Два въпроса за климатика
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Два въпроса за климатика
Банда,
Прави ми впечатление, че като запаля колата почва да духа от климатика горещ и много влажен въздух. Направо се запотява за няколко секунди предното стъкло. После се оправя. Нормално ли е това и ако не - как да го оправя?
Също така, когато го пусна на автоматик започва да духа само от средните духалки и от долните. Тези, които са пред стъклото, които духат на главата не работят. Трябва да вляза в менюто и от там да ги увелича. Има ли как да го настроя да духа и от там когато е на автоматик?
Когато е изключен климатика понамирисва на.... мухъл. Как се чисти това? Чувал съм, че с някаква пяна ставал номера, че иначе се разваляли някакви сензори ... Има ли такова нещо?
Благодаря!
Прави ми впечатление, че като запаля колата почва да духа от климатика горещ и много влажен въздух. Направо се запотява за няколко секунди предното стъкло. После се оправя. Нормално ли е това и ако не - как да го оправя?
Също така, когато го пусна на автоматик започва да духа само от средните духалки и от долните. Тези, които са пред стъклото, които духат на главата не работят. Трябва да вляза в менюто и от там да ги увелича. Има ли как да го настроя да духа и от там когато е на автоматик?
Когато е изключен климатика понамирисва на.... мухъл. Как се чисти това? Чувал съм, че с някаква пяна ставал номера, че иначе се разваляли някакви сензори ... Има ли такова нещо?
Благодаря!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Два въпроса за климатика
Колега, използвай търсачката и чети/пиши във вече наличните теми 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
явно задържа конденза,запушени са изходите за отточване на конденза.
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Къде са тези изходи? Много разглабяне ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 мнения
• Страница 1 от 1