите май ще ги пусна за продажба ако някой иска да си играе да ги фолира и т. н.
Колеги и аз имам подобен проблем, но със задната конзола, която е с духалките и пепелника за хората на задната седалка. Много е захабена, бая ритници/забърсвания е изяла и боята на места е паднала. Понеже съм с бананов салон и много си личи, почти цялото е на някакви бели петна където няма боя и т.н. Някой да знае каде в София се занимават с реставрация на подобни елементи?
11 мнения
• Страница 1 от 1