какви луге возат е30 :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
assen_g написа:![]()
![]()
Май е време да почна да те взимам редовно с мен на Екото

П.С. Ама ако не бяхме аз и брат ти нямаше да го четеш никога тоя форум, признай си

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте и от мен казвам се Николай ,роден съм 1980г. април .
работя в една застрах. компания, имам Е30 от 2г. от тогава смених и много др. коли някои от тях 2хххг. но си имам една единствена страст и тя е БМВ Е30, обичам бира и съм порядачен ценител на жените.
работя в една застрах. компания, имам Е30 от 2г. от тогава смених и много др. коли някои от тях 2хххг. но си имам една единствена страст и тя е БМВ Е30, обичам бира и съм порядачен ценител на жените.
Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
нека е честит празникот на студентите и да не го славам уште много години
заеби тоа денеска е30ката сам йа товарил со 40 л.Скопско, 3л. виски 3л водка и една кока кола во понеделник правам 23години, па ке има славенйе цел викенд. Па ако иде некой во Скопйе отворена врата..
Поздрав Киро

заеби тоа денеска е30ката сам йа товарил со 40 л.Скопско, 3л. виски 3л водка и една кока кола во понеделник правам 23години, па ке има славенйе цел викенд. Па ако иде некой во Скопйе отворена врата..
Поздрав Киро
македонец написа:нека е честит празникот на студентите и да не го славам уште много години![]()
Поздрав Киро
Ако земаш дна фанта, портокал, идем, от кока кола непием и лкохола го неволим, ама на фанта ке се разбереме

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
sonny написа:македонец написа:нека е честит празникот на студентите и да не го славам уште много години![]()
Поздрав Киро
Ако земаш дна фанта, портокал, идем, от кока кола непием и лкохола го неволим, ама на фанта ке се разберемеЖив и здрав да си и нека весело изкараш, оти одъртяваш
Бе ти се смееш, ма колко му е да отидем да го видим човека, макар че в понеделник няма да мога, защото приятелката ми е в нас и ще има

Честит празник, брат и весело изкарване в понеделник, виждам, че си се подготвил подобаващо - само така

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Здравейте,
Казвам се Ники, от Софето набор 83, завършил съм строителния техникум, след това се сбихме с ВИАС - и понеже са ме учили, че по-умния отстъпва - отстъпих - за да му влеза в гръб догодина.. евентуално
В момента работя в фирма проектираща и констроираща металорежещи машини (с газ плазма и лазер). От началото бях в железата, ама от скоро ме удари в колената и кръста, та ми взеха компютър хеххе
Ся се барам офис менажер хаха. Не се трае
Нямам собствена кола. За друга освен, е30 обаче няма и лев да дам.
Опита ми с м40б16 с S4.27 и 100000 км(таа черната) и едната друга наборка 85 с м10 нa 194k с Рекарцето + вируса който сее този форум(в най-добрия смисъл разбира се) просто са разсеяли всякъкви съмнения относно избора ми на автомобил за бъдещето.
Компромисния вариант за сега си чака радиатора - Скорпио 2.0 87'
п.с. Сони тааа е30-ката не предполагах....
страхотна е искам да кажа
п.с. Пия бира, пушим козче, гледам лошо, спим много
Казвам се Ники, от Софето набор 83, завършил съм строителния техникум, след това се сбихме с ВИАС - и понеже са ме учили, че по-умния отстъпва - отстъпих - за да му влеза в гръб догодина.. евентуално
В момента работя в фирма проектираща и констроираща металорежещи машини (с газ плазма и лазер). От началото бях в железата, ама от скоро ме удари в колената и кръста, та ми взеха компютър хеххе
Ся се барам офис менажер хаха. Не се трае

Нямам собствена кола. За друга освен, е30 обаче няма и лев да дам.
Опита ми с м40б16 с S4.27 и 100000 км(таа черната) и едната друга наборка 85 с м10 нa 194k с Рекарцето + вируса който сее този форум(в най-добрия смисъл разбира се) просто са разсеяли всякъкви съмнения относно избора ми на автомобил за бъдещето.
Компромисния вариант за сега си чака радиатора - Скорпио 2.0 87'
п.с. Сони тааа е30-ката не предполагах....

п.с. Пия бира, пушим козче, гледам лошо, спим много

- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
Георги, VIN 10.11.1984 - професия - борец за независимост - засега се измъквам от всякакъв вид власти и закони(на природата)....на по една боя при това(но не на вратите, щото те задават посоката на движение)
А на сериозно - завършвам стопанско управление в МГУ работя....и над себе си, 30ката я имам от година и още толкова я чаках.
Надявам се скоро да се отърва от нея.
Искам да си купя същата.
Само маторя да е друг
.
Не че не върви, но с тази по-бавно ще се самоубия
Алкохол, цигари, жени - вредна работа, но продължителната употреба се оказва неочаквано приятен метод за самоубийсво.
Попринцип съм ПРОТИВ, но ме влече самоунищожението и хаоса затова се старая да консумирам и от трите в максимални количества
Зодия рак с отровна опашка
П.П. снимки в галерията.

А на сериозно - завършвам стопанско управление в МГУ работя....и над себе си, 30ката я имам от година и още толкова я чаках.
Надявам се скоро да се отърва от нея.
Искам да си купя същата.
Само маторя да е друг

Не че не върви, но с тази по-бавно ще се самоубия

Алкохол, цигари, жени - вредна работа, но продължителната употреба се оказва неочаквано приятен метод за самоубийсво.
Попринцип съм ПРОТИВ, но ме влече самоунищожението и хаоса затова се старая да консумирам и от трите в максимални количества

Зодия рак с отровна опашка

П.П. снимки в галерията.
Последна промяна Radichev на 13 Дек 2006, 3:10, променена общо 3 пъти
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Здравейте все,
Казвам се Григор - незавършил студент съм в НБУ специалност "Телекомуникации" - карам от скоро черно Е30 320i '91 и като че ли това ми е новата страст - обичам я тая кола ...
Пия "Загорка"
уважавам и Арианка, но както рече един приятел - "най важното качество на бирата е нейното количество"
Казвам се Григор - незавършил студент съм в НБУ специалност "Телекомуникации" - карам от скоро черно Е30 320i '91 и като че ли това ми е новата страст - обичам я тая кола ...
Пия "Загорка"

Здравейте казвам се Даниел 82-ра година съм се пръкнал и от тогава се една и съща мисъл ми е у главата е30
завършил съм механотехникума на стара планина друго не съм учил бачкам в сити центъра с/у хемус
миналата нова година се сдобих с мечтичката ми макар и малко в окаяно състояние (куето не е у ред но тия дни влиза у бокса) .. радвам се че има хора с които да си споделям манията

миналата нова година се сдобих с мечтичката ми макар и малко в окаяно състояние (куето не е у ред но тия дни влиза у бокса) .. радвам се че има хора с които да си споделям манията

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Валентине-е-е , има и sir sixty......four
. Викторе, МГУ-то е арно, арно си беше и преди 20-тина години, даже доста
. С една дума, инжиньоор, както казваше един сърбин. Работно място - някъде по Земята.
С Е30-то караме шеста година заедно, не се продава и не се заменя
. Мисля, че това изяснява отношенията ни
.

С Е30-то караме шеста година заедно, не се продава и не се заменя

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Владо написа:Валентине-е-е , има и sir sixty......four. ...
С Е30-то караме шеста година заедно, не се продава и не се заменя![]()
![]()
. Мисля, че това изяснява отношенията ни
.
Ако това е насочено към мен-радвам се,защото на тази възраст сме малко тук.Аз също започнах шеста година на моето Е30,преди това имам още девет години на Е21 323,общо 14 години и все на шестцилиндрови БМВ-та.
Megasquirt & Megaview user
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4