ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i автоматик 04'
Мечтае да кара: F10

Re: ВНИМАНИЕ: Кражби в кв. Надежда, откраднаха ми CCC модул

Мнение от ultrashock » 14 Сеп 2016, 14:47

lazomilev написа:
dextuar написа:
stoino написа:
ultrashock написа:Паркинга, в който паркирам е пълен само с BMW, AUDI и MERCEDES. Едната бавара беше разбита наскоро и затова явно са решили на паркинг да я държат. А миналата седмица минавам покрай паркинга и гледам дупка в оградата. Реших да кажа на пазача, за да я оправят и той вика знам - виж колата там - на трупчета е. Представете си каква наглост, от паркинга крадат.

Така е колега за това и паркинга трябва да се подбира.Аз имам в близост до мен на 5 минути пеша,за 50 лева на месец (охраняем)паркинг в който е пълно с коли има и много скъпи коли,обаче тоя паркинг няма осветление,вратата е постоянно отворена,пазача някакъв наркоман спи в един фургон потънал боклуци и мизерия и дори ток няма,първобитна работа.Ако някой автокрадец има малко повече смелост съвсем спокойно може да изкара всички коли от там.
За това аз съм избрал малко по далечен наистина охраняем паркинг на 20 минути пеша.60 лева на месец,влиза се с чип,има много добро осветление,24 часа постоянно видеонаблюдение,24 часа жива охрана,охраната има и паник бутон свързан с СОТ.

Докъде я докарахме, а аз се оплаквам, че ходя 10 мин пеша до паркинг-а...

Няма сила на света, която да ме накара да ходя 20 мин ПРЕДИ да седна в колата си и да тръгна.
Личното ми мнение е, че ако някой живее в панелно гето, където се краде на поразия, просто не трябва да има кола, която е в челната тройка по кражби. Не може да подчинявате цялото си ежедневие на 8+ годишната дизелова 5ца....

С това изобщо не съм съгласен. Какво означава, че ако си от Надежда, Люлин, Дружба и т.н. трябва да караш Тойота или Мазда? Не мисля, че проблема е в квартала, по-скоро в престъпността в БГ като цяло. Доста колеги, които са от Лозенец и други по-елитни квартали се оплакаха от подобни щети.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 14 Сеп 2016, 15:21

Всички сме съгласни и говорим едно и също. Просто колегата имаше предвид , че или поема риска, или не, но не би ходил 20 минути до паркинга където му е колата. Въпрос на личен избор разбира се :)
факт е, че проблема е в престъпността и липсата на наказание и прочие в родината ни мила.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lazomilev » 14 Сеп 2016, 15:30

B.Stoimenov написа:Всички сме съгласни и говорим едно и също. Просто колегата имаше предвид , че или поема риска, или не, но не би ходил 20 минути до паркинга където му е колата. Въпрос на личен избор разбира се :)
факт е, че проблема е в престъпността и липсата на наказание и прочие в родината ни мила.

Точно това имах предвид :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 530i автоматик 04'
Мечтае да кара: F10

Мнение от ultrashock » 30 Мар 2017, 15:46

Много се радвам, че темата вече не е толкова актуална, надявам се защото не крадат толкова много тази година.

Предишна

Назад към Е60/Е61