Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: iOS тема
Реално няма на този етап огромно значение дали 2 или 3, евентуално сигурно при iOS 13 това да изиграе някаква роля. Щом все още 6-цата лети с 1ГБ, просто Apple си изпипва софта, а им е и къде-къде по-лесно с closed системата им
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Дизайна както винаги е на супер ниво, както и при останалите продукти на Apple, но явно наистина вече нямат място, щом махат и жака на слушалките. Лично мен не ми е кеф да си връзвам някакви адаптери в колата, за да слушам музика. Отделно да зареждам и слушалки ми идва too much, да не говорим, че оем слушалките на Apple смучат, под тия пари взимаш бая прилично AKG или sennheiser.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Само на мен ли тия слушалки са ми МЕГА неудобни, гадни и ми падат постоянно от ушите?
Като взех 6s-а веднага ги пробвах, защото очаквах да са някакви супер яки и удобни, то какво се оказа...
Просто не знам какво ги възхваляват, имам едни дърти тапички на AKG за 50лв ги бях взимал и имат сто пъти по хубав звук, даже мисля пак да си взема

Като взех 6s-а веднага ги пробвах, защото очаквах да са някакви супер яки и удобни, то какво се оказа...

Просто не знам какво ги възхваляват, имам едни дърти тапички на AKG за 50лв ги бях взимал и имат сто пъти по хубав звук, даже мисля пак да си взема

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Мен пък тези са му супер удобни и за парите си според мен се чува повече от перфектно, не бих ги сменил с други слушалки ако бъда честен.
Пробвал съм с тапи е не става, мен пък ми е мега неудобно с тях случвало ми се е и главата да ме боли и ушите след т'ва
Пробвал съм с тапи е не става, мен пък ми е мега неудобно с тях случвало ми се е и главата да ме боли и ушите след т'ва

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Мен лично ме боляха ушите от тия последните, много големи ми идват. Предишните, дето бяха на айподите едно време ми бяха перфектни. Звука иначе е на не лошо ниво, но примерно AKG-то ако го надуя до край не мога да стоя с тях в ушите, докато с епълските не е така. Ако някой иска имам един комплект, чисто нови оригинални, неотваряни от 6s-а, които не възнамерявам да ползвам, да драска ЛС.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Слушалките, които сега идват в комплекта са пълен боклук като звук, тия безжичните ако са същите на характеристики за 160 долара- ноу тенкс
Има ли някой с 10 да каже как е хавата, май ако си пробвал бетата има игра вече

Има ли някой с 10 да каже как е хавата, май ако си пробвал бетата има игра вече

Nedko Anev написа:https://youtu.be/a2nrWvI3luc?t=3m20s
http://bgr.com/2016/09/07/iphone-7-vs-i ... lus-specs/RAM
Apple never mentions how much memory there is in its iPhones, so a teardown will clarify this. But the iPhone 7 is expected to have 2GB of RAM, while the iPhone 7 Plus will get 3GB of RAM. It’s all because of the camera upgrade the phablet is receiving.
аз докато не видя разглобената платка и идентификацията на рам чиповете - не вярвам...

последния път като се опитваха едни от мойте маймуни да ме убедят, че продукта им е с 16гб рам а аз гледам схематиката и викам "тука виждам 8гб рам на чипове" и те се нахилиха и викат "е да, ама ние ползваме още 8гб от сторидж-а и го адресираме като рам- значи е рам" и ги пратих да си пишат домашните наново

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Бетата нямаше никакви проблеми, но баш 10-ката не съм я сложил още. Първо трябва да освободя място... че пусти 16гбalozavar написа:Слушалките, които сега идват в комплекта са пълен боклук като звук, тия безжичните ако са същите на характеристики за 160 долара- ноу тенкс![]()
Има ли някой с 10 да каже как е хавата, май ако си пробвал бетата има игра вече![]()

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
b0bituy написа:Бетата нямаше никакви проблеми, но баш 10-ката не съм я сложил още. Първо трябва да освободя място... че пусти 16гбalozavar написа:Слушалките, които сега идват в комплекта са пълен боклук като звук, тия безжичните ако са същите на характеристики за 160 долара- ноу тенкс![]()
Има ли някой с 10 да каже как е хавата, май ако си пробвал бетата има игра вече![]()
Ако нямаш място отваряш iTunes Store търсиш филма War And Peace коiто е към 8,5GB и му даваш RENT, няма да ти вземе пари стига да нямаш толкова свободно място, ама като го цъкнеш 5-6 пъти ще ти изчисти кешовете от паметта и при мен за няколко месеца освобождава към 1,5-2GB.
аз имам battery doctor и той чисти добре телефона...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
alx написа:аз имам battery doctor и той чисти добре телефона...
Кое точно приложение използваш, защото аз имах това със зелената иконка и те махнаха опцията за чистене от него. После сложих едно с оранжева и нещо май го изтрих по погрешка и сега го няма

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
alx написа: е да, ама ние ползваме още 8гб от сторидж-а и го адресираме като рам- значи е рам" и ги пратих да си пишат домашните наново

Аз мисля да ъпгрейда 6-та, но едно не ми харесва - защо само големия е с две камери, съответно оптичен zoom!? А като добавим и 3гб рам срещу 2... А и големия с тези размери не ми е хич удобен. Ако бяха еднакви нямаше да се колебая 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Мен пък точно тая камера ми е толквоа грозно, малката седмица ми харесва доста повече спрямо 6тиците, защото камерата е част от тялото, а при 7плюс пак е като подарена все едно гледам навремето едно HTC 3D или нещо такова