Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
vlad0 написа:Какво мислите за това: https://www.youtube.com/watch?v=RV2JBbol2To ?
Топене ли е или вие също бихте го направили?
топене? някой като не спазва закона и може да убие някого (тебе?) и ти го "наредиш" на полицая мисля, че е ок.
което не е ок е да слезеш от мотора на светофара и да изпразниш един пълнител в предното стъкло на тъпата кифла защото се е опитала да те убие... или в родината да я извадиш за косата и да я ошамариш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
То тука като се оплачеш на прасето в патрулката, най-много да си го премести от единия крачол в другия
Та единствения начин е ошамарване или ignore.

Та единствения начин е ошамарване или ignore.
alx написа:...
поправи ме ако бъркам но ти беше против слагането на камери в колите и после да се "доносничи", защото не сме били длъжни да вършим работата на полицията. това не е много по-различно.
п.с. мога да бъркам
и да изкажа позицията си - за мен това което направи моториста е най-нормалното нещо.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
По изключение ще кача едно клипче от онзи ден. Тази мадама не стига, че си лафи по телефона и я чакаме да се накуми на светофара да тръгне, ами и мигач иска да и дам, когато карам направо! За капак минава и на червено, просто няма как да не я "натопя" в КАТ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
vlad0 написа:alx написа:...
поправи ме ако бъркам но ти беше против слагането на камери в колите и после да се "доносничи", защото не сме били длъжни да вършим работата на полицията. това не е много по-различно.
генерално е така. но ако съм в уязвима позиция и с действието/ бездействието на някой има опасност за живота ми- мисля, че е ок да се оплача, не?
както казах- което не е ок е да се саморазправиш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
dextuar написа:По изключение ще кача едно клипче от онзи ден. Тази мадама не стига, че си лафи по телефона и я чакаме да се накуми на светофара да тръгне, ами и мигач иска да и дам, когато карам направо! За капак минава и на червено, просто няма как да не я "натопя" в КАТ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Prohttps://vimeo.com/181058783
Ей такива празни тикви най-много ме дразнят, не стига че не знаят да карат пък и с телефон в ръка.

- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
dextuar написа:...
Давай, подкрепям!

И да споделиш резултата, де.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vixx написа:dextuar написа:...
Давай, подкрепям!![]()
Резултатите с хвърляне на боб по-добре ще ги видим, защото КАТ фийдбек не дават, поне досега не са ми дали. Но дори само да я привикат, пак е нещо, въпреки че за този червен светофар мисля, че трябва да е повече от само мъмрене.
dextuar написа:vixx написа:dextuar написа:...
Давай, подкрепям!![]()
Резултатите с хвърляне на боб по-добре ще ги видим, защото КАТ фийдбек не дават, поне досега не са ми дали. Но дори само да я привикат, пак е нещо, въпреки че за този червен светофар мисля, че трябва да е повече от само мъмрене.
А и неработещи светлини има....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
vlad0 написа:Какво мислите за това: https://www.youtube.com/watch?v=RV2JBbol2To ?
Топене ли е или вие също бихте го направили?
Jamie M преди 2 месеца
Did she even look in her mirrors while merging??? It looked like she was just staring straight and hoping for the best! Then after almost hitting him she won't even fucking let him get in front of her what the fuck
Нарочно слагам този от многото коментари в ю туб относно въпросния клип. Та относно случката, ОК, жената определено не знае какво прави, но и тоя можеше просто да се дръпне, да ускори, да намали или нещо. Или пък ако толкова иска да и даде урок, нека направи това с куките, обаче къде идва проблема за мен. Тоя е някакъв комплексиран и то силно, понеже я обиди с фак, мак, пляк, бич, дъмп хед, не знам си какво още. Ами аз пък ако съм на тази и този клип се ползва за нещо, тогава ще го съдя за това, че ме е обидил по най-противен начин колкото пъти може и с не много оригинални думи каквито използват всичките дебилни американци от тоя тип. Тая и тя от коментара и тя факала там колкото може. Стига с това фак бе, те Рамщайн правилно го изпяха за вълшебната дума в САЩ. Коментарите в тубата на въпросните Американци са пълни това факане. Ебахти културата и нещото. Ами представете си, че тая просто не може да кара или може, но нещо се ОБЪРКВА в тоя момент, ОБЪРКВА бе хора. Нещо не и е в ред, има си проблеми, които даже не може да си представите или просто не е толкова умна като повечето Американци, които претендират за някакви права. Това ли е начина да и обясниш, че греши? Да я псуваш колкото време можеш? Аз пак казвам, тя е виновна, този обаче си е със супер грозното държание и повечето от коментарите в ю туб надолу. Някакъв пишеше, че трябвало да слиза да и пука гумите!

Чудя се куките изобщо дали са я ошарили или просто са водили диалог с него и нея защото героя спира камерата сякаш с това приключва всичко.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има ги по цял свят такива. Човека на пътя е агресивно същество и трябва да се признае че му се отдава добре .
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
Относно клипа по-горе - масово и тук имаме жени, които в момента в който тръгнат да правят някаква глупост, дори и да е без да искат, след като секунда по-късно осъзнаят както се случва, не се отдръпват и не променят нищо. Единственото, което правят, е да гледат в нищото и да се правят , че не те виждат. Това ми се е случвало вече толкова много пъти, а дори не знам как да му реагирам. Почва да те засича, ти свирваш и набиваш спирачките и тя не те поглежда, не реагира изобщо. Ама и не се дръпва, въпреки , че все още има възможност.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Някои са от наглост така, други от паника, други от липса на опит и рутина. Понякога си сигурен за първото ако им видиш физиономиите и държанието, но в други случаи е просто някое от последните. Днес ми се случи идентична ситуация като на колегата. Тръгвам да изпреварвам две коли и съм на калника на първата, която обаче решава, че ще изпрварва тази преди мен и просто свива в ляво без да погледне на огледало или нещо си. Видях я, че е жена, после пък като се изравних с нея дори не погледна в ляво. Караше си като зомби и нищо не разбра. Е, да и тегля майните ли? Не съм и свирил между другото, рядко свиря защото в много от случаите това има обратен ефект.
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Някои са от наглост така, други от паника, други от липса на опит и рутина. Понякога си сигурен за първото ако им видиш физиономиите и държанието, но в други случаи е просто някое от последните. Днес ми се случи идентична ситуация като на колегата. Тръгвам да изпреварвам две коли и съм на калника на първата, която обаче решава, че ще изпрварва тази преди мен и просто свива в ляво без да погледне на огледало или нещо си. Видях я, че е жена, после пък като се изравних с нея дори не погледна в ляво. Караше си като зомби и нищо не разбра. Е, да и тегля майните ли? Не съм и свирил между другото, рядко свиря защото в много от случаите това има обратен ефект.
И аз мисля, че масово е от паника и от идеята "не го гледай сега за да не стане по-лошо".
Ма това нищо не оправя , де. Аз свиря повече по инстинкт, реално в тоя момент вече съм скочил на спирачките и изобщо не разчитам на клаксона. Факт е обаче, че има обратен ефект и само ги панира повече. Но понякога наистина не се усещам.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
vixx написа:Top Gun Maverick написа:Някои са от наглост така, други от паника, други от липса на опит и рутина. Понякога си сигурен за първото ако им видиш физиономиите и държанието, но в други случаи е просто някое от последните. Днес ми се случи идентична ситуация като на колегата. Тръгвам да изпреварвам две коли и съм на калника на първата, която обаче решава, че ще изпрварва тази преди мен и просто свива в ляво без да погледне на огледало или нещо си. Видях я, че е жена, после пък като се изравних с нея дори не погледна в ляво. Караше си като зомби и нищо не разбра. Е, да и тегля майните ли? Не съм и свирил между другото, рядко свиря защото в много от случаите това има обратен ефект.
И аз мисля, че масово е от паника и от идеята "не го гледай сега за да не стане по-лошо".
Ма това нищо не оправя , де. Аз свиря повече по инстинкт, реално в тоя момент вече съм скочил на спирачките и изобщо не разчитам на клаксона. Факт е обаче, че има обратен ефект и само ги панира повече. Но понякога наистина не се усещам.
Мен в цялата ситуация не ме издразни, че ме засече, а се опита да ме изкара виновен, че не съм и пуснал мигач, за да карам направо?!?

Вижте и ръката след 10 секунда, от мен ли искаше мигач, тя ли беше дала мигач, така и не разбрах...