Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
iOS тема
Точно! И вчера презентацията беше класи над цирковете на Самсунг...Maverick_VS написа:Нека се е*ават, пaк ще ги ударят в земята по продажби - разните китайчета с 32 ядрени процесори и жак за слушалки ще духат супата, колкото и да се правят на отворени сега...просто маркетингът им на епъл е един път, шапка им свалям![]()
. Точно си мислех, че няма да сменям 6-цата още една година поне...и извадиха е*ахти и дизайна, е*бахти и джетблека
![]()
. Както имаше един лаф - shut up and take my money
. Да не говорим за новите безжични слушалки - май ме кефят повече и от айфона
.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: iOS тема
Че то, макар и не рекламиран 6S също си е до някаква степен водоустойчив..
Аз също не съм мега впечатлен. Джетблека много яко седи, но като си представих пръстовите отпечатаци и какъв съм луд - не е моят цвят..
Виж слушалките ме грабнаха, трябва да си потърся подобни за 6S, че като карам колело постоянно ми падат по гумите
Аз също не съм мега впечатлен. Джетблека много яко седи, но като си представих пръстовите отпечатаци и какъв съм луд - не е моят цвят..

Виж слушалките ме грабнаха, трябва да си потърся подобни за 6S, че като карам колело постоянно ми падат по гумите

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Аз също никога не съм се притеснявал да го пипам с мокри ръце, нито пък като вали дъжд съм го пазил, но не скачам в басейна с него също
Но ще е яко за снимки под водата, а и с тази нова камера определено ще си заслужава.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Bexim написа:Джетблека много яко седи, но като си представих пръстовите отпечатаци и какъв съм луд - не е моят цвят..![]()
Apple предупреждава, че гланцовото покритие на iPhone 7 се драска - See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/3857 ... PiEW3.dpuf

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
dextuar написа:Аз също никога не съм се притеснявал да го пипам с мокри ръце, нито пък като вали дъжд съм го пазил, но не скачам в басейна с него същоНо ще е яко за снимки под водата, а и с тази нова камера определено ще си заслужава.
Това, че е водоустойчив не означава, че можеш да се гмуркаш с него. Айфона е IP67 ако не се лъжа, Самосонгата беше 68 ама след като разни юзъри го тестваха на два метра ония си промениха твърдението. Отделно нито един от водоустойчивите телефони до сега май не е пригоден за солена вода. (Без тия солидно опакованите ударо и водоустойчиви.)
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Именно, а 6S има доста тестове, демек с нормална употреба - няма ядове.
Иначе за под вода си има едни пликчета, добра работа вършат
JetBlack-а значи не ми го фали, а другия черния, ако е алуминиев, че това не видях от какви материали е ще стане като 5-цата - помните как беше при най-малката деруга.
Аз за сега съм пас..
Виж за иОС 10 сигурно ще го метна, ама нека мине малко време
Иначе за под вода си има едни пликчета, добра работа вършат

JetBlack-а значи не ми го фали, а другия черния, ако е алуминиев, че това не видях от какви материали е ще стане като 5-цата - помните как беше при най-малката деруга.
Аз за сега съм пас..
Виж за иОС 10 сигурно ще го метна, ама нека мине малко време

FREE SPIRIT
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:dextuar написа:Аз също никога не съм се притеснявал да го пипам с мокри ръце, нито пък като вали дъжд съм го пазил, но не скачам в басейна с него същоНо ще е яко за снимки под водата, а и с тази нова камера определено ще си заслужава.
Това, че е водоустойчив не означава, че можеш да се гмуркаш с него. Айфона е IP67 ако не се лъжа, Самосонгата беше 68 ама след като разни юзъри го тестваха на два метра ония си промениха твърдението. Отделно нито един от водоустойчивите телефони до сега май не е пригоден за солена вода. (Без тия солидно опакованите ударо и водоустойчиви.)
Е не става въпрос да киснеш с него във водата на 10 метра дълбочина

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
bum_bum написа:Появява ми се сега реклама във фейса:Очаровани сме, че двойната камера на #HuaweiP9 разработена съвместно с Leica, вдъхнови и други. #OO #DualCamera
Идва ми да им напиша отдолу "колега Ръб, тува тилиси?Тоя да не е станал продуктов или маркетинг мениджър в хуявеята, че от бая време не се е вяствал във форума?
И мен ми излезна

IP67 за мен винаги е била защита от разливане или изпускане във вода, не топене и снимане. Много хора го правят, но за мен не е редно просто. Купете си едно GoPro и снимайте под вода колкото искате, за мен т'ва е правилния начин просто, ама всеки сам си преценява

Не знам как е наживо, ама на снимки тоя нов ДЖЕТ цвят ми изглежда все едо съм си сложил китайски кейс на 6-цата 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
И аз ще го пропусна този, за мен единственото реално подобрение е батерията. Аз камерата я използвам за point&shoot и за тая цел още от 4S е достатъчно добра. Надявах се, че ще има подобрение в дисплея ама..
Слушалките на мен ми изглеждат нелепо, но дано да има и други варианти от другите компании. Яко би било да не се виждат като са ти в ушите.
Иначе и при Андроид телефоните махат жака за слушалките, кофтито е като тръгнеш да пътуваш на някъде, дали да си зареждаш телефона или да си свържеш случалките.
Точно това и аз си мислих, в ebay има протектори дето изглеждат по същия начин.
Слушалките на мен ми изглеждат нелепо, но дано да има и други варианти от другите компании. Яко би било да не се виждат като са ти в ушите.
Иначе и при Андроид телефоните махат жака за слушалките, кофтито е като тръгнеш да пътуваш на някъде, дали да си зареждаш телефона или да си свържеш случалките.
(h)aman написа:Не знам как е наживо, ама на снимки тоя нов ДЖЕТ цвят ми изглежда все едо съм си сложил китайски кейс на 6-цата
Точно това и аз си мислих, в ebay има протектори дето изглеждат по същия начин.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
При 7мицата стърчащата камера отново не ми харесва както и при 6тицата, но поне при новия е част от тялото и изглежда доста добре, на 7+ е ужасно как стърчи дори по зле от на 6тицата.
От двата, определено 7мицата ми харесва повече от 7+. Джет черното май много ще се драска, но беше крайно време да изкарат един all black телефон
От двата, определено 7мицата ми харесва повече от 7+. Джет черното май много ще се драска, но беше крайно време да изкарат един all black телефон

- DigitalExile
- ентусиаст
-
5.5 инчовия май ще е с 3GB рам, а 4.7 с 2GB
Nedko Anev написа:5.5 инчовия май ще е с 3GB рам, а 4.7 с 2GB
?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DigitalExile
- ентусиаст
-
https://youtu.be/a2nrWvI3luc?t=3m20s
http://bgr.com/2016/09/07/iphone-7-vs-i ... lus-specs/
http://bgr.com/2016/09/07/iphone-7-vs-i ... lus-specs/
RAM
Apple never mentions how much memory there is in its iPhones, so a teardown will clarify this. But the iPhone 7 is expected to have 2GB of RAM, while the iPhone 7 Plus will get 3GB of RAM. It’s all because of the camera upgrade the phablet is receiving.