E36 316i компакт загряване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
E36 316i компакт загряване
Здравейте, видях много подобни теми, но не и с подобен на моя проблем.. Колата загрява на високи обороти над 4000 или в задръстване или на дълго изкачване. Има парно, термостатът отваря, помпата върти..притеснява ме виско съедителят. Когато загрее на 90 градуса и загася двигателя, перката се върти без особено голямо съпротивление. Има ли начин да проверя дали със сигурност това е проблемът и имате ли идеи, дали може да е нещо друго? Благодаря предварително 

- pawe75
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 318i м43б18
- Мечтае да кара: e90
- Детайли за колата: м43б18 1996г. седан.
- vasilzlatkov85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: М3,М4
- Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i
Re: E36 316i компакт загряване
Виското е заминало,дошло му е времето,аз мойто го смених и нещата се оправиха 

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: E36 316i компакт загряване
В много теми съм чел, че като се пусне виското отваряш капака и с нагънат вестник пробваш да го спреш - ако го спреш лесно е заминало 
Ако проблема ти се е появил изведнъж и най-вече не си правил някакви промени по охладителната система (смяна на някой маркуч, термостат радиатор и тн - изискващи ново пълнене на системата и обезвъздушаване) най - вероятно проблема е от виското.

Ако проблема ти се е появил изведнъж и най-вече не си правил някакви промени по охладителната система (смяна на някой маркуч, термостат радиатор и тн - изискващи ново пълнене на системата и обезвъздушаване) най - вероятно проблема е от виското.

4 мнения
• Страница 1 от 1