Проблем гасне при мокро време
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Insatiable
- Потребител
-
Проблем гасне при мокро време
Моля ви някой да помогне колата ми губи обороти и гасне в мокро време. Видях повечето теми по тоя вапрос, но не ми е мокар компютъра, ланда сондата си е наред, Дистрибуторна капачка нямам.
Колата върви перфектно в сухо време БМВ 316 М43 мотор (много добър мотор
) 94 година Е36. 
Колата върви перфектно в сухо време БМВ 316 М43 мотор (много добър мотор

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
На мене след измиване прекъсваше и се оказа пробив в изолацията на единя кабел за свещите и прехвърляше искра към блока.Или казано по научно му-тока търси най прекият път,при намокряне на даден матерял-съпротивлението му пада и се получава загуба на електроенергия.Много е вероятно да ти липсва някоя от предпазните кори отдолу и да се мокри двигателят-другият път като започне да го прави тоя номер,се опитай да видиш кое се е намокрило,даже ако е тъмно има вероятност и някоя искра да видиш!
- Insatiable
- Потребител
-
Благодаря за отговорите но днес смених кабелите за свещите бобината я видях наред си отидох да си измия колата трагнах и след 2 -3 километра пак почна да прекъсва изфурсирахя 2 пати и се оправи но проблема си остава. ходих и в Бош сервиза ама и там неможаха да ми помогнат. Някой ако има други идеи с радост ще пробвам. 

Insatiable написа:Благодаря за отговорите но днес смених кабелите за свещите бобината я видях наред си отидох да си измия колата трагнах и след 2 -3 километра пак почна да прекъсва изфурсирахя 2 пати и се оправи но проблема си остава. ходих и в Бош сервиза ама и там неможаха да ми помогнат. Някой ако има други идеи с радост ще пробвам.
Аз имах подобен проблем.От двете страни на двигателя имаш 2 -е маркучета
,които служат за отачане на водата ,която се стича от прозореца.Провери ги дали не са запушени от боклуци и да не се мокрят кабелите.Надявам се да съм ти помогнал.
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
И аз имах такъв проблем веднъж като я мих, и питах и ми казаха че некви канали са запушени от умрели катерици и връбчета и вкарва вода некаде по некакви кабели, даже като я мия ми вкарва и малко водица при шоферското място на мукетчето
ама това със гасненето ми го направи само веднъж, те онзи ден я карах да я мият на мивка, и оня я пръска яко с вода ама не ми го направи тоя проблем, не знам баж какво се запушва ама ще искаме компенсации от БМВ, ... по един М-пакет
и ще им простим

8 мнения
• Страница 1 от 1