Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: iOS тема
Не съм имал такъв проблем с обхвата аз... Мен ми е чудно защо се убиха да пускат актуализации на 9, при положение че след 2 седмици пускат 10ката, ама те си знаят 

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Малко инфо за 9.3.5
След като умря батерията, жена ми направи стъклото на сол
Това има ли начин да се смени или направо е за боклука?

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
© написа:След като умря батерията, жена ми направи стъклото на солТова има ли начин да се смени или направо е за боклука?
Няколко приятели ходиха при едно момче на Витошка, до НДК горе долу - в едно малко стайче, между 60 и 120 лева е новия диспелей според зависи модела на телефона. Има реклами във фейсбук. Ако искаш на Лично ще ти пратя детайлите. Аз съм ходил да ми лепи матрицата , че ми беше изпъкнал/зейнал екрана.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Искаш да кажеш новото стъкло и лепенето е м/у 60 и 120лв. Иначе дисплея на 5S е 140-150лв. и вече моделите нагоре са по скъпички. Не си споменал какъв модел е. Иначе и аз мога да те ориентирам къде ги правят или по точно къде вече няколко пъти са ми правили и смяна на стъкло само и смяна на цял дисплей, като съвет от мен да смениш целия дисплей,че единия път брах ядове точно със смяната само на стъклото 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Добре де, а нали казаха, че 6S има някакви защити и ако е с по-нов iOS, става за боклука. Нещо софтуерно бяха направили, ако дисплея се смени не в оторизиран сервиз (като защита за пръстовия отпечатък, и епъл-пей).
Четох статии преди време и сега и аз треперя, че не знам дали може да се оправи.
За Спиген - писах на Маровски, от където го купих, но не мисля, че ще има нещо. Получих доста оклончив отговор, на който дори не мисля да отговарям. Явно трябва да пиша до Спиген.
Четох статии преди време и сега и аз треперя, че не знам дали може да се оправи.
За Спиген - писах на Маровски, от където го купих, но не мисля, че ще има нещо. Получих доста оклончив отговор, на който дори не мисля да отговарям. Явно трябва да пиша до Спиген.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Става въпрос за 5S на 2+ години. Иначе си работи, но е счупен. Ще се консултирам на място, да видим какво ще кажат за стъклото и дисплея.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Е ще му сменят стъклото и ще се оправи, в повечето случай работят без проблем след това, имах един единствен случай в които беше счупен пак 5S и работеше тъча всичко точно.. дадох го за ремонт и не знам те ли оплескаха нещо или к'во стана, но като ми го върнаха след 1-2 дни имах проблем с тъча и не ставаше изобщо за ползване, та айде още 100 и нещо лв. за дисплей
. Та от там нататък щом дисплея е 140лв. предпочитам да го сменя целия. 

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Nedko Anev написа:Е ще му сменят стъклото и ще се оправи, в повечето случай работят без проблем след това, имах един единствен случай в които беше счупен пак 5S и работеше тъча всичко точно.. дадох го за ремонт и не знам те ли оплескаха нещо или к'во стана, но като ми го върнаха след 1-2 дни имах проблем с тъча и не ставаше изобщо за ползване, та айде още 100 и нещо лв. за дисплей. Та от там нататък щом дисплея е 140лв. предпочитам да го сменя целия.
в конкретното сервизче взимат 80 лева и доколкото става ясно си подменят целия дисплей. Колегата ще каже като ги пита

- DigitalExile
- ентусиаст
-
Не ми се вярва предвид цените на дисплейте в момента.
Уж оригиналния го гледам 130лв.
Някъв по нисък клас 89лв.
И най гадния 69лв.
Според мен е 80лв за смяна на стъклото само
И най гадния 69лв.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Смяната на стъклото е елементарна процедура, дори повечето хора си я правят сами, ако имат малките отвертки.
Това от 69лв, те вероятно го взимат за 60 или по-малко и като ти кажат 80лв са поне 20лв печалба или повече. Както казах, самата смяна е 5мин.
Това от 69лв, те вероятно го взимат за 60 или по-малко и като ти кажат 80лв са поне 20лв печалба или повече. Както казах, самата смяна е 5мин.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Nedko Anev написа:Не ми се вярва предвид цените на дисплейте в момента.
И най гадния 69лв.
Въпроса е как може да си сигурен, че купуваш (уж) оригинален за 130лв, а не chineese replacement?