CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- sincheto
- кандидат ентусиаст
-
Re: CCC модул E60
stoino написа:За кодирането не съм съгласен. Винаги е необходимо да се кодира за да работи коректно. И аз като го купувах моя го пробвах без кодиране тръгва но нямаше звук,в менюто нямаше опции за HEAD UP DISPLAY,нямаше опция за CD чейнжар и много други опции липсваха..След прекодирване всичко си дойде на мястото и заработи нормално. Така,че колега винаги е необходимо кодиране за да работи с екстрите на твоята кола.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Просто пускаш да кодира дефаултните настройки и си ти...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
stoino написа:За кодирането не съм съгласен. Винаги е необходимо да се кодира за да работи коректно. И аз като го купувах моя го пробвах без кодиране тръгва но нямаше звук,в менюто нямаше опции за HEAD UP DISPLAY,нямаше опция за CD чейнжар и много други опции липсваха..След прекодирване всичко си дойде на мястото и заработи нормално. Така,че колега винаги е необходимо кодиране за да работи с екстрите на твоята кола.
това съм го чувал много пъти и в повечето случай е така. В моя случай всичко работеше нормално и без никакви проблеми. Ъпдейт и кодиране правихме след време като слагах CIC контролер.
- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
rafa224 написа:stoino написа:За кодирането не съм съгласен. Винаги е необходимо да се кодира за да работи коректно. И аз като го купувах моя го пробвах без кодиране тръгва но нямаше звук,в менюто нямаше опции за HEAD UP DISPLAY,нямаше опция за CD чейнжар и много други опции липсваха..След прекодирване всичко си дойде на мястото и заработи нормално. Така,че колега винаги е необходимо кодиране за да работи с екстрите на твоята кола.
това съм го чувал много пъти и в повечето случай е така. В моя случай всичко работеше нормално и без никакви проблеми. Ъпдейт и кодиране правихме след време като слагах CIC контролер.
Може и да е така ако джипката от която си го взел е имала същите екстри като твоята,тогава може би всичко би тръгнало без кодиране но това са единични случай

- rafa224
- старши ентусиаст
-
stoino написа:rafa224 написа:stoino написа:За кодирането не съм съгласен. Винаги е необходимо да се кодира за да работи коректно. И аз като го купувах моя го пробвах без кодиране тръгва но нямаше звук,в менюто нямаше опции за HEAD UP DISPLAY,нямаше опция за CD чейнжар и много други опции липсваха..След прекодирване всичко си дойде на мястото и заработи нормално. Така,че колега винаги е необходимо кодиране за да работи с екстрите на твоята кола.
Може и да е така ако джипката от която си го взел е имала същите екстри като твоята,тогава може би всичко би тръгнало без кодиране но това са единични случай
Така е да, рядко се случва

Здравейте, искам да помоля и аз за компетентно мнение. След ходене по мъките за да ми ремонтират моят CCC модул се оказа, че дори и в Softelectronics не могат да го оправят. Което ме навежда на мисълта за "фейсово" CCC. Какво трябва да сменя допълнително освен модула и панела на климатроника. Трябва ли да се правят манипулации по кабелите преди да се обучи към колата? Колата е 2005 с големия дисплей без bluetooth. Благодаря предварително!
- stoino
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d ///M vision
- Мечтае да кара: F10 550d///M
se\/en написа:Здравейте, искам да помоля и аз за компетентно мнение. След ходене по мъките за да ми ремонтират моят CCC модул се оказа, че дори и в Softelectronics не могат да го оправят. Което ме навежда на мисълта за "фейсово" CCC. Какво трябва да сменя допълнително освен модула и панела на климатроника. Трябва ли да се правят манипулации по кабелите преди да се обучи към колата? Колата е 2005 с големия дисплей без bluetooth. Благодаря предварително!
Нищо сложно слагаш фейсoвото ССС включваш буксите и кодираш.
Ще трябва и да смениш и климатроника с Фейсов,защото новия панел не пасва хубаво върху преди-фейсовия климатроник.
Манипулации по кабелите ще имаш малко с фейс климатроника.Останалото е само кодиране.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
stoino написа:se\/en написа:Здравейте, искам да помоля и аз за компетентно мнение. След ходене по мъките за да ми ремонтират моят CCC модул се оказа, че дори и в Softelectronics не могат да го оправят. Което ме навежда на мисълта за "фейсово" CCC. Какво трябва да сменя допълнително освен модула и панела на климатроника. Трябва ли да се правят манипулации по кабелите преди да се обучи към колата? Колата е 2005 с големия дисплей без bluetooth. Благодаря предварително!
Нищо сложно слагаш фейсoвото ССС включваш буксите и кодираш.
Ще трябва и да смениш и климатроника с Фейсов,защото новия панел не пасва хубаво върху преди-фейсовия климатроник.
Манипулации по кабелите ще имаш малко с фейс климатроника.Останалото е само кодиране.
колегата ти описа процедурата. моя съвет е да си вземеш направо CIC

- milenlukov
- Потребител
-
Здравейте нов съм в форума , искам да попитам някой може ли да ми каже какъв е модела на лазера в ccc modul преди фейса. Моя лазер си отива и искам да си го подменя, колега от Пловдив ми каза че е единствения който предлага тоя лазер и ми поиска 110лв. Нямам нищо против ,но мога и сам да си го сменя и не мисля че само той ги предлага. Благодаря предварително
- rafa224
- старши ентусиаст
-
milenlukov написа:Здравейте нов съм в форума , искам да попитам някой може ли да ми каже какъв е модела на лазера в ccc modul преди фейса. Моя лазер си отива и искам да си го подменя, колега от Пловдив ми каза че е единствения който предлага тоя лазер и ми поиска 110лв. Нямам нищо против ,но мога и сам да си го сменя и не мисля че само той ги предлага. Благодаря предварително
Решението на проблема ти в Пловдив е колегата Atsalov.
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
Здравейте,явно и моят модул е пред изгаряне 2004г ми е колата ССС Professional модула и никога нищо не съм ъпдеитвал по софтуери и модули,няколко пъти вече го свалям разглобявам и след като го върна в колата си тръгва за известно време и след това пак започва с рестартирането.Питането ми е ако някои знае вентилатора постоянно ли трябва да работи защото моят не,също откъде се купуват механиките да пробвам да сменя двд и сд-то, да не би от там нещо да се тормози...,взе ми диска в двдто и не иска да го вади,също мисля да дръпна от запалката постоянен ток кън вентилатора за да работи постоянно и охлажда по добре...ако някои е правил подобни неща нека сподели,благодаря ви
https://youtu.be/L2RCX_wbOmE
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
https://youtu.be/L2RCX_wbOmE
Последна промяна RIDDICK на 09 Окт 2016, 21:39, променена общо 1 път
- rafa224
- старши ентусиаст
-
RIDDICK написа:Здравейте,явно и моят модул е пред изгаряне 2004г ми е колата ССС Professional модула и никога нищо не съм ъпдеитвал по софтуери и модули,няколко пъти вече го свалям разглобявам и след като го върна в колата си тръгва за известно време и след това пак започва с рестартирането.Питането ми е ако някои знае вентилатора постоянно ли трябва да работи защото моят не,също откъде се купуват механиките да пробвам да сменя двд и сд-то, да не би от там нещо да се тормози...,взе ми диска в двдто и не иска да го вади,също мисля да дръпна от запалката постоянен ток кън вентилатора за да работи постоянно и охлажда по добре...ако някои е правил подобни неща нека сподели,благодаря ви
Вентилатора не трябва да работи постоянно. да не говорим, че идва зима. Тоза за запалката е безсмислено според мен.
Последна промяна rafa224 на 05 Окт 2016, 12:29, променена общо 1 път
- julyan10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 535 D 272 hp 2005 г.
- Мечтае да кара: X5M5 5.0D
milenlukov написа:Здравейте нов съм в форума , искам да попитам някой може ли да ми каже какъв е модела на лазера в ccc modul преди фейса. Моя лазер си отива и искам да си го подменя, колега от Пловдив ми каза че е единствения който предлага тоя лазер и ми поиска 110лв. Нямам нищо против ,но мога и сам да си го сменя и не мисля че само той ги предлага. Благодаря предварително
Скоро срещнах една обява в olx един колега продава цялото cd като чете и MP3 за 90 лв.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
RIDDICK написа:Здравейте,явно и моят модул е пред изгаряне 2004г ми е колата ССС Professional модула и никога нищо не съм ъпдеитвал по софтуери и модули,няколко пъти вече го свалям разглобявам и след като го върна в колата си тръгва за известно време и след това пак започва с рестартирането.Питането ми е ако някои знае вентилатора постоянно ли трябва да работи защото моят не,също откъде се купуват механиките да пробвам да сменя двд и сд-то, да не би от там нещо да се тормози...,взе ми диска в двдто и не иска да го вади,също мисля да дръпна от запалката постоянен ток кън вентилатора за да работи постоянно и охлажда по добре...ако някои е правил подобни неща нека сподели,благодаря ви
Колега не си губи времето проблема ти е в дъното на ссс-то това не е характерния проблем.
Рестарт е от проблем в дъното а не от сд -то, вентилатора или двд-то.
Приготви си пари за ремонт или друго ссс.
- julyan10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 535 D 272 hp 2005 г.
- Мечтае да кара: X5M5 5.0D
oci написа:RIDDICK написа:Здравейте,явно и моят модул е пред изгаряне 2004г ми е колата ССС Professional модула и никога нищо не съм ъпдеитвал по софтуери и модули,няколко пъти вече го свалям разглобявам и след като го върна в колата си тръгва за известно време и след това пак започва с рестартирането.Питането ми е ако някои знае вентилатора постоянно ли трябва да работи защото моят не,също откъде се купуват механиките да пробвам да сменя двд и сд-то, да не би от там нещо да се тормози...,взе ми диска в двдто и не иска да го вади,също мисля да дръпна от запалката постоянен ток кън вентилатора за да работи постоянно и охлажда по добре...ако някои е правил подобни неща нека сподели,благодаря ви
Колега не си губи времето проблема ти е в дъното на ссс-то това не е характерния проблем.
Напълно подкрепям колегата OCI. Аз вече го гледах този филм с ремонта на CCC-модула. След ремонта вече 4 мес., работи безотказно, а колко ще работи само времето ще покаже.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
julyan10 написа:oci написа:RIDDICK написа:Здравейте,явно и моят модул е пред изгаряне 2004г ми е колата ССС Professional модула и никога нищо не съм ъпдеитвал по софтуери и модули,няколко пъти вече го свалям разглобявам и след като го върна в колата си тръгва за известно време и след това пак започва с рестартирането.Питането ми е ако някои знае вентилатора постоянно ли трябва да работи защото моят не,също откъде се купуват механиките да пробвам да сменя двд и сд-то, да не би от там нещо да се тормози...,взе ми диска в двдто и не иска да го вади,също мисля да дръпна от запалката постоянен ток кън вентилатора за да работи постоянно и охлажда по добре...ако някои е правил подобни неща нека сподели,благодаря ви
Напълно подкрепям колегата OCI. Аз вече го гледах този филм с ремонта на CCC-модула. След ремонта вече 4 мес., работи безотказно, а колко ще работи само времето ще покаже.
Не мисля , че е точно дъното , ами по-точно четох , че е оперативна памет , която на всичкото отгоре струва 40 евро от алиекспрес , проблема , е че като питаш някой електричар дали ще се навие , да я разпои и запои ти отказва , защото не иска да го скапе тотално и реално за 80 лева компонет плащаме 420 лева за Ноу-Хауто! Така че предлагам някой колега ако е по на ТИ с нещата да вземам такава памет и да пробваме и ако успеем да съживим един модул , колегите да дават малко по-нормални пари а не 500 лева за труд..