Knock sensor (детонационен датчик) М50Б20
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Knock sensor (детонационен датчик) М50Б20
Здравейте колеги,
налага ми се смяна на детонационния датчик. Колкото и пъти да я закача на диагностика, толкова пъти показва че датчика не е в ред. Двигателя е М50Б20. Свалихме датчика и МОЯ датчик, който е на двигателя е с един кабел, а в магазина за същия този мой двигател от '92 година ми дават датчик с 2 кабела. Някой по-компетентен и по-разбиращ да ми каже каква е схемата и какъв датчик да си купя.
налага ми се смяна на детонационния датчик. Колкото и пъти да я закача на диагностика, толкова пъти показва че датчика не е в ред. Двигателя е М50Б20. Свалихме датчика и МОЯ датчик, който е на двигателя е с един кабел, а в магазина за същия този мой двигател от '92 година ми дават датчик с 2 кабела. Някой по-компетентен и по-разбиращ да ми каже каква е схемата и какъв датчик да си купя.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Knock sensor (детонационен датчик) М50Б20
Явно ти дават от М52.
Самите датчици иначе са еднакви, разликата е в буксите.
Самите датчици иначе са еднакви, разликата е в буксите.
Значи казваш от м52 са с двете букси а за м50 са с една както и моя ?
Отивам днес в Елит карс всичко точно излиза датчика за моя мотор с един кабел но излиза само оригиналния които е 220 лв дали ще мога от някаде да намеря някакъв по евтин или да си взема втора ръка което не е мн добър вариант ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не знам дали има алтернативи. Твоят така или иначе е фира- пробвай да му пооголиш кабелите и да ги изолираш. На тия температури там по-скоро те се прецакват, а не микрофона.
5 мнения
• Страница 1 от 1