Ръжда под уплатнението на багажника

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 e36 328i Тouring
Мечтае да кара: e36 ///M3

Ръжда под уплатнението на багажника

Мнение от clarcky » 24 Сеп 2016, 11:13

Здравейте, дойде ред да оправям малко козметични забележки на е36цата, и както се радвах че няма да се боря с ръжди никъде, една ме изненада :shock: :mhihi: Посъветвах се с един бояджия, и понеже имам купе от комби италианка, без ръжди там, бояджията предложи, да изрежем и да насадим здравия детайл. Чудя се доколко е добра идеята с рязането, и си мисля, дали не е по-добре да го изчистя доколкото е възможно, после един хубав преобразовател, и отгоре да го запечатя със цинк или нещо от сорта? Понеже видях из нета, че е общо взето често срещан проблем това при е36, ако някой се е сблъсквал и е отстранил успешно проблема, да даде идея. Също ако има някой, който гарантира че ще го направи качествено, дори и да не е от София, да пише може да се разберем нещо. Прилагам снимки. Поздрави!
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Ръжда под уплатнението на багажника

Мнение от dreadx » 24 Сеп 2016, 23:49

Аз обикновено процедирам така: - снабдявам се със здрав детайл - да ми пази страх и да си го имам за в бъдеше - и да знам, че винаги мога да преправям, ако се наложи. А после обработвам дефектното място - най-старателно, така че да изкара максимално. До сега не съм стигнал до смяна на детайли, ама поне си ги имам приготвени.

При повече ръжда може и дупки да се покажат, нищо че сега изглежда цяло. Евентуално може да ги зачегърташ и да видиш дали е много зле, а после вече ще прецениш какво да ги правиш.

Със смяна на детайла ще стане най-добре.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: Ръжда под уплатнението на багажника

Мнение от b00st » 26 Сеп 2016, 11:42

За смяна си е, ако питаш мене.

Назад към E36