Какво не харесвате в Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Какво не харесвате в Е46
Ако си 1.50 и 50кг може и да е така
На мен при напълно дръпната седалка назад ми е неудобно на краката и при по-дълъг път чак се схващам.Тясна е и когато отпред се возят двама мъже си е тегаво.Ударите лакът в лакът не са рядкост
Пластмасите ако ще и с ла*на да ги мажеш,пак си се драскат лесно.За какви пластмаси по корите говориш не знам
Става въпрос за средната конзола и около ключа за фаровете.
Водачите на стъклата са сигурно най-чупещите се,спрямо другите модели.
В задната част на колата няма духалки и лятото на климатик,хората пътуващи отзад си прекарват "много добре"
Няма къде да си държиш кафето,което за мен е голям минус.
Освен,че задния мост е склонен към късане,същто така и отпред при бомбетата се цепят.
Още доста неща не ми харесват в е46 и за това я продадох.А съм сигурен,че колите като тази се броят на пръстите на едната ръка във форума

Пластмасите ако ще и с ла*на да ги мажеш,пак си се драскат лесно.За какви пластмаси по корите говориш не знам

Водачите на стъклата са сигурно най-чупещите се,спрямо другите модели.
В задната част на колата няма духалки и лятото на климатик,хората пътуващи отзад си прекарват "много добре"

Няма къде да си държиш кафето,което за мен е голям минус.
Освен,че задния мост е склонен към късане,същто така и отпред при бомбетата се цепят.
Още доста неща не ми харесват в е46 и за това я продадох.А съм сигурен,че колите като тази се броят на пръстите на едната ръка във форума

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Atanas328 написа:Е46 с всички екстри
Няма такова животно

Atanas328 написа:М 3 е предвидена за подобно спортно каране и е подсилена в тази област .
Далеч не си прав, М3 и тя къса купе.

Atanas328 написа:изчислени и направени съвършено.Бмв не е нито най-бързата ,нито най-красивата кола,тя е просто най-добрата .
Плащат ли ти за тази реклама или

- mici63
- Потребител
-
- Кара: E46 320i Touring 170ks.
Липсата на монетник,навсякъде хвърчат монети при рязко завиване.Под седалките вече имам над 20лв. и една флашка и няма вадене без демонтаж на седалките.
Друго, сега може и да ме нападнете но фейса на Е46-та е по грозен...лично мнение
Друго, сега може и да ме нападнете но фейса на Е46-та е по грозен...лично мнение

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Монетник се продава,за фейса и аз съм съгласен 

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
към е46 имам една единствена забележка, нищо друго не мога да кажа лошо, просто за мен е правена тази кола, а и мога да я хваля до безкрай.....
Не е нормално да няма къде да си сложиш чаша или бутилка с вода. Постоянно е мъка с 1.5л шише вода. Не може на всяка друга кола да е помислено затова, тук да не е. Отзад кво ме грее, че има делител с две отделения? Пасажерите да си пият, аз се чудя къде да я сложа - на всевъзможни неудобни места..... не е истина
първите една две години и аз бях на това мнение, чак недоумявах. Вече е друга бира.
Не е нормално да няма къде да си сложиш чаша или бутилка с вода. Постоянно е мъка с 1.5л шише вода. Не може на всяка друга кола да е помислено затова, тук да не е. Отзад кво ме грее, че има делител с две отделения? Пасажерите да си пият, аз се чудя къде да я сложа - на всевъзможни неудобни места..... не е истина
dr.peshev написа:Монетник се продава,за фейса и аз съм съгласен
първите една две години и аз бях на това мнение, чак недоумявах. Вече е друга бира.
Не знам как въобще може да се коментира въпроса с пластмасите. Единствения начин да предпазиш лайстните на вратите и на таблото, както и барчето от надраскване е да ги демонтираш и затвориш в контролирана среда (например сейф). И възрастта на колата няма никакво значение, защото въпросните лайстни са покрити с такова невероятно лайно, че единствения начин да го направиш по зле е с пластилин.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Не харесвам също, че е един от най скъпите модели на пазара за годините си. Странно защо е по-скъп и от невероятно луксозния и спортен е39.
Дразни ме, и че М брони и прагове, като нови са на приблизително еднаква цена, а при втора употреба, разликата е х10.
ПП: - моята има духалка под седалките за задния ред, може да е слагана допълнително;
- предната, колонка е една от най-тънките от тези, които съм виждал;
- водата от чистачките, която влиза в купето ....

Дразни ме, и че М брони и прагове, като нови са на приблизително еднаква цена, а при втора употреба, разликата е х10.
ПП: - моята има духалка под седалките за задния ред, може да е слагана допълнително;
- предната, колонка е една от най-тънките от тези, които съм виждал;
- водата от чистачките, която влиза в купето ....

- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Всеки модел кола си има детски болести, но не смятам тези на е46 за толкова проблемни или големи. Имайки предвид какви са алтернативните модели/марки в този ценови диапазон, направо е46 е кукла.
За теснотията не мога да се съглася напълно, висок съм 1.9м и ~80кг и ми е комфортно, като седалката не е максимално назад. Както се казва да сте мислили преди да се напъхате в малката трета серия, ако искате простор в колата. Това не прави колата лоша, а вашия избор неправилен
Гумираното покритие наистина е супер кекаво и следи се остават от почти всичко - нокти, телефони, микрофибърни кърпи и т.н. Но проблема се решава сравнително дълготрайно с PlastiDip и малко време за нанасянето му.
За бутилката с минерална вода наистина съм съгласен, но не ме дразни чак толкова за момента. За момента си решавам проблема като изкарам въздуха от бутилката и я затворя, така е леко смачкана и се напъхва перфектно под пасажерската седалка без да шава. Като ми втръсне това решение ще се мисли някакъв по-добър вариант, но за сега се търпи
За теснотията не мога да се съглася напълно, висок съм 1.9м и ~80кг и ми е комфортно, като седалката не е максимално назад. Както се казва да сте мислили преди да се напъхате в малката трета серия, ако искате простор в колата. Това не прави колата лоша, а вашия избор неправилен

Гумираното покритие наистина е супер кекаво и следи се остават от почти всичко - нокти, телефони, микрофибърни кърпи и т.н. Но проблема се решава сравнително дълготрайно с PlastiDip и малко време за нанасянето му.
За бутилката с минерална вода наистина съм съгласен, но не ме дразни чак толкова за момента. За момента си решавам проблема като изкарам въздуха от бутилката и я затворя, така е леко смачкана и се напъхва перфектно под пасажерската седалка без да шава. Като ми втръсне това решение ще се мисли някакъв по-добър вариант, но за сега се търпи

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мен не ми харесва,че почват да се разтапицират предните колонки 

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Не само предните, задните също.
И само да кажа на колегите, дето пишат за рена, голфове и други таралясници, че на тая тема идеята й не е да сравняваме BMW с другите марки, а просто всеки да си каже какво не му харесва конкретно в Е46. На който всичко му харесва може просто да го напише и толкова, не да обяснява някво рено колко по-зле било. То е нормално да е по-зле, съвсем друг клас кола е.
И само да кажа на колегите, дето пишат за рена, голфове и други таралясници, че на тая тема идеята й не е да сравняваме BMW с другите марки, а просто всеки да си каже какво не му харесва конкретно в Е46. На който всичко му харесва може просто да го напише и толкова, не да обяснява някво рено колко по-зле било. То е нормално да е по-зле, съвсем друг клас кола е.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
CTORH написа:Също и врътката за топло/студено, която ми се вижда безмислена, при положение че имам дигитален климатроник. То за тая врътка и в Е39 беше писал някой.
Врътката за топло и студено си е точно на мястото сложена.

Nedko Anev написа:Мен не ми харесва,че почват да се разтапицират предните колонки
От кинкалериите, търсите подлепващо за панталони. Слага се м/у плата и кората и се минава с ютия. Става вечно.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
vavilon написа:Врътката за топло и студено си е точно на мястото сложена.

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
MMG написа:Тежкият волан.
Зависи от модела, при компакта действително беше тежък/директен, а при комби то е много лек, даже леко лигав.
Sent from my F3111 using Tapatalk
- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
vavilon написа:CTORH написа:Също и врътката за топло/студено, която ми се вижда безмислена, при положение че имам дигитален климатроник. То за тая врътка и в Е39 беше писал някой.
Врътката за топло и студено си е точно на мястото сложена.Това е с цел да те охлажда зимно време, особено през нощта, за да не заспиш.
Е то тая врътка само на средните духалки ли влияе? Аз мисля, че тя управлява клапаните на радиаторчето за парното до колко да са отворени.
vavilon написа:Nedko Anev написа:Мен не ми харесва,че почват да се разтапицират предните колонки
От кинкалериите, търсите подлепващо за панталони. Слага се м/у плата и кората и се минава с ютия. Става вечно.
Много идейно, ще го пробвам.